Inlägg från: Björnisarna |Visa alla inlägg
  • Björnisarna

    Umeåbrudar 2010 del 3

    Fru Selin: Välkommen hit!:) Vi beställde våra kort från kortdesign.se och är hur nöjda som helst! De är toppenfina å det gick blixtsnabbt att få dem efter genomförd beställning!

    Pälsboll: Ok, ja du har rätt i att de ju inte är de som graverar..men de kanske skickar ringarna till en billig och mindre bra sådan? Äh, vet inte. Jag kommer nog köpa min ring i Västerås efter det pissdåliga bemötande vi fick på Hallbergs i Umeå.. trist eftersom vi hade tänkt köpa ringen där då vi köpte våra förlovningsringar därifrån och då fick superbra bemötande. Trist att behöva jaga "rätt" expedit också så nu struntar vi i dem. De är ju affären som förlorar tusenlappar på att bemöta kunder dåligt...

    Apropå vigsel i kyrkan och tro på Gud.. vi ska viga oss kyrkligt, hade först tankar på att göra det borgerligt då vi inte heller är särskilt kyrkliga av oss. Jag har gjort konfirmationen och vi brukar vara till kyrkan kring juletid på sin höjd. Men tyckte ändå att vi ville gifta oss i kyrkan, eller mest tyckte väl jag det. Att gifta sig i en stor kyrka kändes dock inte rätt för de känns mer religiöst (det låter konstigt jag vet, men det är bara så det känns) så därför valde vi lilla, mysiga Helena Elisabethkyrkan som mer ser ut som muminhuset i vårat tycke :) Att ringarna välsignas känns också fint, som Cuddly så fint skrev :)

  • Björnisarna

    Cuddly: haha, vi tänker då alltid på muminhuset när vi är vid Helena Elisabeth :) Men nej, det gula muminhuset har jag inte sett, kanske får ta och spana in det ngn dag ;)

  • Björnisarna

    Pälsboll: Vilken häftig bukett, vad är de genomskinliga "bollarna! som står ut för ngt? Fin :) Ska du ha mörkröda rosor också?

    Cuddly: Jag hittade också min vigselring häromdagen! I måndags faktiskt, så glad :) Det blir en enkel engelbert för min del. vad har du hittat för ngn?:)

  • Björnisarna

    Nu har vi äntligen också bokat hotell till bröllopshelgen! Blir hotell aveny, jacuzzisviten i tre nätter för våran del!:) Har ni bokat bröllopsnatt/nätter än?!

    Hur gör ni andra med transport för eran egen del? Häst & vagn? Veteranbil? Berätta! Vi är på jakt efter transport till oss själva och behöver tips och inspiration!:)

  • Björnisarna

    Hej Caroline!!! GRATTIS! Åh, så vackra bilderna var!!:) Hur var Helena Elisabeth? Hur många gäster hade ni? Vi ska ju gifta oss där om 3 månader och jag kan knappt vänta!!!:) Å vart hade ni eran bröllopsfest sen? Fotografen var ju jätteduktig! Var han dyr?
    Kram!:)

  • Björnisarna

    Vi funderade också på Skeppsvik, men var nog de Pälsboll menade som uppgav att vi valde bort Skeppsvik pga att de kan vara andra gäster på plats samtidigt. Vi vill vara själva :)

  • Björnisarna

    Pälsboll: Vi väntar också svar från ca hälften av gästerna vi bjudit.. man blir ju så otålig och vill veta direkt vilka som ska komma och inte!:) Vi har sista OSA 30 maj så vi får dock hålla ut ett tag till som det verkar...


     


    Vart ska ni fixa hår och makeup? Någon som har tips på någon som är bra på gelenaglar?! Vill ha!:) Vi har bokat tid för konsultation hso Holmsunds blommor, ska dit den 15:e, den 12:e ska vi träffa prästen - nervöst!:) Tiden tickar och snart är den STORA dagen här, jisses alltså! Jag har börjat ha massa drömmar om möhippor också.. iiik, vad kan folk tänkas hitta på på en sådan?!:O

  • Björnisarna

    Väntar på något: Vi ska till Holmsunds blommor nästa vecka och beställa blommor, ska också ha en rund/bollbukett med rosa rosor!:)

  • Björnisarna

    Jag håller med..har vekrligen varit lungt här ett långt tag nu! Är alla så upptagna av planering månne?


    Vi var och pratade med prästen igår. Satt där i 2timmar! Han kändes iaf jättebra och jordnära och sa att vi fritt får välja låtar som vi vill ska spelas och ha hatt i kyrkan om vi vill, osv. SÅ nu är vi glada och nöjda :) Ska träffa han en gång till innan vigseln och gå igenom ceremonin (genrep) :)


    Vi har också beställt bröllopstårtan nu! Det blir chokladmoussetårta med massa färska jordgubbar från Ica Maxi, vi ska ha en honörstårta på 6 bitar och sen chokladbakelser till gästerna, tror dte blir toppenfint och bra!:) Ställningen får vi också låna på köpet då.


    Holmsund blommor ska vi besöka på lördag för konsultation och vi kommer också beställa blommorna till bröllopet då, om allt går som planerat.


