• emerss­on
    Äldre 13 Apr 21:52
    32817 visningar
    182 svar
    182
    32817

    CAMBRIDGE kuren - Tråd 17. Alla gamla och nya se hit!

    jemmaj skrev 2010-04-13 19:43:24 följande:
    Heyyy...nu hittade jag hit..:D vad hände med den gammla tråden??jaja då har vi denna att skriva på istället..;)idag har jag och du kört en vecka..hur har det gått med vikten, vet du hur mycket du har gått ner..jag vägde mig aldrig förra tisdagen men låg mellan 68, något eller kanske 67.8 låg idag på 64.1 så det är juh bra för en vecka.. har faktiskt tre påsar kvar från en annan gång..tänkte ta dem imorn och sen är det slut på ren kur för min del...har bara 3-4 kg kvar till målvikten...ska försöka ta det med maten ...mindre mängder och mina promenader..;) får hoppas det går..eftersom ekonomin inte tillåter mer cambridge just nu haha ... hur har det gått för dig..gick helgen bra el..? jag var helt galen ville äta upp allt och alla haha men gjorde inte det..har hållt mig,..så funderar som sagt på äta de sista tre påsarna imorn och börja med mat upptrappning på torsdag..själv då?? hoppas du blev nöjd för veckan som gått med ren kur..visst var det inte så jobbigt men det är juh ens mind som kontrollerar en.. ush alltså
    Det är ju jättebra, måste oxå köra en vecka snart här. Min vikt har banne mig fastnat igen, 64,6 kg, sitter som berg :( Men men, jag försöker äta nyttigt tills vidare sen ska jag banne mig köra en vecka igen, du måste fortsätta hänga här jemmaj :) så jag för höra hur det går för dig. (jag har bara ätit mat nu en vecka, inga påsar, måste spara lite så man kan bli peppad till att köra en vecka i sträck på ren kur sen ist)
  • emerss­on
    Äldre 13 Apr 21:55
    #10
    Lexy skrev 2010-04-13 17:11:40 följande:
    Om det är någon som är intresserad så har jag startat en blogg om min resa med ck www.nogg.se/lexy :)
    Den ligger redan på "favoriter" :) Tackar :) Älskar o följa andras viktminskning, det peppar verkligen bra det .. :)
  • emerss­on
    Äldre 14 Apr 07:27
    #12
    jemmaj skrev 2010-04-13 22:53:22 följande:
    ja jag lovar att säga till hur det går... har juh tänkt att gå kanske en vecka till om inte maten och mina promenader hjälper mig med mina sista 4 kilon... inte kul när vikten står still... men får man fråga hur du äter..? känns lite jobbigt för min del att tänka på vad jag ska äta och hur mycket men det fixar sig, men ibland ska man såklart få vara lite onyttig..hade gärnat kört en vecka till men som sagt ekonomin för denna månad är inte särskilt rolig hehe ..så det får bli så..när ska du köra ren kur då? säg till så får du massa pepp från mig;) imron är sista dagen på ren kur..har bara tre påsar kvar tänkte ta dem imron och sen är det klart,fast kompisen nämnde att jag egentligen borde börja med mat imorgon och ha kvar påsarna och ta en om dagen åtminstonne, vet inte hur jag ska göra faktiskt..what do u think? tänkte själv se hur jag känner mig imorn bitti..men det kanske samtidigt hjälper att ta det sista imorgon och gå ner lite till...eller??ang din vikt så kommer det åka ner snart ska du se..ibland står man juh still själv gjorde jag juh det med ren kur i nästan tio dagar.. men bättre att du är runt 64 än uppåt eller hur..;)
    För min del var det jättebra och ta en påse till "kvällsmat" ett tag så där, det är ju på kvällarna det är lätt att man småäter typ :)
