• molnis
  Äldre 3 apr 00:09
  2359 visningar
  6 svar
  6
  2359

  April 2010 nu är det vår tur!

  Vi finns väl alla med i 2010-tråden men tänkte att jag startar en sista tråd nu när det är dags för oss snart=)
  Så vi som är i samma fas kan utbyta sista tankar.

 • Svar på tråden April 2010 nu är det vår tur!
 • molnis
  Äldre 3 apr 00:11
  #1

  Sitter och grejar för fullt, 2 v kvar nu!! Svårt att planera upp dagen i detalj tycker jag men hur man tar sig från frisör vart man ses osv. Även se till att man ger ut uppgifter till andra om vad som ska fixas under dagen osv..

  Även rädd att man missar nåt. Hur är det med er? Nervösa??=)

 • Vanya
  Äldre 7 apr 16:39
  #2

  Ingen nerverositet än, kämpar med allt småfix som hopar sig, har tagit ledigt från allt som inte har med bröllop och måbra att göra. Allt annat får vänta några veckor...

  Va på konsultation för smink o uppsättning igår - kände mig ursnygg! så den punkten känner jag mig otroligt lugn på även om min hy verkar ha blivit arg på mig av någon anledning (men vad finns smink för om inte för att täcka sånt, säg? ^^)

  Möhippa på lördag så det ser jag framemot (min tärna försa sig ordentligt... :D)

  Hoppas alla mår bra o är lyckliga för att dagen närmar sig o att ingen stressar för mycket - Man måste tänka på att andas - DJUPA andetag...

 • molnis
  Äldre 7 apr 17:35
  #3

  Träffade hon som ska fixa hår å smink igår och vi gick igenom smink lite=) (en kompis så var rätt informellt)

  Kul med möhippa! (äve om du vet när så vet du ju ej så mycket mer antar jag)

  mycket fix och trix nu varje dag + jobb. Bokade in mig å tärnorna + toastmadame på spahotellet som vi sedan ska ha bröllopsnatten på. Känns som det e värt det att koppla av ordentligt dagen innan.

  Måste börja packa för resan i helgen med så man ej glömmer det mitt i allt. Känns som man har glömt nåt också vilket e störande.

 • Vanya
  Äldre 8 apr 10:06
  #4

  jag o min tärna ska oxå spendera natten innan på hotell - Dock bara Scandic men det ska bli skönt att bara ta det lugnt o varva ner kvällen innan.

  Det där med att det känns som man glömt något känner jag oxå - konstant går man runt med den känslan, det är oerhört irriterande.

  Pratade precis med hon som har lokalen som vi ska vara i o fick reda på att jag kan få nycklarna redan på måndag - vilket känns oerhört skönt. Då har man hela veckan på sig att fixa o trixa plus att man har gott om tid att kolla om det är något mer som man måste köpa/låna/hämta.

  Vilket datum va det för dig molnis?

  Sen är jag grymt nyfiken på var vi ska tillbringa bröllopsnatten. Mammas bröllopspresent är nämligen en bröllopssvit någonstans inne i stan... :)

 • molnis
  Äldre 8 apr 17:10
  #5

  17 är vårt datum=) så 1 v kvar typ. Får lokalen på fredan så fixar hela dagen=) Gott å ha hela veckan, vet dock inte om jag hade hunnit åka ut nåt, e ju frissan, naglar osv inbokat varje dag känns det som!

 • Vanya
  Äldre 3 maj 18:50
  #6

  Nu va man då fru... fick brev från skatteverket idag oxå så namnbytet är helt klart det med...

  hej o hå vad det har gått fort.

  Hur gick det för alla??

Svar på tråden April 2010 nu är det vår tur!
Logga in
Bli medlem