• Soldemor

    Tantvarning del 8

    Här är en sen kvällshälsning från Smålands djupa skogar, från ett litet vandrarhem UTANFÖR Moheda. Det ni! Mer småländsk urskog kan det knappast bli! Har haft mycket trevligt på Världens fest, men så otroligt varmt det är! Lite jobbigt är det med förkylningen i hettan!

    Nu skall jag lägga mig och inkludera ett antal tanter och eskimåer och så i aftonbönen

    Godnatt

    önskar

    tant i underkategorin präst och kattuttställare

  • Soldemor

     


    Heloise skrev 2010-06-06 12:34:40 följande:
    Hej alla härliga tanter och farbröder! Solen skiner och vi ska till gudsonen på 2 års kalas, hoppas att vi hittar Molly Mus dvdn bara...   Har som en stolt blivande mamma lagt in ul bilden på Julle i galleriet, han ser ut som en glödlampa med ben och armar

    Mm, beundrar alla som kan tyda ultraljudsbilder. Min gynekolog skall alltid vara pedagogisk och förklara vad han ser på ultraljudet (tar sådana regelbundet efter förstadium t livmodershalscancer) och jag nickar och håller med. Börjar jag fråga så kommer det med säkerhet en gynekologisk föreläsning. Så, jag beundrar de som kan se vad det är.

    Men det är i alla händelser jättespännande, Heloise! Inkluderar glödlampan Julle i mina förböner!

  • Soldemor

     


    Heloise skrev 2010-06-08 10:57:02 följande:
    Oj jag glömde skriva att jag fick ett sms av blomman igår! Eskimån klarade upptiningen bra och de fick fortsätta!!

    Jaa!
    *hoppar runt, hurrar och klappar i händer*

  • Soldemor

     


    Aleta skrev 2010-06-08 13:03:14 följande:
    Hej hej Blomman!Trasiga bilar och pigga eskimåer! Det är säkert en gynnsam kombination som vi inte förstår.

    Eller för att citera en lärare jag hade i Asiens religioner när han inte kunde svara på en fråga: "Detta övergår jordiskt förstånd"

  • Soldemor

    Heja, coola blomman! Hade jag varit du hade jag kanske sagt vad jag tänkt, jag kan bli så där dryg när jag blir riktigt arg, lugn och dryg och bara dräpande saker som kommer ut ur munnen!

    Ligg nu på soffan och ta det lugnt med böcker och choklad, så eski¨mån kan acklimatisera sig!

    Precis sådan där receptbox hade min mamma, och jag tyckte det var jätteroligt med receptkorten, men jag har nog aldrig tyckt att det varit roligt med matlagning, så det kan bli...

    Väntar på att veterinären skall ringa, Solde gråter när hon går på lådan, måste ha antibiotika! Vettisen sa, att jag bara kunde ringa om det inte blev bra, så skulle hon skriva ut recept, men tanten i receptionen säger att jag måste ha en telefontid först. Och jag som skulle ha begravning! Jag ringde så fort de öppnade i morse, men än har ingen ringt. Har de inte ringt till kl 15, så ringer jag igen! Detta känns bara så genomhemskt!

    Ett glädjeämne är iaf, att Hoppeloppan växer rätt så bra. Igår vägde hon 2,8 kg. Hon var jätteduktig, och gick hela vägen hemifrån till veterinären. Så långt har hon aldrig gått förut. Storebror gick med, det var han som skulle vaccineras, men det var lillan som gick bäst, supertjejan!

  • Soldemor

     


    Fjosok skrev 2010-06-09 21:55:54 följande:
    Aleta: Underbar sajt. Skrattar än! Ungefär som detta "barnprogram". Självklart en parodi men det skulle ju kunnat vara på riktigt.www.youtube.com/watch

    Ja, de var faktiskt så på det glada 70-talet. Jag hade förresten ett par obligatoriska plyschbyxor eller kanske mer som ärmlös overall. Den var gul med röda band runt ärmhålen och en stor svart prick på bröstet. Som jag älskade den!

  • Soldemor

    De ringde aldrig från djursjukhuset igår, veterinären hade inte fått meddelandet. Det visade sig när maken helt enkelt åkte dit och krävde att få träffa veterinären. Så nu har Solde antibiotika samt att hon fortsätter med Metacam som är som typ treo för katter (inflammationshämmande och smärtstillande).
    Men tro inte att det är lugnt hemma hos för det...en liten tjej har kommit till insikt om att hon är kvinna och vill ha pojkar! Det berättade hon för oss halva natten. Det var allt från ett ständigt småsnackande till modell hysterisk påfågel som vrålar. Hoppas nu bara att hon inte är som sin faster, hon löper var 14:e dag! Vill helst att hon skall slippa p-piller.
    Har talat med maken om att hon skall få träffa en pojke, närmare bestämt denne kille:

    http://www.magorias.se/Sida_%20kull13.htm

    Det är han som heter In Flames

    Vi är dock inte riktigt överens om detta än...

  • Soldemor

     


    passionsblomman skrev 2010-06-10 11:18:56 följande:
    Solde förresten, snygg pojkvän åt gaphalsen hörru! Och bra att andra kissen fick hjälp!

    Visst är han läcker! Han blev BIS när vi var i Trelleborg, när pluttan blev domarfavorit! Han skulle bli så perfekt, de är hyfsat jämngamla också!

Svar på tråden Tantvarning del 8