    Hotellet är bokat, det blir jacuzzisviten på Hotell Aveny!:)


    På söndag ska jag troligtvis och träffa Emma på Red & Black för planering av håret och sminket för den stora dagen. Har också bokat färgningstid på Clip inför bröllopet!:)


    Sista OSA är 30maj och det är väl ett 30-tal svar vi fortfarande väntar på.. spännande! Vi ska också bestämma psalmer, beställa mat/dryck, ring.. annars är nog det mesta klart :) Köpa dekorationer och beställa vigsel/festhäften har vi också kvar än. Sen väntar vi besked från PRV då vi skickat in tre nya förslag på efternamn vi kan tänka oss, jättenervöst!!


     


    Hur går det för er andra? Uppdateringar nu, tack!;)

  • Björnisarna

    Var på Red & Black idag, Emma var supertrevlig så nu ser jag verkligen fram emot den stora dagen! Vi knåpar med efternamn fortfarande men förhoppningsvis löser sig dte med i sinom tid...


    Jag har hittat örhängen av thomas sabo som jag funderar på.. :) i övrigt vet jag verkligen inte, så svårt! Ska nog ha blommor i håret också så jag vill inte ha för mycke krims krams.. kanske är utan halsband, men armband vill jag nog ha.. hmmmm...


    Blommorna är beställda från Holmsunds blommor. Den 17 juni ska klänningen "provas" för sista gången och sen sys och anpassas efter den dagens kroppstorlek ;) Fetsprogram måste vi börja dona med..


    Transport för gästerna från kyrka till festlokal är ordnad.. dte blir buss.. men vi har ingen aning om vad vi ska åka i!!! Vad åker ni andra i?? Förslag?! jeanette, vad åkte brudparen i som du såg under helgen? ÅÅh så svårt å veta ju!! 


    Rockigt i de avseenden du menar kommer iv inte ha kanske men vi ska ha converseskor på oss å det är lit ekul tcyker vi ;)

  • Björnisarna

    Sebastiana: har inte heller hört om det tyvärr!


     


    Cuddly: Fokusera bort familjen, utan fokusera på att det ska vara ER dag, precis som ni vill ha den. Hoppas ni kommer på en bra lösning!

  • Björnisarna

    Vi hade sista OSA datumet i söndags och än är det en handfull som inte svarat, folk vi nästan från början räknat med inte ska komma så dte var föga förvånande dock.. Men vi som från början hela tiden trott av vi blir max 50personer är nu uppe i 80!! Nästan ingen vi bjudit bor i Umeå så vi trodde inte att så många skulle ha möjligt att komma, helt otroligt!:) Otroligt glada är vi! Vi bjöd 98personer så vi har inte fått såå många nej :)


    Cuddly: Aldrig hört om de men vi har anlitat Anna Thurfjell som jag bara hört massa bra om! Kika in på www.annathurfjell.se


    Pälsboll: Vart ska ni beställa blommorna å tårta ifrån?


    Vi fick ett efterlängtat brev från PRV idag också.. efter att ansökt om massa nya efternamn som vi fått avslag på pga att de var för lika andra, m.m, har vi idag fått ett besked om att ett efternamn vi ansökt om att få nu ska kunggöras! Så om ingen klagar på det under den månaden den ska kunggöras så får vi heta så, hoppas hoppas!:) Förstår dock inte hur vi ska göra med hindersprövningen då kunggörelsen är klar 7 juli och vi gifter oss den 17juli! Iiih, måste nog ringa skatteverket och rådfråga... :S

  • Björnisarna

    VÄntar på något: Oooh, vad härligt och inte ha så lång tid kvar! Gud vad det måste pirra i magen!!:) Jag har inte hört vad prästen gjort i Bjästa?? Berätta! Nyfiken :) Tur att ni fått präst iaf när de bara är en! Menyn lät smarrig :) Vi ska också ha ren som varmrätt! Njut de sista dagarna nu!!!:D


    yellowrock: Välkommen! Kul att du ska gifta dig i kyrkan alldeles intill vart vi bor :)


    Pälsboll: Oki, vad får ni betala för blommor/tårta?!:)

  • Björnisarna

    Cuddly: Ni får hålla ut till efter 17juli, då ska jag berätta ;)

  • Björnisarna

    Men usch! Det lät ju helt galet! Är ju skräcken å råka ut för ngt sånt där.. :( Men himlans tur att ni hann ordna ett annat cateringbolag!!


    LindaochStefan: Har ni haft samma problem med Annas då?!


     


    Jag håller på och klurar på festhäftet nu, det är inget man gör i en handvändning har jag märkt! Men roligt är det :) Har ni haft eller tror ni att ni kommer få nå möhippa/svensexa? Mina vänner bor så långt bort alla så jag tror att de kanske inte blir ngn hippa för mig.. men, men.. känns viktigast att de kommer till bröllopet! Å de gör de ju.. :)

  • Björnisarna

    har eller ska ni ha konsultation på systembolaget inför festen?

  • Björnisarna

    Oj vad mycke hippningar det var här, roligt!:) Själv har jag inte blitt hippad än och har ingen aning om ja kommer bli det eller ej helle.. har dock hört en fågel viska vilket datum svensexan blir av, såå skoj för min m2B tror vekligen inte att han kommer få någon svensexa!:D


     

Svar på tråden Umeåbrudar 2010 del 3