• asfaltsblomman

    Suitopia, någon som beställt?

    Hej

    Har nån av er beställt kavaj eller liknande från Suitopia? Funderar på om vi kanske skulle ta och beställa M2Bs kläder därifrån, men skulle vara kul at få lite omdömmen på dem först

  • Svar på tråden Suitopia, någon som beställt?
  • Joseful

    mintursnart: Skickade ni in så fort kostymen kom eller tog ni bild på bröllopet och skickade in?

  • mintursnart

    Vi tog bild efter bröllopet, da får man ju liksom en professional bild plus att man är ju lite finare då :)

  • Joseful

    mintursnart: Okej, då gör vi med det!
    Blir ju som sagt lite proffsigare bild då! :)

  • KatjaB

     


    Sörön10 skrev 2010-04-06 15:37:49 följande:
    Vi har beställt. Mätte skitnoga (vi är fattiga, har inte råd att misslyckas! haha) men den blev stor! För stor överallt! Grenen var jättelång och gick superhögt.Som tur är har jag en släkting som har tagit sig an den.Den var dock välsydd! Felsydd men välsydd! haha

    oj då, hur kunde det bli så? Vad sa de på suitopia då? Tänkte om det var nåt fel från deras sida?


  • Sörön10

    Vi har inte kontaktat dem faktiskt... Vi gav den till min faster så får hon fixa den. Kanske dumt att inte kontakta dem, men vi tänkte att det kanske var vårt fel, så vi hängde den i garderoben och lät den hänga medan vi grät! haha typ!

    När vi tog tag i den igen insåg vi att det nog inte var vårt fel, men det kändes det som att det var så längesen vi fick den att det inte var nån idé.

    Den håller som sagt var på och fixas nu. Den är verkligen jättesnygg! Tyget är superbra, själva västen vi beställde till i samma tyg sitter som en smäck! Välsytt allting! Så om ni bara mäter och kollar allt (och sedan inte är rädda att klaga om det är nåt knas) så tycker jag ni ska beställa också!


    KatjaB skrev 2010-04-12 11:52:11 följande:
     

    oj då, hur kunde det bli så? Vad sa de på suitopia då? Tänkte om det var nåt fel från deras sida?
  • mintursnart

    Min kille fick lite för långa ben en gång, då betalade Suitopia 300kr för att en skräddare skulle justera det mot att jag skivckade in kvittot. (Och för att vara helt ärlig så var det nog jag som mätt fel ;) Så tveka inte att kontakta dem, jag vet av egen erfarenhet att de inte bits..

  • KatjaB

     


    Sörön10 skrev 2010-04-12 11:56:40 följande:
    Vi har inte kontaktat dem faktiskt... Vi gav den till min faster så får hon fixa den. Kanske dumt att inte kontakta dem, men vi tänkte att det kanske var vårt fel, så vi hängde den i garderoben och lät den hänga medan vi grät! haha typ! När vi tog tag i den igen insåg vi att det nog inte var vårt fel, men det kändes det som att det var så längesen vi fick den att det inte var nån idé. Den håller som sagt var på och fixas nu. Den är verkligen jättesnygg! Tyget är superbra, själva västen vi beställde till i samma tyg sitter som en smäck! Välsytt allting! Så om ni bara mäter och kollar allt (och sedan inte är rädda att klaga om det är nåt knas) så tycker jag ni ska beställa också!

    hehe, ja men det är klart att det är ett surt bakslag om det blir helt fel o man inte har råd med nya kläder.
    förresten, västen. Vad är det för tyg på ryggen? S tänkte ta en annan färg på fodret, blir det det på ryggen (på västen) också? Vill ju inte att det ska vara rosa rygg på västen liksom


  • mintursnart

    Det bestämmer man själv, vi valde samma innertyg på västen som på kavajen, men om man mailade in så kunde man få olika, vi funderade ett tag på Ljusblå kostyminnertyg och Rosa väst-innertyg, men valde tillslut ljusblått innertyg på båda..

  • Karl1970

    Jag kan bekräfta att man kan få nästan vilken färg man vill på västen. Jag valde iaf olika linings via mail..

    Mvh
    Karl..

Svar på tråden Suitopia, någon som beställt?