• Soldemor

    Tantvarning del 8

     


    passionsblomman skrev 2010-06-01 14:14:48 följande:
    Ååååh jag får frispel på BT-krångel! Nu när jag äntligen ska komma ikapp! Jag har haft en välfylld helg och nu försöker jag uppdatera mig här i trådarna, men det går trögt och dåligt och jag blir utslängd hela hela tiden! *får ett utbrott*Hoppas det är bra med alla, jag kn inte ens klicka mellan trådarna ocrdentligt så jag ser ju inte vad ni haft för er. *arg som ett bi*

    Har samma problem! Mög!

  • Soldemor

     


    Aleta skrev 2010-06-01 16:14:34 följande:
    Jag ska strax läsa hur det gick...måste erkänna att jag plötsligt blev jättetrött på alla nya överlämningsbrudar som kommer. Jag funderade på att skriva något i stil med:"Mäh! Orka! Har ni inget bättre för er än att diskutera sån't här, det är ju självklart att det ska vara förbjudet juhh!" :-d

    JA, snälla! Gör det!

  • Soldemor

     


    Kjell Präst skrev 2010-06-02 10:57:38 följande:
      Heter den inte "Vad är det för fel med brudöverföring". Roligt bara det

    Jo, så var det nog! Överföring, som från ett konto till ett annat...skoj! .-D

  • Soldemor

     


    Daa skrev 2010-06-02 11:39:13 följande:
    Attans elände!Klart jag borde hänga med tanterna mer. Just nu går det bara åt så mycket tid till att stöta och blöta tankar kring graviditet&sånt i bebistråden. Men kul att ni hade trevligt!

    Det kan du med säkerhet stöta här också, här finns en hel del experter!  (och där hade jag tänkt att ha en bebis-smiley, men de var av någon outrundlig anledning helt borta!)

  • Soldemor

     


    Daa skrev 2010-06-02 11:43:49 följande:
    Har jag skrivit här att jag är gravid igen? Det har jag kanske inte gjort? Tankarna lyder, för det mesta: blir det tredje gången gillt, eller kommer min make och jag att fortsätta vara barnlösa, alla graviditeterna till trots?

    Vi kan be för er!

  • Soldemor

    Vilka läckra blommor du har, Blomman! Vad häftigt det skulle vara och ha en sådan trädgård som du, där man verkligen kan blomma ut (oj, jag blev visst rolig!) med blomsterprakten!

    Vi skall faktiskt upp till Småland ikväll, till Moheda. Vi skall bo på vandrarhem där, för jag skall vara med på Världens fest i Växjö i helgen. Och uppladdningen kan inte bli bättre, jag är bara så komplett asförkyld!  Blää!  (och här hade jag velat ha en talande smiley på detta, grr!)

  • Soldemor

     


    passionsblomman skrev 2010-06-03 09:19:43 följande:
    Solde, jag HAR inte de där blommorna! Bara i min fantasi. Men jag VILL ha dem och tänker minsann gräva bort den där gräsmattan bit för bit.Moheda! Oj vad du är nära min barndoms smultronställen då! Om du åker förbi Öhrs kyrka kan du tänka att där ligger min lilla mormor begraven och där cafét är jobbade min mamma i mjölkboden när hon var liten...

    Det skall jag tänka på! Och på dig då! 

  • Soldemor

    Det samma! Skall försöka sluta vid lunch (ha ha!) så jag kan packa färdigt och fixa lite hemma innan vi åker...

Svar på tråden Tantvarning del 8