• majfli­cka
  Äldre 6 apr 16:47
  25468 visningar
  221 svar
  Inlägg från majflicka Visa alla inlägg
  221
  25468

  September 2011!

  Gifter mig första helgen i september jag med! I Stockholmsområdet.

  Har äntligen bestämt mig för vilken klänning jag ska ha och återkommit till den look jag ville ha från första början ;) och ska iväg och beställa den nu inom 2v. Håller på och kollar upp hår/smink och blommor. Blommor känns att jag kommer bli nöjd hur det än blir (nästan) ;) och där är jag inte stressad men hår och make vill jag ju ska bli fint. Min vanliga frisör gör inte sådant tyvärr  så måste hitta ngn annan. Helst ngn som jobbar med mineral make-up för det är det enda som funkar för min hud.

  Har också lyckats bli skogalen på kuppen! Tillbringar varje ledig stund surfandes efter de "perfekta" skorna;)

  Vi håller på och fixar med våra inbjudningskort (mkt enkla) och ska skicka dem slutet av april/början av maj och har OSA 1 juli.

 • majfli­cka
  Äldre 6 maj 19:01
  #47
  ulfolinda skrev 2011-05-06 17:39:08 följande:
  håll nu tummarna! jag är i vecka 6 och vill kunna ha gravidklänningen på bröllopet!! :)
  Vi håller alla tummar vi har!!
 • majfli­cka
  Äldre 12 jul 21:18
  #85

  Hej på er alla!

  Septemberbrud här ;)

  Har en del saker kvar men är inte så stressad, min blivande man gör sitt bästa för att få mig att gå emot varje instinkt jag har vilket alltid är att stressa som attans även över sånt jag inte kan påverka, och tro det el ej: han har lyckats!! =) Jag är cool som en filbunkeFlört El ja ok, ibland iaf.

  Ska boka florist nu i veckan, ännu ej fixat.  Köpte skor idag, ap-fina Flört. Ska provsmaka mat i augusti. Fixa kyrkprogram samt menyblad. Bordplacering. Inte att förglömma: Morgongåva till maken! Annars är nog allt fixat!!

  Ser verkligen fram emot detta! Alltid velat gifta mig litet men blivande vill stort o jag trodde jag skulle stressa sönder pga det ( han "vann" diskussionen ) men jag tror lösningen är jobb 60h/vecka så man inte hinner tänka på det helaFlört

  Hoppas det känns bra för er alla!

 • majfli­cka
  Äldre 31 aug 09:26

  Gifter mig på lördag o skulle träffa frisör + sminktjej idag men kunde inte sova på hela natten pga öronvärk och nu är jag insatt på Kåvepeninkur för dubbelsidig öroninflammation via FLM! Jackpot! ;) Inget att göra åt får lösa sig ändå. Gifta lär vi ju bli ändå! ;)

 • majfli­cka
  Äldre 31 aug 17:14

  Tack tack! Ska göra mitt bästa :) Laddat upp med all huskurer som finns, kommer stinka vitlök och kissa ren c-vitamin  på bröllopsdagen;)

 • majfli­cka
  Äldre 6 sep 17:34
  Tiisa skrev 2011-08-31 10:04:50 följande:
  USCH! Krya på dej och skriv gärna om Dagen sen när du har tid så jag får höra hur den var/gick ? :D
  Nu är jag gift! =) Dagen var så mycket bättre än jag vågat hoppas på. Var som att inget kunde gå fel  o gjorde det just det så kvittade det;) Vädre var oslagbart, jag o min make kände oss kanon snygga ;), lokalen med trädgård var underbar, maten var fantastisk och festen blev grym! Alla slog klackarna i taket, från 16-åriga kusinen till 80-åriga Agda! De fick köra ut oss vid stägningsdags ;) Underbar känsla att se alla glada anhöriga/vänner som är där för ens skull! Oslagbart!

  Önskar er alla som har dagen kvar ett stort: Grattis! För jag skulle vilja få gifta mig vareviga dag;)
 • majfli­cka
  Äldre 18 sep 10:48

  Hoppas det varit fint väder för er alla. Samtliga lördagarna nu i september har det varit uppehåll och så fina soliga sensommar dagar i Stockholm och jag hoppas innerligt ni på andra platser i landet haft det lika fint!

  När det är så fina dagar kan man ju verkligen rekommendera att gifta sig i september efter sommarhetsen ;)

  Trodde inte jag skulle ha det men har faktiskt lite post bröllops blues;) Trots att vi lagt ribban lågt och inte hade ett picture perfect bröllop så har man ju ändå planerat inför det i 1 år.  I en månad till el så kan jag nog uppehålla mig med att fixa med tackkort samt placera ut våra bröllopspresenter på olika ställen i lägenheten men sen måste jag nog ta mig ur min bröllopsperiod ;)

 • majfli­cka
  Äldre 22 sep 16:23
  iSusanna skrev 2011-09-22 15:00:59 följande:
  Vi gifte oss alltså i lördags - helt fantastiskt! Efter helgen har jag dock lyckats bli sjuk (feber och tappad röst), så idag är jag hemma och kan ligga och tänka på vår perfekta bröllopsdag.

  Såhär såg vi ut:


  Vigseln hölls i Julita Skans Kyrka (Södermanland). 
  Grattis!!

  Fantastisk bröllopsklänning!
 • majfli­cka
  Äldre 22 sep 17:40
  Millans skrev 2011-09-22 17:09:37 följande:
  Jag gifter mig på lördag, det ska bli spännande! Allt är under kontroll, utom en envis förkylning som självklart tyckte det passade att komma och hälsa på nu...men det ska nog lösa sig. Det ska bli oerhört spännande att se min sambos reaktion då han inte har velat se min klänning eller nå innan kyrkan...:)
  Jag gifte mig för ett par veckor sedan med dubbelsidig öroninflammation och halsfluss- gick grymt bra! ;) Lycka till och njuuuuut! =)
Svar på tråden September 2011!
Logga in
Bli medlem