Inlägg från: LindaochStefan |Visa alla inlägg
  • LindaochStefan

    Umeåbrudar 2010 del 3

    Bra med en ny tråd...
    Va på ett bröllop i Helena Elisabeth för 3 år sedan och då var vi ca.65 pers och då var det fullsatt till sista bänken. De som inte var bjudna fick stå...Tar den verkligen 100 pers?! Fast de som har hand om kyrkan borde väl veta tycker man.

    Björnisarna: Jag vill också ha en rosa bollbukett och har också fastnat för den i Holmsund. Så min kompis skulle kika på den.

    Imorgon ska jag prova ringen jag hittat och se om jag hittar matchande förlovningsring. Vi måste köpa hela kitet då jag inte tål rött guld som det är i våra gamla förlovningsringar...

    Nä, nu blir det en maratondag på jobbet....
    Ha´re gott alla brudar.

  • LindaochStefan

    Björnisarna: vårat tema är ju rosa och vitt (typ ivory) så självklart ska den vara rosa med några vita rosor... tror jag.

  • LindaochStefan

    Psalmer har vi inte tänkt på än faktiskt. Ska höra vad prästen föreslår först innan man får botanisera i psalmboken!

  • LindaochStefan

    märker att jag inte varit in och kikat på ett tag nu....

    Klänningen från Kina kom förra veckan och jag är hur nöjd som helst....Till det priset dessutom. Betalade 1500 för min och dotterns klänning med frakt. Det var ju på vinst eller förlust...Provad är den också, men nu fattas det bara en underkjol. Ska nog sy en egen eller prova den jag hade på min studentbal, vi får se. Skor är beställda från Pernillas brudbutik.

    Prästen och jag har ringt om varandra i två veckors tid nu, men imorgon hoppas jag vi får tag på varann. Känns som om vi måste boka ett möte med honom snart. Har många av er träffat prästen?

    På måndag är det sista dagen för osa och fortfarande några som inte svarat...Vi har tyvärr fått många nej, speciellt de söderöver, tråkigt, men väntat då de är sambons släkt. Hur går det för er övriga som skickat ut inbjudningarna?

    Har hittat min ring, tror jag. Ska på Hallbergs imorgon och kolla om de har den där, annars blir det till att leta igen. Fyller nämligen år i juni och har fått 30% rabatt kuponger på guldfynd, Allbrekts och Hallbergs och det gör ju en hel del på en ring över 10 000= ME LIKE!!!

    Till veckan ska jag och vår toastmadame börja spåna på festhäftet och kika på lokalen igen. Känns som om jag vill ha det mesta klart innan semestern så man inte behöver stressa. Hur långt har ni andra kommit?

    Lycka till med fortsatt planering!

  • LindaochStefan

    Påfågeln: Hjälp, vi som ska anlita Annas...!!!Vad har ni hittat för annat cateringföretag som inte är lika dyra?

    Vi hade ju velat ha Åsas Kök, men hon var uppbokad redan förra sommaren för vårat datum, tyvärr....

  • LindaochStefan

    Vi har inte haft problem alls med Annas fest och mat, men man blir ju orolig...

    Jag blev hippad igår! Helt överraskad på jobbet -men mina kollegor hade vetat om det länge... Min bästa vän från Skellefteå, min syster, svägerska och kusin kom och kidnappade mig på jobbet och sen blev jag skjutsad ner på stan där jag fick helkroppsmassage och lättare ansiktsbehandling. Helt underbart! Sen åkte vi hem till kusinen för lättare tilltugg...Resten av gänget dök upp lagom till middagen...Fick många olika uppgifter att lösa under kvällen och tävlingar i massor samt måla en tavla som symboliserade vår kärlek. Det var inte det lättaste efter all alkohol i kroppen. Hade något i glaset från 13-02 så idag är jag väldigt sliten...Men hur kul som helst och tagen på sängen blev jag....

    Björnisarna: Vi kommer inte ha någon konsultation på systemet innan då vi har vänner som har ett sådant intresse. Hur duktiga som helst att hitta viner som lyfter fram smakerna i maten...

Svar på tråden Umeåbrudar 2010 del 3