• CiaLia
  Äldre 12 jul 18:13
  25442 visningar
  221 svar
  Inlägg från CiaLia Visa alla inlägg
  221
  25442

  September 2011!

   har MASSA kvar å göra, är ledig 3 veckor så då hoppas jag på att hinna med mycket. Har haft så mycket semester i vinter å i vår så känner inte att det gör nåt att sommarsemestern går till planering, men vete sjutton hur vi ska hinna m allt ändå....3 sep är vårt datum. Vi bor utomlands fram till 1 månad innan bröllopet därför också så mycket kvar...svårt att boka grejer härifrån

  Kvar att göra:
  vigselprogram
  festprogram
  dekorering å dukning
  min klänning kommer i mitten på juli, ev korrigeringar måste antagligen göras
  mannens kläder inte ens köpta (han tror han ska hitta kostym på en gång bara han går till NK el Ströms tydligen...)
  träffa präst
  sätta ihop tipsrunda
  köpa alkohol i Tyskland (kommer inhandlas på resa hem till Sverige från Schweiz 1 vecka innan bröllopet)
  öva in en skaplig vals (kan precis grunderna)
  gå igenom detaljer m toastmastrar
  gå igenom detaljer m fotograf + filmare
  reka hela området runt festlokalen för att hitta bra platser till fotografering 
  inhandla smink, löshår och underkläder
  boka frisör

  Sen alla detaljer kring kvällen, hela tidsschemat måste vi detaljplanera

  ojoj ja massa kvar som sagt
   

 • CiaLia
  Äldre 30 aug 23:24

  wahh snart bara 4 dagar kvar, väderraporterna ändras hela tiden men alldelles nyss när jag kollade såg det riktigtr bra ut i Sthlm på lör, 19 grader lite sol å lite moln.

  Imorn ska festhäften printas å eventuellt underkjol inhandlas. Inte köpt en enda present än till alla som hjälper oss så måste göra det med. Är det jättetrist att tex ge tärnorna var sitt presentkort på Åhlens city? Där finns ju verkligen allt tänkte jag.

  Undrar hur man ska lyckas sova bra natten innan? Jag kan sova oroligt ibland så hoppas på en bra natt, vill ju inte se ut som ett lik när man vaknar Obestämd

 • CiaLia
  Äldre 18 sep 20:31

  Jag har vart lite gnällig här på forumet för att jag tyckte mitt hår blev misslyckat, vi kom så sent till kyrkan, vi hade oinbjudna gäster som dök upp på middagen men när man ser alla bilder folk har tagit glömmer man snabbt alla incidenter å blir i stället bara jättelycklig. Vi gifte oss 3 sep å vädret var helt fantastiskt, fick inte användning av varken paraply el bolero, vår festlokal låg vid vattmet med egen brygga å så så vi var mer än glada över att kunna ha så mycket av festen utomhus vid vattnet.  Lycka till till all er som har er dag kvar, önskar man kunde göra om allt igen. Ett hett tips, låt någon filma er under dagen inte bara fota.


 • CiaLia
  Äldre 22 sep 12:08

  Margaux vilken härlig bild på er och till Kikki vill jag bara säga som föregående talare, låt inte denna rent ut sagt idiot till svärmor sabba er stora dag. I framtiden kan du nu utesluta henne från alla högtider och festliga tillfällen. Folk hade med största sannolikhet väldigt trevligt ändå på erat bröllop.

Svar på tråden September 2011!
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.