• Tiisa

  September 2011!

  Mariamilena80 skrev 2011-08-13 13:11:29 följande:
  Min blivande blev också kinappad i dag, andra dagen på svensexan.
  De tog honom först i går..då fick han hoppa fallskärm..sen blev han avsläppt på en åker sittandes på en solstol med musik i öronen och ögonbindel. Och en hel del mer sprit han skulle dricka upp på 30 min. De hade ställt en klocka som skulle ringa efter 30 min. Då fick han ta av sig ögonbindeln. Då hade de skrivit på en stor skyllt, ta med sakerna och gå hem.
  Å hem kom en full karl och trodde att svensexan skulle fortsätta...väntade hela kvällen... Men den fortsatte alltså i dag=) Lurigt värre=) Han har pressat mig en hel del=)

  I dag blir det Painboll, Spa, Resaturangbesök..av vad jag vet=) Lite orolig i vilket skick är i när han kommer hem och när han kommer:-O
  Jag är lite anti svensexor/möhippor, men kanske mest för att mina vänner inte skulle vara så där fyndiga. Vad kul han verkar ha det! :D
 • Tiisa

  24 september är det dags för oss.. Vi har ockå småproblem med alkoholen men det får bli som det blir! Vi får helt enkelt ta en dramatenvagn, åka i omgångar till bolaget och efter festen lämna tillbaka det som inte blev uppdrucket :D

 • Tiisa
  Eileme skrev 2011-08-22 22:02:43 följande:

  Hoppar in här... vi gifter oss 10 september och har alltså lite mindre än 3 veckor kvar!


  Har bestämt mig för att vara klar med allt senast måndagen den veckan vi gifter oss. Vill inte ha saker att fixa med in i det sista...


  Så, nu har jag två veckor på mig att få klart allt. Tror att jag har koll...men man vet ju aldrig vad man kan ha missat :)


  Jag kom på idag att jag inte bokat dricka till brudskålen på restaurangen till exempel, känner mig oerhört dum! :) Låter som en mycket bra idé, ska försöka planera mitt likadant :D


  Idag fick jag också beskedet att min solist inte kunde komma..! De var två, blev en, sedan ingen.. Jag blev jätteledsen, visste inte var jag skulle börja. Tack och lov för internet kan man ju säga, hittade en tjej redan ikväll :)

 • Tiisa

  Jag har ställt in vårt bröllop den 24/9 .. :( Känns hemskt.. Hänger kvar ett tag här ändå och ser hur det gick för er andra :)

 • Tiisa
  Fru Kopparskiöld skrev 2011-08-27 10:36:37 följande:
  Men Tiisa! Hur mår du? Det lät oerhört ledsamt! Om du vill prata, berätta så får du gärna inboxa mig! Tänker på dig. Kram!!

  Ja i så fall.. Här inne ska det vara glada miner! :D


   


  Jag kan inte sluta planera i huvudet. Får jag fråga om ni tänkte ha gästbok? Tomma sidor/förifyllda frågor? När tänkte ni att gästerna skulle skriva i den?

 • Tiisa
  kikki kikki skrev 2011-08-28 18:37:01 följande:

  Men vännen...vad har hänt?


  jag har fått ställa in mitt bröllop 2 gånger.....första gången gick min blivande ut och hittade en ny tjej 3 veckor innan vigseln.


  och andra gången var förra året då vi blev med barn...ler.....så nu kommer det bli av iaf


  www.brollopstorget.se/Forum-7-98/m4044596.html Det och en hel del till efter det har hänt. Vår präst har erbjudit oss terapisamtal och vi har faktiskt tackat ja. Sen vet jag inte om det är dumt från min sida. Är det samma blivande som hittade en ny men hittade tillbaka till dig igen? Vad jobbigt för dig! Första gången speciellt. Ett barn kan man inte kalla för "otur" eller liknande, men jag kan tänka mig att man kanske känner ett sting av besvikelse över att allt fint och roligt man planerat inte blir av NÄR man planerat. Du förtjänar verkligen ett hejdundrande bröllop nu! :D Vilket datum? :)


  Jag saknar att inte få impulsköpa eller tänka på saker man kan ha nytta av på bröllopet! Småflaskor? De där i plast som rymmer ca 33 cl eller glasflaskor?

 • Tiisa
  Eileme skrev 2011-08-29 09:26:57 följande:
  12 dagar kvar och jag har svårt att förstå att det snart är dags :)
  Har denna veckan ut på mig att pyssla klart, vill inte ha saker att göra in i det sista...

  - Har kommit på att man kanske ska slänga sig i solariet några gånger, måste leta upp var.

  - Skickar hindersprövningen till VF idag.
  Det lät stressigt! Hoppas du hinner få hindersprövningen, vår tog strax över 2 veckor. Inte menat att skrämma dig, bara hoppas du slipper samma. Lycka till! :)
 • Tiisa
  Cylt skrev 2011-08-28 23:44:39 följande:
  Dumma citeringsknapp! Mitt inlägg var inledningsvis riktat till Tiisa!
  :)  Jag är en självplågare.. Har startat en ny budget till och med, till mitt "om-ifall-kanske-senare-framtida-drömbröllop" blir av. Nu finns en del hemma, en HEEL del grejor.. Min svåger ringde och sa att om det handlade om ekonomin så ställer han gladeligen upp och betalar resterande. Urgulligt, han är underbar, men det handlar ju inte om det :-/

  *S* Åh vad kul att baka massa kakor!! :D Hoppas du får tid snart, det kan lätt bli att man inte får den tid man vill pga barnen men blir det som det är tänkt så blir det, annars blir det något annat alldeles alldeles underbart ;)
  Ska du göra ditt eget hår också? :)
 • Tiisa
  Eileme skrev 2011-08-29 16:38:03 följande:
  Nej alltså, hindersprövningen har jag haft hemma länge... men jag skickade den vidare till vigselförrättaren idag eftersom han ville ha den ett tag innan vigseln!
  Ja då förrstår jag! :)
 • Tiisa
  Margaux skrev 2011-08-29 21:03:45 följande:
  Ville bara skicka en kram till dig och lycka till i framtiden! Hoppas det löser sig för er.....
  Och en vacker dag får du ditt drömbröllop ska du se!!
  Tack!
Svar på tråden September 2011!