• nikita­katt
    Äldre 14 May 17:00
    33057 visningar
    182 svar
    182
    33057

    CAMBRIDGE kuren - Tråd 17. Alla gamla och nya se hit!

    Hej alla!
    Vad duktiga ni är. Jag håller på med en nutrilettkur men kanske får vara med här ändå? Har inte hittat nån egen för nutrilettbantare. Skulle vara super med lite peppning! =)


     


    Jag är på dag 6 och har tappat 3 kg, fortsätter det så här så är det super!


  • nikita­katt
    Äldre 15 May 09:56
    #94
    Duchess skrev 2010-05-14 23:20:46 följande:
    Det är alltid kul när det går fort i början, men man får inte bryta ihop när det saktar av eller står stilla någon period. Jag vet sedan tidigare att jag når platåer ibland när kroppen bara inte släpper ifrån sig ett hekto oavsett vad jag gör.. men det är bara hålla ut! Går du ner ett halvt kilo om dagen så är det 7 kg på 2 veckor - det är ruskigt mycket! 
    Ja det är nästan för bra för att vara sant! Men det kanske inte är helt sant heller =) När jag väl börjar smyga på med mat så kanske jag går upp en hel del, det vet jag ju inte nu. Jag åt nutrilett för några år sedan och gick ner mycket men jag upplevde inte att jag gick upp efteråt, så jag hoppas det blir så nu också. Idag hade jag tappat 0,3 och det är jag också supernöjd med såklart =)

    Hur går det för för dig och för alla andra? Har ni också lite extra svårt att vara duktig under helgen?


  • nikita­katt
    Äldre 16 May 23:18

    Jag vägde mig inte idag, är så nervöa att se imorn om grillade grönsaker igår påverkar minskningen...


    Kul att se att det går så bra för många! =)


  • nikita­katt
    Äldre 18 May 12:52

    -3,5 är det för mig efter 9 dagar, helt okej! Kan inte fortsätta över helgen så jag sitter och klurar på hur lång uppehåll jag ska ha. Ska på bröllop nästa helg så det vore ju fint med kanske 2 kg till borta tills dess...


  • nikita­katt
    Äldre 19 May 11:38

    10 dagar gjorda och minus 4,1 kg! =) Hur går det för alla andra? Hur länge har ni tänkt ha eran rena kur och hur länge kombinerad sen? Någon tid eller tll en speciell vikt?


  • nikita­katt
    Äldre 26 May 17:32

    Vad duktiga ni är! Jag har en paus eftersom vi var bortresta i helgen och är borta på bröllop hela helgen som kommer så kände jag mig inte så manad att hålla på nu i veckan några dagar. På tisdag räknar jag med att vara back in action =)

  • nikita­katt
    Äldre 1 Jun 23:12

    Hej igen!


    Då börjar jag på nytt imorn, hoppas jag inte har gått upp allt för mycket av mina 4,3 kg som jag tappade för en par veckor sedan.. Men imorn är det nya tag som sagt =) Vad duktiga ni är allihopa.


  • nikita­katt
    Äldre 3 Jun 18:24

    Min sambo äter köttfärssås och spagetti med parmesanost, ge mig styrka!


     


    =)


  • nikita­katt
    Äldre 6 Jun 12:23

    Tjoho!


    5:e dagen för mig på min andra kur. Hade tappat 1,7 kg efter 4 dagar, nästan 0,5 per dag så det är jag nöjd med! Hade "bara" -0,3 från igår till idag men det berodde nog på att jag smakade lite lax igår, salt och gott men det band säkert lite vätska.


    Jag mår bra men gud så sugen jag är på sommarpicknik med jordgubbar och vin och massa gott. Det får bli när jag är 4 kg lättare =)


  • nikita­katt
    Äldre 9 Jun 17:51

    Jag hade två dagar utan ett endaste minus trots att jag skötte mig, så trist men idag hade jag tappat 0,4 så det kanske rör på sig igen. Jag har bara 0,4 kvar till mitt delmål, imorn kanske? =) 7e dagen och totalt knappt 3 kg, känns helt ok!


     


    Teoliny, nu äter jag nutrilett och inte cambridge men jag tror att jag kan säga att för båda kurerna så gäller det att vara bestämd och målmedveten som tusan om man ska lyckas. Det finns verkligen inga genvägar utan det är bara att ge sig den på att man ska lyckas! Visst, man kan bli lite trött och hängig men jag tror att det mesta sitter i huvudet för det ÄR jobbigt psykiskt att vara utan mat. Men vill man så går det!


