Inlägg från: TinkerBelle |Visa alla inlägg
  • TinkerBelle

    Tantvarning del 8

    Hej tanter, nu har jag hittat hit.
    Har irrat lite de senaste veckorna också var den andra tråden stängd.

    Är så glad för varje dag vi får ha sol.
    Är inne i en period då jag är konstatn trött igen - elelr så håller jag på och blir riktigt gammal.

    Kram till alla goa tanter!

  • TinkerBelle

    Vet inte om min skrutt tycker han är söt direkt, men hon håller på lag Moreus. Har nog mer att göra med deras trall vänliga låt val!


    Sonja68 skrev 2010-04-20 15:00:10 följande:
    På tal om lilla K, minns ni att Kevin Borg ringde henne förra året när hon fyllde år?Hon är fortfarande förtjust i honom, men just nu då Melodifestivalen och Körslaget är i ropet så är hennes nya idol... håll i er... Kalle Moreus!!! Snacka om tantvarning på lilla K Hon vill varje fredag rösta på honom, hon kan hans låt Underbar utantill och det var den hon sjöng när hon var påskkärring hos brorsan och hans familj I fredags säger hon: "Mamma, jag äääääälskar Kalle Moreus. Han är så SÖT!!!" Gissa om det lät gulligt. Undrar om Kalle skulle bli smickrad av att ha ett snart 5-årigt fan som ääääälskar honom?!
  • TinkerBelle

     


    dfk skrev 2010-04-20 21:00:57 följande:
    Kjell, vad fint du skriver! Cantaton, nu har du en härlig Turkietresa att se fram emot i sommar och då har nog magen lugnat sig lite.Tinker, Vink vink!Jag slänger också ut lite kramar här när det kramas så mycket i tråden!

    *Vinkar frenetiskt tillbaka!*

    God förmiddag tanter,
    sitter på jobbet och svär tillsammans med mina "tillfälliga" kollegor över snöslasket....USCH!

    Det var ju så underbart med sol igår...

    Bruttan - GRATTIS! Skönt att "grodan" är ute nu.
    Jag har fött min barn förtidigt två gånger och på dagen sista gången. Jag led sista fyra veckorna. Vågar inte tänka på hur det skulle varit att gå över tiden dessutom...

  • TinkerBelle

    Tanter jag behöver lite goda råd!


     


    Jag har en vän som är lite speciell. Hon har svårt för gränser och lägger sig gärna i andra människors göranden och på sista tiden så har det gått överstyr.


    Hon är hemmafru just nu med båda barnen i skola och inga fritids intressen. Är olycklig i sitt äktenskap och även om hon inte ångrar sina barn så beklagar hon sig ständigt. Hon har förmodligen ångest även om hon aldrig skulle erkänna det själv och det gör att hon blir väldigt utåt agerande. Sista tiden ha hon ringt mig upp till tio gånger om dagen och alltid dagtid när jag sitter upptagen med arbete. Svara jag inte första gången ringer hon var femte minut tills jag svarar. Jag har försökt förklara att jag inte har tid, sitter i möte, arbetar etc. och det vore bättre om vi kunde pratas vid på kvällen, men då vill, kan eller hinner inte hon. När hon ringer blir det ofta långa samtal och hon vill gärna veta allt om hur jag och min man har det vad barnen gör och hon har åsikter om allt. Dessutom så SKA jag göra som hon säger…


    Det har inte varit så här utpräglat tidigare när hon hade arbete. Hon lyssnar inte när jag försöker sätta gränser och jag kan stundtals känna mig jagad!


    Jag har nu gått över i ett läge när jag undviker henne, ignorerar henens mail och sms… vilket inte känns bra. Hon skulle behöva hjälp men det örat lyssnar hon inte på.


     


    Vad ska jag göra?


    Amor vincit omnia!
  • TinkerBelle

     


    Heloise skrev 2010-04-21 13:46:13 följande:
    Härligt med krusivt och fetstil och understryken stil! Själv har jag bara latat mig idag, och läst, Katerina Janouch GRAVID och så är jag nästan klar med Åsa Larssons Svart Stig, Åsa är så himla bra! I vanliga fall är jag inte ett stort fan av deckare, jag läser en del men det är inte min stora passion.  Det beror främst på att jag tycker att många deckar-författare( särskilt svenska) är så dåliga, ex Läckberg och Marklund. Men Åsa Larsson är riktigt bra, hon är en väldigt skicklig författare som bara råkar skriva deckare! Jag är däremot svag för engelska deckare .   Just nu oroar jag mig för att jag ska få missfall, även fast jag hoppade över det kapitlet i boken, jag mår ju itne alls lika illa idag, som jag gjorde igår och i förrgår. Och tuttarna gör inte lika ont, eller så gör det lika ont bara det att jag är så van vid att de gör ont? Nä usch jag ska inte tänka, det blir aldrig bra när jag gör det! Nu ska jag lägga mig för en liten "innan-jobbet-powernapp"!

    WOW! jag har missat massor. Grattis till er båda...

  • TinkerBelle

     


    passionsblomman skrev 2010-04-21 14:02:16 följande:
    Tinker,  sådär kan du ju naturligtvis inte ha det!Jag kan inte se något annat än att du kommer att var atvungen att säga till på skarpen och inte linda in det alls. Dvs säga att du inte har plats i din vardag för så tät kontakt och att det helt enkellt måste upphöra för detär inte OK. Och att du verkligen starkt upplever att hon har behov som du inte kan fylla.Det är en sak att finnas där för en vän. det är en helt annan att bli helt uppslukad. Och om något inte är ömsesidigt så blir det kanske inte vänskap egentligen?

    Ja jo du har helt rätt! Har en gemensam vän som säger samma sak.

    Får nog ta tjuren vid hornen och sätta ner foten. Vill ju så gärna vara en god vän, men det är långt ifrån på lika villkor och handlar väldigt mycket om hennes behov. Jag får helt enkelt göra samma sak.


    It's my way or the highway!
  • TinkerBelle

    Hej alla söta tanter,

    Sticker in huvudet här i förbi farten.
    Vet inte var all tid tar vägen, men ett är säkert och det är att den inte räcker till!
    Sitter på ett uppdrag som tar slut sista maj. Hoppas nu att det ska finnas ett nytt för mig som jag kan kliva rakt in i... hårt jobb att jaga uppdrag samtidigt som man jobbar.
    Skulle kunna vara värre dock så jag ska inte klaga.

  • TinkerBelle

    Hej hej tanter,

    Har hunnit läsa första sista sidan i ett huj!
    Förstår att på era skriverier att Soldemor gjort bra ifrån sig så jag sällar mig snabbt till hyllningskören. :-P
    Att hålla huvudet kallt i TV är inte världens lättaste så det i sig är en bedrift.

    Ikväll skall jag träffa några vänner över ett glas vin och hoppas på trevlig samvaro. Ända smolket i bägaren är att min vänninna med stlker drag kommer också vara där och vi har inte pratat sen jag sa ifrån (ja jag lyssnade på Passionsblommans råd).
    Men men det löser sig.

    Kram till alla tanter! *kram*

  • TinkerBelle

    Haha!
    Fick precis sms från sonen som undrar om han kan går till "lekparken" och träffa en tjej.
    Han är snart 14 år...
    Samma tjej kom igår och tittade när hans kära mor skämde ut sig i en föräldrar mot barn match i innebandy, men när jag då frågade vad hon gjorde där blånekade han.

Svar på tråden Tantvarning del 8