• Cuddly

    Umeåbrudar 2010 del 3

    mafm skrev 2010-04-12 15:31:42 följande:
    Nu är inbjudningskorten skickade, är så himla glad att jag inte fick något tokryck och gjorde egna för det var tillräckligt pyssligt att vika ihop "fickan" till inbjudningskorten. Med det blev fint kan verkligen rekommendera kortdesign.Annars så är allt bokat förutom serveringspersonal, är det någon som har något tips på vart man kan få tag på billiga sådana?Känns som att allt just nu kretsar kring val till bröllopet, håruppsättning, tårta, dekoration av festlokalen, näbbklänningar m.m. Hjälp jag vet ju inte alls vad jag vill ha!
    Har ingen aning men det finns nog massor med studenter som kan tänka sig att ställa upp mot en billig peng :D
  • Cuddly
    jeanette85 skrev 2010-04-14 02:45:48 följande:
    hej hej jag kan verkligen rekomendera en bekant som viger. Åsa Bergenheim Super trevlig och possetiv människa=)
    Är hon borglig vigselförrättare?
  • Cuddly

    Yay! Jag är så glad... Efter typ 2 ½ år så har jag äntligen hittat en vigselring som jag vill kika på så på lördag bär det äv! Yay!!!! År så lycklig. Jag hoppas att den når upp till mina förväntningar...

  • Cuddly
    Pälsboll skrev 2010-04-15 19:23:33 följande:
    Igår gjorde jag en provbukett, finns på bild i mitt galleri.Blev jättenöjd, med tanke på att det är första gången och att jag satt i soffan framför tvn :PSå så där kommer min bukett se ut :DJag har använt 20 rosor, men jag vet inte riktigt om jag ska ha fler eller inte.Den är ju inte så stor men jag tror inte den behöver vara så mycket större heller.Å dom där rosorna är ju billiga köpta i bukett så om man köper lite dyrare är dom ju kanske lite större oxå.
    Menar du att du gör din bukett själv?
  • Cuddly

    Pälsboll, vad läcker buketten blev.

    Jag har funderat på detta ett tag. Hur får man brudbuketten att se fin ut och ifrån att vissna under en bröllopsdag? Behandlar man blommorna med något speciellt eller måste man låta dem stå i vatten lite nu och då under dagen? Vad tror ni?

  • Cuddly
    Björnisarna skrev 2010-04-15 21:08:02 följande:
    Cuddly: Jag hittade också min vigselring häromdagen! I måndags faktiskt, så glad :) Det blir en enkel engelbert för min del. vad har du hittat för ngn?:)
    Vi har Schalin ringar på fingrarna nu och den jag hittade var också en Schalin, dock inte någon jag har sett tidigare på Kjellins. Dock var den inte borstad som förlovningsringarna, så det är möjligt att jag vill få ringen fixad lite så att den matchar. Den jag hittade var slät med diamanter i ett band runt ringen. När jag tittade på ringen på internet såg den ut att vara rödare i guldet än de ringar vi har nu... jag hoppas verkligen att det bara var en lite dålig bild. Annars är det säkert något man kan ordna med smed. Eller vad tror du?
  • Cuddly

    Väntar på något skrev 2010-04-16 22:32:21 följande:


    Pälsboll: Jag är riktigt imponerad. Jättefin bukett!!!Jag har känt mig lite frustrerad över att det inte händer något med varken klänning eller ring men i veckan ringde guldsmeden och sa att ringen var klar. Den var helt galet fin och t.o.m. guldsmeden var imponerad. Jag är så nöjd över mitt val . Rackarns vad kul det ska bli att gifta sig.
    Jag är mycket nyfiken på hur den ser ut. Har du lagt upp någon bild.. om du inte har det får du gärna göra det? Btw vem gjorde ringen?
  • Cuddly

    Vad konstigt det blev när jag skulle citera.. hmm... frågan var tänkt till dig 'Väntar på något' i varje fall.

  • Cuddly
    Björnisarna skrev 2010-04-18 20:37:31 följande:
    Nu har vi äntligen också bokat hotell till bröllopshelgen! Blir hotell aveny, jacuzzisviten i tre nätter för våran del!:) Har ni bokat bröllopsnatt/nätter än?!Hur gör ni andra med transport för eran egen del? Häst & vagn? Veteranbil? Berätta! Vi är på jakt efter transport till oss själva och behöver tips och inspiration!:)
    Jag tror att han som har Göstas loge också hyr ut veteranbilar...
Svar på tråden Umeåbrudar 2010 del 3