• Villemoa

    Tantvarning del 8

    Heloise: du är så skööööööön!


    Heloise skrev 2010-04-23 17:20:46 följande:
      Det är taskigt att skratta blomman Tirza har helt rätt, mormödrar skall hållas kort Alltså ibland är folk så jävla korkade att klockan står still!!! Det slår mig då och då, som när en tant frågar mig om minute maid juicen är god. Jag: "det är den säkert" Tant: " men är den god då?"Jag:" jag vet inte, jag tycker inte om juice"Tant:" så den är sur alltså?"Jag: " Det tror jag inte"Tant: Men du har ju inte smakat på den"Jag: " Jag tycker inte om NÅGON juice, det spelar ingen roll om den är söt eller sur. Jag dricker inte juice!Tant: "Va? Tycker du inte om juice"Jag" Nej"Sen går jag därifrån, någon jävla måtta på serviceandan får det lov att vara!

     

  • Villemoa

    I feel you sister!! Jag har DD/E i vanliga fall men nu har de allt växt en storlek eller två. Kan ju trösta dig med att boobisarna blir mindre sen igen men det tar ett tag. Så var det för mig iaf. Har du oxå grymt ont i dem?


    Heloise skrev 2010-04-29 19:45:30 följande:
    Härligt med vin och kompisar Tinker!   Jag börjar oroa mig, hur ska det här sluta? Mina tuttar har vuxit ur alla bh'ar, de var liksom F-kupa innan bulle, ska jag gå upp typ 2 stl så blir det H kupa, finns det ens? Dessutom har jag upptäckt att jag är ngt mer aggressiv än förut, det har blivit nått strul med rotombudslistan på vårt område och vi får vara rotombud i år igen( var förra året) Ingen har frågat om det är ok, och när jag frågade ordförande så visste hon inte varför vi var igen, men nu är det tydligen strul med listan. Skitsnack!!!!!!! Iaf sådana här saker brukar inte röra mig i ryggen, men jag fick värsta utbrottet när Panzer berättade det för mig. Jag var så himla nära att stolpa över till henne i fullt humör för att tala om för henne vilken lögnaktig övsersittar subba hon är Det är INTE jag utan det måste vara hormonerna som spökar!
  • Villemoa

    Värt att kolla upp. Man lär ju behöva en stadig bh eller två vad det lider.


    Cantaton skrev 2010-04-29 20:57:01 följande:
    Jag har H-kupa, det finns!! Jag handlar mina BH:ar på Change. Rekommenderas!
  • Villemoa

    När jag tänker efter har jag nog kanske inte berättat att vi ska ha en liten till Beräknad nedkomst är november och jag har precis gått in i v.13. Jag har mått fruktansvärt illa och går fortfarande på tabletter men det är mycket bättre nu. Den förlamande tröttheten håller dock fortfarande i sig och jag är inte en så rolig mamma och fru när jag somnar runt 20.00 om kvällarna. Men snart är det sommarlov och då är jag ledig i två långa månader och det ska bli så skönt!!

  • Villemoa

    Soldemor: Det var såå roligt att se dig på tv häromdagen och duktig var du också! Men fasen vad svåra frågor det var i just er omgång!! I vanliga fall brukar jag kunna svara på de flesta {#lang_emotions_surprised}

  • Villemoa

    Härligt!!


    Heloise skrev 2010-06-03 16:15:30 följande:
    Härligt! Inte konstigt att hon inte har tid att hänga här med oss Idag var vi på vul och Julle mår finfint, han är större än beräknat och vi har fått nytt datum 15 december. Alltså är jag i v13 nu! Det var så otroligt häftigt att se honom/henne på skärmen, först var h*n still sen blev det en väldig fart efter att dr buffat och knuffat på magen. Allt så perfekt ut och dr sa att det var en fullständigt normal graviditet och eftersom allt var bra så sa han att nu är det 99% säkert att det kommer en bebbe till oss!

     

  • Villemoa

     


    Heloise skrev 2010-07-15 12:52:02 följande:
    Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om RUL, Julle mår bra, iaf verkade det så sa sköterskan. Men jag måste bara få gnälla av mig, sköterskan som vi hade RUL med var den otrevligaste jävla subba som jag någonsin stött på inom sjukvården.Hon börjar med att skrika mitt namn 20 m bort, när vi kommer fram såger hon- Jag tar inte i hand för jag har 12 undersökningar per dag, och det fattar ni ju själva att det inte går att hälsa på alla.Sen är hon bara allmänt brysk och barsk och otrevlig genom hela undersökningen, visar oss ingenting, klagar över att Julle inte vill visa upp sig, men gör inga försök för att få h*n att ändra position. Skäller över läkaren som jag var till för VUL och menar att han inte kan nått. Flyttar mig 10 dagar framåt, frågar vad f-n vi gör där så tidigt, det är minsann för tidigt och se nått, och jag är för fet för att det ska synas bra och inte är blåsan sprängfylld heller. Jag och min man tittade bara på varann och fick hålla oss för skratt.Tänker på alla som ser framemot rul som något magiskt, då man får se sin bebis för första gången etc. Vi hann inte se nått alls, för hon bara gnällde över att den inte ville visa upp sig.Fick en ny tid den 27e och då var tydligen skräcködlan på semester... oj vilken otur.När jag frågade vart i magen den låg så tittade hon på mig som om jag var utvecklingsstörd och sa. det spelar väl ändå ingen roll. Nej jag vet att det inte spelar ngn roll, men jag är nyfiken iaf, och hon säger det spelar ingen roll, och svarar inte på min fråga.Herregud vad besvikna vi är, hoppas verkligen att vi får en trevligare ul sköterska nästa gång!

    Säger som Bruttan; kärringj-vel!! Uppenbarligen kan hon inte sitt jobb och det på många plan. En charmkurs borde hon gå....
    Vaddå vad ni gör där för tidigt, det är väl MVC som skickar "remiss" om RUL? Så gör de iaf här i Sthlms län.
    Vad ARG jag blir! Tycker också att du vid nästa ul ska säga till hur ni blev bemötta för sådär får det faktiskt inte gå till! Har man frågor tycker man ju att de borde svara på dem....
    Hoppas det blir bättre den 27:e!

Svar på tråden Tantvarning del 8