  • nikita­katt
    Äldre 11 Jun 15:35

    lillalyckan, jag kör också på ren kur med nutrilett =) Jag gjorde först en på 10 dagar och tappade drygt 4 kg och nu är jag inne på 10e dagen på min andra kur efter ca två veckors uppehåll. Idag hade jag tappat 0,7 så jag är supernöjd och det behövdes verkligen eftersom vi ska få vänner hit på fika i em. Då kan man behöva motivation för att hålla sig ifrån =)


  • nikita­katt
    Äldre 13 Jun 13:09

    -0,6 idag, känns bra! 2,1 från delmålet! Jag är inne på 12e dagen, tror jag kör åtminstone till och med torsdag sedan kanske det blir ett mål sallad om dagen med lite kyckling/fisk. Hur har det varit för er andra? Går ni fortfarande ner när ni börjar blanda in lite kött eller stannar det av då?


  • nikita­katt
    Äldre 13 Jun 13:10

    -0,6 idag, känns bra! 2,1 från delmålet! Jag är inne på 12e dagen, tror jag kör åtminstone till och med torsdag sedan kanske det blir ett mål sallad om dagen med lite kyckling/fisk. Hur har det varit för er andra? Går ni fortfarande ner när ni börjar blanda in lite kött eller stannar det av då?


  • nikita­katt
    Äldre 15 Jun 12:55

    Bäckliljan, ush det där är jag rädd för, att man ska gå upp direkt när man börjar äta. Jag har tänkt börja med lite kött och undvika kolhydrater men någon gång måste ju kolhydraterna komma tillbaka =)


    Jag har 1,7kg kvar till nästa mål, känner mig så taggad, ska gå den här veckan! =)


     


    www.nutrilettkur.blogg.se


  • nikita­katt
    Äldre 23 Jun 11:47

    Hallå alla!


    Hur går det för er?


    Förra veckan gick supersegt för mig, i helgen blev det en paus med massa godsaker. Jag gick inte upp så mycket faktiskt. Nu har jag bara 0.9 kvar till mitt delmål. Sen 5 kg to go =)


     


    www.nutrilettkur.blogg.se

  • nikita­katt
    Äldre 1 Jul 16:37

    Nu är jag igång igen efter en midsommar där jag helt tog paus från all eftertanke, åt allt jag ville men det märks ju skillnad att man inte orkar äta lika mycket.


     


    Nu har jag åter igen 0,9 kvar till delmålet och 5 kg kvar efter det. Det är egentligen ingenting med tanke på att jag har gått ned totalt 9 kg hittills! Så vad är väl 5,9? =) Jag tror dock inte att slutmålet blir förän efter bröllopet, nästa vecka blir det paus eftersom vi reser bort och sen dyker det väl upp en möhippa helt plötsligt så jag har inte så stora förhoppningar. Men jag kommer ju vara på god väg =)


     


    www.nutrilettkur.blogg.se

  • nikita­katt
    Äldre 2 Jul 08:59

    Ja och det viktiga är ju hur man känner sig! Har man ätit nyttigt så mår man ju bättre och känner sig finare än om man har ätit en massa onyttigt oavsett vad man väger. Jag tycker ren kur är bra just därför, det blir som en psykologisk rensning från godis och annat onyttigt. Det blir lättare tycker jag att bara äta det där köttet och salladen när man vet att man har jobbat stenhårt för att få bort alla kolhydrater som legat på lager =)


     


    www.nutrilettkur.blogg.se


     

  • nikita­katt
    Äldre 2 Jul 14:38

    Imorse hade jag tappat 0,3 sen igår men nu när jag vägde mig så var det 0,9 mer än imorse. Jösses! Väger man så mycket mer på dagen eller är det pga min tid i månaden som startade idag, har ni testat och vägt flera gånger samma dag?


     


    www.nutrilettkur.blogg.se

  • nikita­katt
    Äldre 3 Jul 09:56

    Bra jobbat =) Det är så himla kul när man ser resultat direkt! Jag hade paus igårkväll med kött och lite potatis så jag hoppar vägning idag, ska sköta mig idag och väga mig imorn istället =)

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - Tråd 17. Alla gamla och nya se hit!