    Till frukost äter jag lite yogurt och lite musli till (gi-musli), till lunch äter jag typ tonfisk, ägg kesoröra med grönsaker i och liknande saker, försöker att ta en liten portion av det, sen till kvällen en smörgås. (bröd bakar jag själv av dinkelmjöl) Men jag går minst två timmar om dagen nu + att jag håller på o sätter igång 2 av mina hästar så kanske är det muskler man bygger som väger mer eller nåt..? Men sen var jag ju på en fest i torsdags och då blev det ju betydligt mer + att jag drack vin och på fredag är det planeringsdag på jobbet, vi ska ut o bowla och sen bjuder dom på trerätters på resturang och sånt så då blir det ett elände igen, tänkte köra en vecka efter valborg, ska på kurs med hästarna då nämligen och jag vill vara pigg och "stark" till dess + att pengarna börjar sina här med ;)
    Men som sagt, jag är jättejätteglad att jag är under 65 och jag har ju gått ner en del trots allt, så jag ska igentligen inte gnälla. Förra året körde jag cb-kur och gick upp allt på mindre en två månader och den här gången så känns det inte som några problem att hålla viken iaf, och det känns verkligen bäst :):)
    Lycka till nu med maten :) :)
  • emerss­on
    Äldre 21 Apr 11:47
    #38
    jemmaj skrev 2010-04-20 09:28:52 följande:
    KB4everheyy gumman haha du är inte ensam om att ha gått helt crazy på mat över helgen..me to...:( ush alltså man lovar sig själv sen går det åt helvete haha men jag var tvungen att väga mig (iof går juh inte på någon ren kur eller så ännu men snart då löningen kommer:D så är jag back on track haha) jag väger mig för att hålla koll på vikten och det jag stoppar i mig..men helgen alltså och igår, pizza och godis, så har gått upp 2 kg inte så farligt men man känner juh sig misslyckad men det är bara att börja om.. nu gäller det för min del att jag går ner dem d'r 2 kilona innan jag börjar med ren kur har jag sagt till mig själv eftersom jag alltid ska fortsätta med ren kur där jag ungefär slutade... när är det du ska gifta dig då? ;) men tycker du ska ta och väga dig även om du har gått upp i vikt eller inte, så bättre att hålla koll...när jag ställde mig på vågen i morses och såg mina siffror , visst inte så farligt men ändå man vill juh inte gå upp, så kände jag att NEJ NU får jag ta det lungt med vad jag äter..så idag blir det en shake, har två påsar över ..och sen tonfisk sallad...ska gå ner dem där jävla 2 kilona haha..om det inte är så långt kvar till bröllopet så kanske vi går ren kur tillsammans..annars loggar jag in,peppar och kollar läget..;) men du kommer nog fixa det ska du se =) du njöt iaf under helgen och ibland behöver man det, plus pms:en hjälper en inte haha jag kanske hade någon slags pms i helgen och igår hmm ... men men ny dag och nya tag så vi får peppa varandra här nu och hålla oss borta från gott... som godis och pizza..:( hahaha en bra dag och sköt om dig
    här är det en till som lyckas o spåra ur. Vilken helg, jag säger då det....först fest med jobbet, trerätters middag och sen en massa vin på det, åt på mc donalds på hemvägen och då ingen liten meny. Sen lördagen, barnkalas hos min syster med tårta kakor mm mm, sen en bra söndag för att sen vräka i mig kakor o godis på måndagen, så nu är det nya tag o skärpning här, har oxå lyckats gå upp 2 kg, jag som var nere i 63 nu är det 65 igen. Men men jag tror nog oxå att det varit mensveckan som spökat lite oxå, då blir jag verkligen hysterisk.

