• Tokstolla

    CAMBRIDGE kuren - Tråd 17. Alla gamla och nya se hit!

    Snart hoppar jag in här igen. 
    Jag var med förra året och tappade ca 10 kilo (minns inte längre) och blev gravid. Graviditeten i sig gjorde inte så många kilon. Snarare la jag på mig efter då jag var tvungen att äta massa medicin som gjorde mig såååå hungrig!!! 

    Sonen är idag 6 månader och jag tror jag är redo snart. =)

  • Tokstolla
    JollyO skrev 2010-05-31 19:26:29 följande:
    Hej hallå! Jag behöver peppning och hjälp! 46 dagar kvar tills jag gifter mig och jag väger ungefär åtta kilo för mycket för att kunna ha klänningen. Jag är 172 och hade räknat med att jag skulle gå ned till 65 kilo tills 17 juli och gick därför ned till 71-72 med VLCD. Men, efter mycket hemmasittande, plugg och godisätande har jag gått upp till 75 igen och jag börjar få panik. Tror ni att jag hinner att gå ned till iallafall 67 kilo om jag kör VLCD nu? Sju veckor kvar. Började i morse. Tyvärr måste jag bryta ketos för att jag ska på examensfirande fredag och lördag på kvällarna (min egen examen, så det känns jättetrist att inte äta något då!). Skall försöka jogga, cykla lite och gå på morgonpromenader. Är det möjligt?
    Ja, det går! Nu är du iofs näst intill normalviktig så du kan nog inte räkna med 2kg/vecka men dryga kilot ska du nog fixa! Men inte mer fusk än examen och se till att få i dig så lite kolhydrater som möjligt på din fest. Mkt kött!
  • Tokstolla

    Ha, nu är jag i träningsläge inför en ny ren kur- Vissa av er kanske kommer ihåg att jag var med förra året (startade i januari och gjorde ca 8 veckor ren kur). Blev gravid och började äta vanlig mat- Jag gick inte upp så mkt under graviditeten, men efter att han föddes fick  jag mkt kortison och ämnesomsättningen fungerade kasst så nu är jag uppe i 88 igen eller nja, jag har lyckats tappa bort 1,3 kg så 87.3 är mer exakt. Dvs, ca 13kg över det jag vägde förra året precis när jag blev gravid. Dock 20 kg mindre än vad jag vägt som mest =).

    Iaf, har nu kört lite blandad kur i ngr dagar som en liten uppvärming och förhoppningsvis klarar jag fram till 1 augusti men jag gör som jag gjorde sist. EN DAG i taget och jag är nöjd med det. 

    Jag önskar att jag i vardagslivet blev sugen på samma sak som jag blev när jag väntade sonen- Jag var nämligen tokig i IS!

    Vet ni. Kate Moss säger följande "Nothing tastes as good as skinny feels" (inget smakar så bra som det känns att vara smal- typ" Och jag tror det är min slogan för den här omgången. 
    Målet?! Under 70 kg- helst storlek 38- vet inte vad jag kommer att väga då men jag skulle tippa på ca 63kg. Vilket till mina 171cm ger ett BMI på 21,6. 

    Ja, nu hoppar jag med andra ord in här och jag hoppas jag kan både ge och få stöd för det behöver jag! 

    Hur gör ni andra? Tuggar ni sockerfria tuggummin, dricker lightläsk osv?

  • Tokstolla

    Tjohoo! Har precis vägt mig och kan konstatera minus 2,7 kg sedan lördag. Det ät jag så nöjd med eftersom jag fortfarande inte riktigt kör ren kur. Nu kör jag 4 st naturdiet/dag. Antingen shake eller meal bar. Det viktiga för mig är att klara stoppa i mig så lite som möjligt (självklart en cambridgeplan el naturdietplan- inte mindre).

    Varje dag är en seger och jag är så nöjd med gårdagen. Familjen åkte iväg till Liserberg och jag höll planen trots alla godsaker och snabbmat familjen och vännerna stoppade i sig!

  • Tokstolla
    Duchess skrev 2010-06-03 09:57:12 följande:
    Nu tittar jag in här igen! Jag körde en ren kur (i princip) 10 dagar, men har nu ätit som en häst i en vecka. Det har varit resor i jobbet, fester och annat som sabbat. Men nu ser almanackan bra ut igen så jag börjar om. Jag var nere på 77,5 för en dryg vecka sedan och vägde in på 79,8 imorse.. hjälp! Vi får hoppas att det mesta är vätska som bundits i kroppen. Nu kör jag hårt igen
    Ja, men det är nog även en del kolhydrater du fyllt på igen. (glykogen) 
    Bra jobbat! =)
  • Tokstolla

    Asså, att ni bara kan baka nu!

    Å andra sidan måste jag provsmaka degen jämt... Inte för att det är gott utan för jag vill prova mig fram med nya saker och tar sällan till recept. =)

    Asså, att påminna att det finns parmesanost! Det borde vara böter på det
    Men å andra sidan borde han böta eftersom han äter det

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - Tråd 17. Alla gamla och nya se hit!