• mafm

    Umeåbrudar 2010 del 3

    Nu är inbjudningskorten skickade, är så himla glad att jag inte fick något tokryck och gjorde egna för det var tillräckligt pyssligt att vika ihop "fickan" till inbjudningskorten. Med det blev fint kan verkligen rekommendera kortdesign.

    Annars så är allt bokat förutom serveringspersonal, är det någon som har något tips på vart man kan få tag på billiga sådana?

    Känns som att allt just nu kretsar kring val till bröllopet, håruppsättning, tårta, dekoration av festlokalen, näbbklänningar m.m. Hjälp jag vet ju inte alls vad jag vill ha!

  • mafm

    Vi har inte bestämt tårta ännu men bokat tårtställning på Finas. Där får man bestämma precis allt. Vi har pratat om lite olika fruktfyllningar och nu när det snart finns färsk frukt ska de baka små provtårtor till oss.

    Min farbror har en veteranbil så han ska skjutsa oss

  • mafm

    Jag blev också hippad igår! Blev en helt underbar dag/kväll men fy vad sliten jag har varit idag. Jag fick en massa uppdrag bla fixa något blått, nytt, gammalt och lånat. Måla en tavla, spela in västerbottensnytt på svt. Det lär ju inte sändas men något har dom nog tänkt göra med filmen. Sedan blev det ansiktsbehandling m.m på Iksu innan middagen men fler upptåg. Mötte också två möhippegäng på stan bla utanför fortet så det var kanske vi som sågs pälsboll och LindaochStefan?  

Svar på tråden Umeåbrudar 2010 del 3