    Heja på allihopa, vi är ju duktiga ändå, i det stora hela så går man ju ner iaf (försöker trösta mig själv ;)

  • emerss­on
    Äldre 21 Apr 19:17
    #40

    Jag äter bara mat just nu, som sagt, jag har oxå lovat mig själv att INTE svulla på det där sättet igen, det har liksom varit det som gjort att man vägt 72-73 kg förut, men men jag är evigt glad över att man lyckas stoppa sig själv så man inte kommer tillbaka dit igen. Det känns ju otroligt bra o väga 65 men vi skaaa ner till 60 innan sommaren. Har en veckas ren kur som ligger hemma o väntar på ska äta upp dom ;) (eller rättare sagt dricka upp dem). Tänkte ta någon vecka där efter valborg men jag ska försöka gå ner några kg nu med bara mat och myyyycke motion.


    Jag kikar in här då o då och kollar hur det går för er, och jag ska uppdatera om jag lyckas gå ner några kg jag oxå :)


    Ps. Visst blir man besviken på sig själv, tänk att man var så himla glad i fredags morse när man stod på vågen, 63,1 och sen blir man som tokig och fullständigt vräker i sig, hur dum får man vara alltså, ok om man åt lagom och njöt av maten typ, men bara vräka i sig så där hejdlöst, det var då sista gången jag gjorde så iaf :)

  • emerss­on
    Äldre 22 Apr 16:07
    #42

    Jag kan oxå bara äta väääldigt lite för att gå ner vikt kan jag lova. Har ju riktigt svårt för att gå ner som sagt..men idag när jag vägde mig så vägde jag 63,5, glad överaskning... :)


     


    Till frukost äter jag 2 dl yogurt natruell med gi-muusli i (en halv dl), mäter upp för att jag inte ska hålla på o smygöka portionerna, jag är ju i grund o botten en människa som äter MYCKE ;) Till lunch äter jag mycke grönsaker typ broccoli, blomkål o sånt sen kött och nån god röra till det gjord av keso eller matlagningsyogurt (älskar röror) sen blandar jag i kryddor och champinjoner, paprika mm i den. Till kvällen äter jag vanligtvis typ 2 ägg eller nåt sånt..dricker mycke grönt te med en liten liten skvätt kaffegrädde i för jag tycker det mättar rätt bra. När jag är godissugen dricker jag oftast nåt glas pepsi max och i värsta fall choklad 74%. Ungefär så ser min diet ut just nu :) Äter inte efter kl 18 eftersom när jag väl börjar äta då kan jag inte sluta :)


     

  • emerss­on
    Äldre 22 Apr 16:10
    #43

    Funderar oxå som sagt på o köra en veckas ren kur, och går det bra så kan man ju ta en vecka till efter valborg här :) Skulle vara roligt o se hur kroppen reagerar nu när man ändå gått ner en hel del, tänk att vi har ju nästan gått ner 10 kg var trots allt, även om det tagit en himlans tid :)

  • emerss­on
    Äldre 23 Apr 07:30
    #45
    jemmaj skrev 2010-04-22 20:55:56 följande:
    emerssonvad roligt att du redan är nere vid 63...woohoo och grattis till dig..;) för min del verkar det ta längre tid, och försöker att inte få i mig så mkt heller men lite jobbigt att man måste äta väldigt lite... känns lite som att man svälter sig själv men menjag måste kika på det där med gi - musliin , kanske bättre att äta den än havregrynsgröten eller..??tack för mat tipsen.. så man kan variera lite iaf.. ;)får se vad vikten ligger på imorgon, gissar säkert på runt 65 tråkigt nog men men, kanske snart dags med ren kur, men ska ska ska gå ner först till 64 , men funderar på köra med mat ett tag för att se om man kan fixa vikten med bara det, men det är sååå tråkigt när det tar sin tid... ush jaja vi ser säkert snart hur det kommer gå..;) ha nu en trevlig kväll...
    Glömde skriva att jag brukar äta ägg o sånt till mellanmål :) Just nu väger jag runt 63 men med mat lär det ju ta över en månad att gå ner dom fjuttiga kilona, det är det som är så retfullt :( Är otroligt trött på att "banta" nu, man kan ju äta mycke mera när man "bara" ska hålla vikten. Nu öppnar ju uteserveringarna snart oxå och inte blir det lättare av det ;) Det är ju så jäkla trist att det tar sån evig tid, tycker nog man kämpar varje dag med promenader och man tänker på vad man stoppar i sig.

    Jaja, vi får väl se hur det går dom här veckorna, annars kör vi rent nån vecka igen tycker jag :)

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - Tråd 17. Alla gamla och nya se hit!