• Carma07

    Fikasugna göteborgsfruar slutar aldrig att tjöta! Tråd 16.

    Godkväll (snart mitt i natten)

    Tråkigt att missa fikan som var. Vid lunch fick jag veta att min morbror och kusin med man skulle komma och hälsa på som jag inte hade träffat på några år. Vi hade nog inte kunnat komma ändå iofs. Lilltjejen är sällan sjuk men typiskt nog så vaknade hon i onsdags med förkylning och snuva.

    Dessvärre har även jag blivit smittad och idag har jag haft ont i halsen och haft snuva, men det känns redan bättre, tack och lov.

    Imorgon blir det baseboll och kolla in när Tobias Hysén inviger säsongens första match med att kasta första pitchen. Hoppas bara att det inte regnar allt för mycket.

    Nibla: Så trist med jobbet. Förstår att det ska bli skönt att slippa det. Vet inte vad som gäller vid beordrad övertid om man måste jobba då eller inte. Hoppas att det löser sig iaf.

    Har tänkt länge att bli av med min säljar-tradera-oskuld. Har börjat samla ihop lite saker för att testa hur det fungerar. Köpa vet jag vid det här laget hur det funkar.

    Ha en trevlig helg.

  • Carma07

    Hej svejs

    Precis hemkommen från ett ettårskalas. Mycket tjo och tjim för lilltjejen som somnade nästan tvärt när vi kom hem. Idag har vi varit på BVC med Elias som skötte sig alldeles utmärkt på läkarkontrollen.

    Nibla: Så spännande med ditt nya jobb. Och vad kul att de satsar på dig och skickar iväg dig på utbildning.

    Får inte sova så mycket på nätterna och är också jättetrött. Har lite svårt att komma i säng jättetidigt på kvällarna eftersom det är min enda tid att göra annat. Och om de mot all förmodan skulle sova samtidigt på dagen får jag ingen ro att sova då heller. Då vill jag också hellre få lite egentid.

    Och nu blir det omnattning av lilltjejen hör jag.

    Ha det bra

  • Carma07

    Ab: Tackar!

    Linum: Åh, vad härligt med långa sovpass på natten. Förutom nu då, men det händer ändå emellanåt. Jag har börjat att ge honom tillägg och ska försöka passa in att det funkar att ge det på kvällen och hoppas att han sover längre då. Han äter jätteofta och mina tuttar känns mestadels tomma så jag undrar om han blir ordentligt mätt.

    Tez: Vad skönt att få sova ordentligt en natt. Inte dåligt av din make att vakna när lilleman skriker. Skulle vi göra så här hemma så vaknar jag och så måste jag väcka maken isf. Ibland fattar jag inte att han inte vaknar av det ljudet.

  • Carma07

    Linum: Äter du bröddet? Hade planer på att åka till Liseberg i helgen men nu är det så mycket annat så det finns nog inte tid till det längre.

  • Carma07

    Godkväll

    Nibla: Grattis! Skönt att det äntligen är över och kan börja med det nya.

    Bauti: Hihi, vad jag skrattade åt ditt lexikon. Ibland är det bra att göra som du skrev. Ibland ser man bara allt man inte har gjort istället för det man faktiskt har gjort. Det glöms bort på något vis. Men allt känns mycket bättre om man vänder på det.

    Nu har vi börjat med lite ersättning till lillkillen vilket gjorde att jag kunde få en ordentlig sovmorgon imorse. Så skönt!! Nu längtar jag redan till nästa helg och nästa sovmorgon.

    Snurrar också runt på Tradera och har nu blivit av med min "sälja-oskuld". Det är ju jättekul och det är svårt att slita sig från datorn för man är så nyfiken hela tiden hur det går även om det bara är frågan om småpengar.

    Nu ska jag städa klart badrummet. Och förhoppningsvis komma i säng i tid.

  • Carma07

    Tycker också att det är trevligare med ett mail. Men som sagt så är jag inte heller uppe i några jättemängder att sälja. Dessutom har jag inte alls kommit dit ännu, jag kanske ändrar mig nästa vecka.

  • Carma07

    Godkväll

    Det var riktigt roligt att sälja på Tradera. Det gick långt över förväntan så här ska letas upp fler saker. För de som är vana på Tradera undrar jag en sak, ibland skriver de "Läs även mitt personliga meddelande" eller nått, vad menar dem med det? Finns det mer text att läsa någonstans som jag bara inte fattar var det är?

