• Bobou

    Tantvarning del 8

    Stort grattis till Panzer och Heloise!!!!! Oj, vad roligt!

    Jag sitter som bäst och tycker inte lite synd om mig själv. När han ÄNTLIGEN ska komma hem efter ett halvår - då blir det VULKANUTBROTT och alla plan ställs in!!! Ska jag ta det här som en hint eller nåt?!?!

  • Bobou

    Eftersom vinden har legat på från väster, har inte planen mellan Island och USA påverkats. Därmed är pojkvännen nu strandad på Island av alla ställen... Hur gör man då? Tar en båt?

  • Bobou

    Har spekulerat i detta med mina arbetskamrater också... så oerhört lägligt att just när Island behöver få in pengar utifrån fastnar alla resenärer där, på obestämd framtid! Konspiration?


    Sonja68 skrev 2010-04-16 11:01:36 följande:
    Marta Gylfadottir Iceland: Dear UK here's the ash your requested for that Icesave claim. UK: WTF Iceland?!? Why did you send us volcanic ash? Our airspace has shut down. Iceland: What? It's what you asked for isn't it? UK: NO! Cash! Cash you dyslexic fuck. CASH...
  • Bobou

    Hehe, han får nog vänta tills planen börjar gå igen... Tidigast söndag ser det ut som. Ingen katastrof egentligen, hans pappa hade hälsat på honom i USA sista veckan så de är tillsammans. Jag får en ledig helg och han får lite oplanerat turistande på Island, värre kan man ha det!


    Sonja68 skrev 2010-04-16 11:39:41 följande:
    Bobou, det finns massor med mysiga ställen i Reykjavik, men du borde ju ha varit där med honom juh!! Vet inte faktiskt, går det båtar från Island till Skandinavien nu för tiden? Det borde det väl göra, men kanske mest godsfartyg? Eller??
  • Bobou

    Jag drabbades också av plötslig ledighet! Jag trodde ju att jag skulle vara hemma och sympati-jetlagga med pojkvännen, så jag gjorde för ovanlighets skull inga planer och plötsligt hade jag två hela lediga dagar.

    I eget tycke har jag förvaltat dem väl; framför allt för att jag var ute både på fredagkväll och lördagkväll. Har inte varit ute och dansat på himla många månader nu, och jag hade helt glömt hur fantastiskt roligt det kan vara! Utöver stuffande har jag varit på afro för första gången (mer dans!), fikat med kompisar och handlat balkongmöbler som ska monteras och målas ikväll. Mycket trevlig helg.

    Och! Även jag hyser hopp om hemkomst för min käre! Han fick plats på ett plan till Trondheim ikväll, så han ska imorgon ta tåget därifrån så jag kanske får se honom redan imorgon kväll!

    Cantis, mitt bästa tips till dig är att försöka träffa vänner. Man behöver inte göra så mycket mer för att bli gladare. Och sjunga förstås, om du orkar. Spela tv-spel, baka, rita en teckning är annat som kan vara trivsamt. Det är sånt jag gjort senaste tiden när jag inte mått så bra men behövt sysselsätta mig... Berätta sedan vad du hittar på!


    Cantaton skrev 2010-04-18 13:14:17 följande:
    Vad gör man när man är ledig? Nu har det gått flera månader där jag bara mått dåligt eller jobbat (dock inte mycket av det sista). Och vad man gör när man mår dåligt är inte så svårt: sover mycket, tittar på TV, slösurfar, promenerar lite... Men idag känner jag mig LEDIG (trots förkylning och magkatarr) för jag skulle egentligen ha åkt till Portugal idag (men planet är inställt). Så vad kan jag göra? Jag har inte krafter att liksom gå en muséirunda eller så, men jag vill göra något annat än att ligga i sängen och läsa en bok... Förslag?
  • Bobou

    Blä, hemma från jobbet och hostar idag... inget vidare.


    Hördu Soldemor, är det inte typ imorgon du ska vara på tv?

