Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Tantvarning del 8

    Haha! Fast doktorn sa "lev som vanligt, embryot kan inte ramla ut" (tydligen en vanlig känsla hos de som går igenom den här processen) Och han tyckte vedande var en utmärkt sysselsättning.

  • passionsblomman

    Tantordinationer är icke att förakta! Jag har halv-följt dem också, genom att sova jättelänge på förmiddagen både igår och idag. Och så har jag käkat godis mitt i veckan.
    Men det bästa idag är min fiskgryta som faktiskt blev väldigt väldigt god och värmde fint inombords denna ruskiga dag. Det hällregnar här. Men nu ska jag gå ut och snigla lite. jag VET att de är därute nu när det är så blött...

  • passionsblomman

    Åh, jag tänkte på den där ungen hela kvällen igår! Jag tror jag ska starta ett hem för sådana som hon...Närå, men allvarligt, man önskar ju att man fick lite tid med ett sådant barn så man hann nå fram med ett och annat!

  • passionsblomman

    Hello tanter!
    Jag har vedat, varit på fotboll, minglat med folk i byn på ICAS 1-årsjubiléeumsfest i lördags och lite sånt. Det har varit en bra helg. men nu är det dag 28 och de där välbekanta känningarna "nu-kommer-indianerna-när-som-helst" har infunnit sig. Det innebär att trots att det är en vecka kvar till mitt testdatum så går man ju nu och väntar sig rött hela tiden. Fram tills igår har jag faktiskt knappt tänkt på hela grejen...
    ...men nu börjar den där Vidriga Väntan Veckan, så nu övergår väl toabesöken i vanlig ordning från vanligt lättande på diverse tryck, till pappersanalys och överdriven torkning...

    Nu måste jag ut och fortsätta bygga vedstapel. Min arma rygg!

  • passionsblomman

     


    Soldemor skrev 2010-06-16 08:49:17 följande:
      Såg maken på fotboll?

    DET kan jag aldrig tänka mig att han gjorde.
    Han var nog i tockholm och jobbade som han brukar!

    Panzer: GRATTIS till jobbet!

    EGO: jag väntar och mår skit och tror inte det gått vägen.
    Men jag vet inte än. Under tiden vedar jag.

  • passionsblomman

    Hahah, ja nu är det ju egentligen inte upp till mig att svara i ditt ställe... Jag började bara garva när jag såg ordet fotboll i samma mening som din man...
    Och JA det är VM! Sverige är inte ens med-trgiskt nog, men det är kul att kolla ändå! I den här familjen tittar vi allihop!

    Jag vedar inte bar-det orkar jag ta mig tusan inte, fy vad tungt det är! Igår var vi och köpte skor åt min son-som gjort slarvsylta av sina gamla på något obegripligt vis. Sedan käkade vi på restaurang. Så jag försöker få in lite trevligheter.

    Fast vedmässigt så är vi sena inför vintern! Det ska helst vara kapat och kluvet vid påsk säger bönderna. Och åtminstone som senast vid midsommar! Vi hinner inte få upp allt till dess.

  • passionsblomman

    Så, nu har jag strukit sonens skjorta och byxor och imorgon ska jag gråta när han och de andra barnen sjunger "Den blomstertid". Sedan ska vi fira hans sommarlov med att göra något han har valt. Det verkar bli bowling...

  • passionsblomman

     


    Aleta skrev 2010-06-18 12:44:27 följande:
    Passionsblomman, jag såg det där också...Hur är det med dig?Håller veden på att knäcka dig?

    Nädå, inte veden, men väntan...

    Fast idag har vi haft fullt ös med skolavslutning och sedan hade vi lovat sonen att hitta på något ihop för att fira sommarlovet och att han varit så duktig det här läsåret.
    Så vi har varit på heldag i Kalmar, med restaurang, Bowling, glass i stora lass, flanerande osv. Nu är vi proppmätta och dyngtrötta. Och nöjda.

  • passionsblomman

    Ikapp!
    Här är jag! Nätt och jämnt höll jag på att säga, för det är vaaaaaaaaaarmt och jag smälter nästan bort. Idag är vi inne nmin son och jag, för jag har en mycket svullen och värkande hals, och blir helt snurrig om jag går ut. Sonen lyckades bli den enda som undkom smörj med solskydd på stranden i förrgår när vi var ute HELA dagen alla de 13 kvarvarande sedan vi lämnat morfar vid bussen. Alltså sviiiiiiiiiiiider det på sonens axlar och jag har gruvligt dåligt samvete OCH är arg på min sambo över att vårt eget barn inte blev insmord.

    Alla har åkt nu och det är väldigt tomt och konstigt när vi ju varit huset helt fullt från onsdag till onsdag. Vi har haft det jättebra! Allt har flutit på och alla har hållit så sams man kunde begära och inget värre än en dags migrän för ena gästen har inträffat.
    SHIT vad med mat det går åt och vad man står och står och står hela dagarna när man roddar hela grejen med allt från frukost till picknick, middag och allt däremellan. Jag är alldeles öm i trampdynorna!

    Fantastiskt roligt är att vi tre systrar på pappas sida ÄNTLIGEN och först i vuxen ålder faktiskt tillbringat lite ordentligt med tid tillsammans och hunnit PRATA lite med varandra mitt bland alla bestyr med småbarn, hundvalpar, matlagning och disk. Kusiner som aldrig tidigare träffats har lekt i hela huset och trädgården, badat och njutit av sommaren och räknat myggbett, käkat godis och nattsuddat.
    Huset känns precis som det vi ville att det skulle vara: en plats att mötas, umgås och bara vara på. Och äta och dricka gott.

    Tyvärr jobbade min sambo ju hela midsommarhelgen, så jag har kört ett rätt hårt race själv-även om vi alla givetvis hjälpts åt. Jag är ganska rejält sliten just nu med den här sommarförkylningen eller vad det är och riktig ordentlig sömnbrist-det blir så när man har massor att ta igen och inte kan prata riktigt ordentligt förrän åtminstonde de minsta barnen lagt sig.
    Hur som helst-vår midsommar kunde inte ha blivit mycket bättre och det är jag så GLAD över! Det enda jag hoppas är att min sambo nästa gång verkligen kan få vara ledig och vara med på riktigt och inte bara en stund på kvällarna.

    Här i den här tråden har jag nog heller inte sagt att det inte gick vägen med vår eskimå heller? Jag var inte så glad och lågt väldigt lågt under den sist vänt-veckan och dagarna efter mitt minus-test (som var förra måndagen). Men nu är jag OK igen, fast sjuk då, och med ett helt hus att städa eter allt folk, räkningar vi glömde göra innan de kom allihop, 14 lakanset tatt tvätta och värmebölja. (Jag är ju en av de där få som inte riktigt klarar av värme så bra och helst vill bo i skuggan och göra ingenting sådana här varma dagar)

  • passionsblomman

     


    Panzerfaust skrev 2010-07-07 15:43:22 följande:
    Jo fan det rullar på, har massor med grejer att göra men ingen lust att göra dem...

    Hehe, det DÄR skriver jag under på rakt av. Som att storstäda hela casa Passion i sommarhettan exempelvis. Eller som nu måste ske: åka till stan och leta lite kläder och ett nytt cyklop åt sonen som ska följa med sin kompis till Öland i några dagar. Vi har inte mycket AC på vår lilla mini Cooper precis. *svettas redan*

Svar på tråden Tantvarning del 8