• Bauti

    Fikasugna göteborgsfruar slutar aldrig att tjöta! Tråd 16.

    Tjo hooo!

  • Bauti

    Hej

    Här e det full rulle. Lilla C jollrar så högt och ett och annat tjut i bland. Hon vill stå mest hela tiden och gillar inte att bli lemnad ensam. En krävande liten skit. Och med tänder på g blir det inte bättre.

    Vi åkte hem tidigare från landet. Med en prognos om ihållande regn så tyckte vi att hemma är bättre. Vilket är skönt för gallstenen gör sig mer och mer påmind. Tre anfall på två dagar. Jag bara hoppas att jag blir kallad till op snart.

    Idag kom våra utemöbler. Har köpt en soffa, fotölj och två bord i brunt konstrotting. Kommer bli så snyggt. Finns bilder i min blogg, kolla på februari, där ser ni loungegruppen.
    Så det enda som saknas nu är värme och sol.

    Glad Påsk på er!!!!

  • Bauti

    Tez, ja Och till sommaren får jag jaga henne då hon springer

  • Bauti

    Hej hej.

    Hoppas ni har haft en bra påsk. Själv har jag roat mig med galltensanfall. Har slagit personligt rekord och haft 9 anfall på 5 dagar. Så nu skall jag sparka igång läkaren så det blir något gjort åt detta.

    Linum, nu är du väll mamma ledig? Du måste hålla oss uppdaterade varje dag om vad som händer med dig och bebisen *nyfiken*

  • Bauti

    Japp, Linum har kläck en liten tjej, Siri. Men jag tycker att det kunde ha väntat i si sådär en månad till, min tippning gick rätt åt fanders.

  • Bauti

    Linum, ja ibland går det inte som man hade tänkt. Men skönt att allt löste sig, det har en förmåga att göra det om man har din härliga inställning till saker och ting.
    Ännu ett jätte grattis till er :-P

  • Bauti

    Linum, säg till när du vill fika på dagarna. Jag har ju inte världs mest att göra

  • Bauti

    Hej på er!
    Sitter och väntar på några snub bar som skall instalera någon slags gps och data i min bil. Jag har blivit tillfrågad om jag vill medverka i en studie som Chalmers gör för EU. Efter som jag har köpt ny bil ville dom kolla utsläpp, körsträckor mm.

    Sedan skall jag bege mig till Kungsbacka för att besöka skatteverket. Måste ha hjälp med deklarationen, jag fattar inte riktigt hur jag skall redovisa försäljning av lägenhet och betala *grrr* skatten på vinsten. Det borde dom vara intresserade av att hjälpa till med, men man vet aldrig.
    Alla dessa mynsigheter som bara ger en ångest. Samma förra året, då sköt jag på det till sista stund. Nu skall jag fixa det i god tid så slipper jag herr ågren.

    Tjing på er!

  • Bauti

    Hej igen

    Nej någon hjälp från skatteverket fick man inte. Eller jo, om man räknar att hon gav mig två olika K-blanketter som skulle fyllas i. Men HUR dom skall fyllas i får jag väll gissa mig till. Hatar dessa *piiiiiip* myndigheter.
    Kanske skall behålla hela vinste själv, då lär dom hjälpa till med ifyllnad av balnkett. *surar*

    Grattis till O och O

Svar på tråden Fikasugna göteborgsfruar slutar aldrig att tjöta! Tråd 16.