Inlägg från: Superstarfia |Visa alla inlägg
  • Superstarfia

    Bröllop i Sundsvall sommaren 2010

    Hejsan! hoppas de är ok att man hoppar in här...

    Jag och min M2B ska gifta oss inte i Sundsvall, men utanför Timrå, hoppas det är ok ändå?

    vi säger ja den 7 augusti och har bokat Stornäsets vandrarhem för fest.

    Hur gör ni med mat, catering eller laga själva?

  • Superstarfia
    stavfellet skrev 2010-04-13 15:48:02 följande:
    Hoppa in du Vi har tänkt fixa maten själva. Nån slags italiens/medelhavsbuffé blir det nog. Ni då?
    Just nu lutar det åt att vi fixar förätt själva, caterar varmrätten från Fernaeus.. Inväntar en offert från dem just nu.. :)
    Italiensk buffe låter ju inte helt fel.. :)
  • Superstarfia

    Fick panik igår när jag skulle boka hotellrum.. finns inga lediga i heeeeela sundsvall..

    Roxett ska ju tydligen göra sin comeback på norrporten arena och hela stans hotellutbud är uppbokat.. varför just vårat datum?????

  • Superstarfia
    Förväntan2010 skrev 2010-04-20 12:14:51 följande:
    Men så typiskt! Det kan inte vara så kul att åka från Härnösand på bröllopsmorgonen heller? men det finns kanske inga andra alternativ!! :(Såg att jag tipsade dig om tråden det var inte riktigt meningen eftersom du redan är här! ;)
    verkligen.. men men, bara att gilla läget.. :)
    Haha det är ingen fara.. :)

    Hur går det för er med planeringen då?
  • Superstarfia
    Förväntan2010 skrev 2010-04-20 12:23:24 följande:
    nja jag vet inte, känns som jag har kommit in i en svacka..! Ingenting blir klart, står bara och stampar känns det som haha! Bordsplaceringen var ju klar men nu har fem st hoppat av som redan hade anmält sig så nu måste jag liksom börja om med det igen!! :(men annars går det väl sakta men säkert framåt! haha
    Förstår exakt vad du menar.. Just nu står vi också still, ska skriva några fler inbjudningskort och skicka ut till dem som vi inte var helt säkra på att bjuda, gamla kompisar till m3b osv.. Matfronten står still.

    Vi åker upp till Sundsvall, eller ja Timrå till svärisarna i helgen. På lördag ska m2b prova kläder hos wedding design i Söråker och sen ska vi väl fixa och trixa med lite andra saker, mäta borde i festlokalen å såna saker.. :)
  • Superstarfia

    Hahaha nu tycker min m2b att vi ska gifta oss på Norrporten inför alla Roxettefans.. ;)

  • Superstarfia

     


    alos skrev 2010-05-10 18:02:29 följande:
    Hej!Vi ska gifta oss i selånger kyrka 7/8. Sen ska festen vara på grankotten.  Vi får väl se om roxette stör oss eller inte.

    ÄR det ni som tagit grankotten ifrån oss!!! ;) Vi gifter oss i Lögdö den 7/8, skulle haft festen på våningen men när vi fick nys om att roxette skulle vara på norrporten så drog vi öronen åt oss direkt och styrde kosan ut på Alnön istället.. :)

    Grankotten var vårat förstahands alternativ i höstas, men de var ju redan bokat.. ;)


  • Superstarfia

     


    Förväntan2010 skrev 2010-05-11 08:12:40 följande:
    Hej alliopa, nu är det 18 dagra kvar för mig och jag har sjukt mycket att göra!!!!!! Vart tog tiden vägen?! Vi har träffat prästen nu och det var helt okej att gå in med sin pappa!!! :)

    Härligt med en präst som tycker det är ok. Jag har den personliga åsikten att jag inte tycker att överlämmning har med vår svenska tradition att göra å därför inte passar i kyrkan, men tycker för det att det är upp till varje brudpar och respektive präst att ta ett beslut.. :)

    Vi kommer gå in tillsammans, dels för att min bm tycker att han inte kommer betyda lika mycket annars.. och sen så vill jag verkligen uppleva den magiska stämmningen tillsammans med honom.. :)


  • Superstarfia

     


    stavfellet skrev 2010-05-11 17:35:10 följande:
    Nu kan jag ionte komma på vad det heter men det ligger iaf ovanför torget. Mittemot Videoteket. Där gjorde jag naglar när jag var tärna på bröllop för ett par år sedan och blev toppnöjd!

    Okey, får kika in där ni på fredag.. vi åker upp imorgon kväll för ett besök hos frisören, provsmakning av meny och så ska vi bestämma vin.. Sen ska vi besöka festlokalen igen och mäta bord och kolla lite andra smågrejer..


  • Superstarfia

     


    Förväntan2010 skrev 2010-05-19 22:37:07 följande:
    Om tio dagar är det dags för oss!! OJ va tiden har gått fort kan jag bara säga!!! I morgon är det inte tvåsiffrigt ens!! :)   Hur går det för er med allt?

    Ååååh va härligt.. :)

    För oss går det förvånansvärt bra just nu. Bokade tid för provuppsättning och provsmink, nagelfix och mannens kläder nu när vi var uppe. Maten spikades till 100% och så även drycken.

    Igår hade vi möte med våra VIP, alltså toastmaster, tärna och marskalk.. mycket givande möte i solskenet på en golfbana med en middag och några glas rosé.. :)


  • Superstarfia

     


    Förväntan2010 skrev 2010-05-31 09:49:55 följande:
    Det var en sån OTROLIG dag!!!! åååååå jag ville aldrig att det skulle ta slut!! Ni kan inte ens föreställa er hur underbart det är!! 1000 gånger bättre än vad jag kunnat förvänta mig!!

    Grattis!!


  • Superstarfia

     


    stavfellet skrev 2010-06-09 13:10:21 följande:
    äntligen har jag fått inbjudningarna klara! Bokat hotellrum på Knaust för bröllopsnatten. 600 spänn plus 250kr för deras Love-paket kändes som en rimlig summa. Ingen svit förstås men ett fint rum ändå!

    Oj va billigt tänkte jag när jag inte läst hela meningen. Vi får betala 3000kr för en svit, men de tycker vi de är värt.. När gifter ni er?

  • Superstarfia

     


    stavfellet skrev 2010-06-11 07:57:24 följande:
    Vi tänkte först sova hemma för det kändes som en onödig utgift. Men det här blir nog bra Vi gifter oss 14/8.

    ahhh.. Ja, ni har ju den möjligheten. Vi bor ju utanför sthlm men gifter oss där uppe för att BM kommer därifrån, och hela föräldrarnas hus är fullbelagt av släktingar..

    Okey, helgen efter oss med andra ord, visst var det Selånger?

Svar på tråden Bröllop i Sundsvall sommaren 2010