Inlägg från: septemberbrud11 |Visa alla inlägg
 • septemberbrud11

  September 2011!

  Vi ska också gifta oss i september, närmare bestämt den 10e september :) Ser så mycket fram emot det och börjar bli lite nervös till och med. Har hunnit planera å fixa en hel del men det är mycket kvar. Kyrka, festlokal och musik till festen bokade vi redan i januari. Klänningen hittade jag på första försöket i februari och skorna beställde jag från nätet här under våren. Vigselringen hämtade jag hem så sent som igår och den är såååå fin :) Kläderna till min blivande make ska vi fixa nästa vecka. Nu skulle jag bara behöva skärpa till mig och börja på med inbjudningskorten. Jag ska fixa och pyssla ihop dem själv. Material finns här hemma och vi har bestämt hur de ska se ut så det e bara att börja på...vi skickar ut dem i början av juli är det tänkt. Men det e en hel del kvar! Räknar med att hinna göra det mesta under min semester som börjar i mitten av juni :)

 • septemberbrud11
  Chicita skrev 2011-03-04 10:30:45 följande:
  3/9 verkar vara ett populärt datum...

  Ingen annan som hört att vissa inte kan komma pga älgjakten Obestämd ?

  Vi har fått 3 Nej på vår inbjudan redan. Och det är för att älgjakten börjar precis då, där dom jagar tydligen...
  Känns ju lagom kul att veta hur dom prioriterar liksom... Vi gifter oss en gång, det tar en dag...
  Jaga älg gör man ju flera veckor (ibland) och varje år... En dag borde dom ju kunna avsätta för oss känns det som  *S* 
  Jag känner igen ditt problem alltför väl! Jag har nämligen tre brorsor vars största intresse är jakt och de såg inte så jättenöjda ut när vi anmälde vårt datum 10.9. Men jag har alltid velat ha ett höstbröllop så de får så lov att acceptera det och deras respektive har lovat mig att se till att de infinner sig på vårt bröllop. De har ju ändå haft ett år på sig att bearbeta tanken :)
 • septemberbrud11

  Det närmar sig tjejer!! :) Jag känner mig märkligt lugn nu, tar ingen stress fast jag vet att det e mycket kvar att göra. Får nästan panik för att jag inte har nån panik!! Hehe :) Tror jag fann ett lugn då jag äntligen fick utskickat inbjudningskorten. Nu gäller det att börja på med bordsdekorationerna, planera och pyssla ihop dem. Tänkte laga egna små söta kuvert där vi lägger After Eight och en liten remsa med ett ordspråk. Servetter med tryck är på väg och bordslöpare av organza är också på kommande. Kläder och skor är också fixade, jag behöver ännu köpa underkläder. Känns som det inte finns så mycket att göra nu heller, utan det mesta fixas de sista veckorna före. Man kommer säkert att glömma nåt ändå kan jag tänka mig....Imorgon ska vi köpa en del av alkoholen tänkte vi, så då är vi igen ett steg närmare. :)

  Vi kommer knappast att ha några programblad, varken i kyrkan eller för festen. Dels för att jag inte är så pysslande av mig, mao sparar på arbete (finns så mycket annat att göra ändå). Dessutom vill vi ta det som det kommer, vi vill inte att festen ska följa något strikt schema. Festen ska gå ut på att vi äter, dricker, dansar och har roligt. Vill någon hålla ett tal eller dra en lek så är det bara att göra det!

  Vi var på bröllop i helgen och jisses vad jag började se fram emot vårt eget bröllop!!! :)

Svar på tråden September 2011!