• empa83
    Äldre 17 May 11:46
    33229 visningar
    182 svar
    182
    33229

    CAMBRIDGE kuren - Tråd 17. Alla gamla och nya se hit!

    Duchess skrev 2010-05-16 11:08:55 följande:
    Jag har tidigare kombinerat lågkolhydratkost med Cambridge, och det gick utmärkt. Man går såklart inte ner lika fort som på ren kur, men man går ner Basera måltiderna på någon form av protein som du tillreder själv. Färdigmarinerat kött eller liknande har ofta mycket socker och annat elände i marinaderna. Själv gillar jag både fisk och kyckling, så jag äter mycket sådant. Min favorit är harissakyrkling. Harissa är en marockansk röd chilipasta som man kan hitta i stormarknadernas hylla för exotisk mat. Jag marinerar kycklingbitar som sedan tillreds i ungsform. Otroligt enkelt!  Ät också en del grönsaker för näringens skull. Sallad och gurka är givet. Blomkål och broccoli är toppenbra. Maken brukar göra en gratäng på blomkål och broccoli som vi ofta äter till någon form av kött eller kyckling. 
    Den där gratängen lät god, man kan inte få receptet???

     


    jag har inte börjat min kur än, men har gått på det tidigare med ok resultat. har aldrig behövt gå ner så mycket men nu av någon konstig anledning har jag helt plötsligt gått upp 7 kg (gjorde det på 2 veckor!!) och väger nu 79,2. Å nej jag är INTE gravid;) ska vänta ett par veckor till innan jag börjar för jag vill få min klänning först och bröllopet är i aug. Vill väga under 70kg, då är jag helt nöjd!

  • empa83
    Äldre 18 May 20:34
    Duchess skrev 2010-05-18 09:25:27 följande:
      Jag ska be maken om ett recept, men jag misstänker att det blir ganska ungefärligt - han brukar laga mat utan recept Jag har också använt Cambridge tidigare (innan jag gifte mig), men nu har makens matlagning, resande i jobbet och allmän slapphet gjort att jag gått upp igen. Jag ska gå ner 16 kg, har jag tänkt mig. Drygt 3 är avklarade.
    hahaha det är ok, jag höftar alltid när jag lagar mat och bakar;)
Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - Tråd 17. Alla gamla och nya se hit!