  • Carma07

    Godkväll

    Idag var jag iväg med Dudden till Borås för ännu ett hörseltest. Nu fick vi komma till hörcentralen där de även testar med elektroder i ett ljudisolerat rum och naturligtvis fick vi godkänt på båda öronen på 10 minuter. Jag fattar inte varför de inte gör det testet från början så man slipper allt flängande fram och tillbaka för ingenting. Eller åtminstonde vänta några veckor med att göra testet om det inte funkar första gången. Hur som helst så är allt klart och godkänt nu iaf.

    Min mjölk verkar redan vara på väg att ta slut och har mestadels fått ge Dudden ersättning i två dagar nu, så det blir nog inte jättemånga dagar kvar av det nu.

    Till helgen är det barnprylsmarknad i Göteborg för den som är intresserad. Jag tänker åka dit en sväng och kolla efter fynd. Jag funderar lite på att åka ner till Ullared efteråt och få en hel shoppingdag. Om mina tuttar tillåter förståss för jag vill åka utan båda barnen isf. Jag har inte pratat med maken ännu så han vet inte om mina planer, men det brukar inte vara något problem.

    Hoppas ni andra har det bra.

  • Carma07

    Godkväll mitt i natten.

    Tez: Brösten är ganska mjuka hela tiden och Dudden får kämpa rätt hårt för att dra igång det hela och blir mest bara förbannad och skriker och skruvar sig som en ostbåge. Har han lyckats äta på båda så är han ändå inte nöjd efteråt. De senaste två dagarna har det bara räckt ordentligt på natten, dvs en gång per dygn och det var precis så det slutade för lilltjejen också. Så det kommer troligtvis inte vara många dagar kvar. På sätt och vis så känns det skönt så kan man försöka få en ordentlig rutin på flaskan istället. Som det är nu så försöker jag först och sedan är det panik med en gallskrikande unge medans man ska fixa iordning en flaska och det med en gnällig tjej bredvid som vill ha uppmärksamhet just då.

    Barnmarknaden är Tussilagos marknad ute på Hisingen. Jag är med i deras grupp på FB och får leta lite bättre info där. Orkar inte nu så jag återkommer imorgon såvida ni inte kollar själva på min grupp.

    Hoppas ni alla sover gott vid det här laget. Och nej, jag ska inte klaga imorgon över att jag är så in i banken trött.

  • Carma07

    Tjingeling

    Välkommen hem igen Ab. Det verkar som att det har varit en bra semester.

    Hoppas era loppisar har gått bra.

    Själv hade jag shoppingdag i lördags. Först åkte jag till barnmarknaden och fyndade en hel del och därefter åkte jag ner till Ullared. Men två timmar där är för kort tid om man vill hinna med allt. Fast kanske tur för plånbloken. Men det får nog bli en tur till snart.

    Igår firades mors dag med en sovmorgon för min del och jag fick faktiskt en present fastän vi hade sagt att inte köpa grejer. Jag har fått en säck med finbetong. Häromdagen var jag på biblioteket och lånade böcker bl a "Betong som hobby". Var nyfiken och tänkte mest bläddra i den men kände att det kanske var för krångligt att fixa och dona med att testa. Maken såg boken och när han ändå var nere på brädgården köpte han lite betong till mig. Nu är jag så himla nyfiken att få komma igång och testa.

    På eftermiddagen var jag och lilltjejen iväg på 2-årskalas med fika, tårta och fiskedamm. Himla mysigt och kul.

  • Carma07

    För de Traderaintresserade kan jag säga att jag har kommit på hur man hittar deras personliga info. Under deras alias finns ett "i" som man klickar på så kommer det upp ett infobrev.

  • Carma07

    Godkväll

    Bauti: Klänningen var allt väldigt lik.

    På midsommar blir det firande i Göteborg hos vänner som vi brukar fira midsommar med. Det blir lite dans och lek i närheten och sedan lite sill och på kvällen blir det grillning. Och när vi träffas till midsommar och nyår så brukar alltid något spel åka fram senare på kvällen.

Svar på tråden Fikasugna göteborgsfruar slutar aldrig att tjöta! Tråd 16.