  • Bobou
    Cantaton skrev 2010-04-28 09:40:46 följande:
    Och Solde, vad heter du? Så vi vet vem vi ska ha koll på! :)
    Undrar om man inte kan gissa det ändå... Jag har iaf en bild av hur hon sert ut, liksom av alla andra i tråden. Blir intressant att se om den stämmer. :)
  • Bobou

    Haha, jag hade fel, men jag kände igen dig på en gång ändå! Inte så svårt med den tröjan... Men jag missade tyvärr första omgången, såg bara finalen, men eftersom du var så himla duktig så räckte ju det!


    Soldemor skrev 2010-04-28 14:17:51 följande:
      Hur ser jag ut? Berätta!!
  • Bobou

    Men jag har väl aldrig sett på maken till stiltje i tanttråden! Hoppas det är bevis på en trevlig Vaborgsmässoafton!

  • Bobou

    Ja, nu heter hon ju nästan Grodan! Det är väl inte så illa, som en start.


    Vad finns det för grod-namn? ...förutom Boll? Grodan Gabriella? (nu spånar jag) Gro kan man ju heta. Gro Harlem Brundtland är inte en dålig förebild.


    Finns det en femininform av Mowgli? Typ Mowgliana... (Haha, låter nästan som Mo i Rana.) ...och nu ser jag att grodsläktet på latin faktiskt heter Rana!!! Fantastiskt! Så, Rana? Det låter som ett flicknamn!


    Fjällbruttan skrev 2010-05-04 15:12:44 följande:
    Hej Grodan och jag lever, och Grodan är fortfarande Grodan Lilla Vilds förslag om att Grodan skulle heta Leif godtog vi inte....
  • Bobou
    Cantaton skrev 2010-05-12 21:08:45 följande:
    *Uppmärksamhetstörstande*
    Om det fortfarande gäller, två timmar senare, är jag idel uppmärksamhet! :)
  • Bobou

    Haha, vet du, det att ingen noterar något jätteviktigt man gjort känner jag _precis_ igen, är i exakt samma läge själv! Men jag lovar, alla berörda noterar, men de vet att de är många och så gömmer de sig bakom det... Tänker "jag behöver inte kommentera för det är det säkert någon annan som gör". Att fylla tomheter i huvudet och schemat är ju annars din expertis, så det känns snart annorlunda, på gott och ont... Tills dess, njut av att ha lite paus i tankarna och ansvarskänslan!


    Cantaton skrev 2010-05-12 23:22:05 följande:
    Ljuvligt Jag känner nog bara att jag tagit ett av mina viktigaste beslut på länge nu när jag valde att lägga ner varumärket och så är det liksom inga som noterar... Jag har mailat alla solister men två har svarat, jag har bloggat om det, men för ovanlighetens skulle har ingen kommenterat... o.s.v. Det är inte stort i någon annans ögon, så det är lite löjligt, men det är liksom en tomhetskänsla som behöver fyllas med annat
  • Bobou

    Mm, och ju svårare beslut, desto underbarare är känslan efteråt när man vet att man gjort rätt val! Låter som bra idéer du har! Då går ju inte allt ditt jobb till spillo heller.


    Cantaton skrev 2010-05-12 23:41:52 följande:
    Det känns faktiskt JÄTTESKÖNT att släppa taget om sajten. Jag kommer att behålla adressen och rikta om den till musikdelarna av min hemsida, samt kanske använda loggan till mitt företag eftersom jag inte har någon logga idag... Plocka ut godbitarna ur kakan och slänga resten liksom Tack för dina ord.
  • Bobou
    Daa skrev 2010-06-18 12:10:59 följande:
    Hej på er. Här kommer en uppdatering kring mina gravidfunderingar: igår gjorde vi ett tidigt ultraljud för att tjuvkika lite. Jag tyckte att det var så jobbigt bli rädd varje gång jag fick en märklig känning från tjejmagetrakterna och kände att om den som bor där inne har dött så vill jag veta det nu. Steget från min lite väl negativa inställning till verkligheten blev ofattbart långt. För vi fick veta inte bara att den som bor där inne lever, utan också att den har sällskap. Om allt fortsätter att utveckla sig som det ska så blir vi tvåbarnsföräldrar i januari! Det verkar som att förböner och tumhållningar fungerar den här gången.
    Men vad häftigt!!! Jättegrattis!
Svar på tråden Tantvarning del 8