• Aeternum

    Suitopia, någon som beställt?

    Både min sambo & min far beställde från suitopia. Pappa fick sin efter ca 5 veckor, och var jättenöjd. Lite tight över armarna, men kan ju varit de som mätt lite fel. Det är så lite så det är inget som gör något...

    Iaf, min sambo beställde frockcoat 2 veckor efter och den har efter 10 veckor ännu inte kommit. Har mejlat dem från den 5 juni, utan resultat sen i fredags. Då fick vi veta att de kommer hinna leverera den i tid då vi gifter oss nästa helg. Inte förrän i början av juli tidigast skulle den ha varit klar. Skulle inte ha fått tillbaka pengarna först eftersom det är en produkt som är skräddarsydd, men eftersom vi aldrig fick svar osv så har de nu gått med på att återbetala.

    Har istället beställt från en butik i "stan", och ska få hämta den på måndag. Känns verkligen inge roligt att få den så tätt inpå... Men det är ju en chansning & ibland går det bra, ibland inte alls... Känns skönt att det iallafall löste sig tillslut!

    Hoppas ni blir nöjda & får er i tid!

  • Aeternum

    KatjaB: Har du fått svar ännu?

    Det var precis samma för mig, & det tog 2,5 v innan de fick svar från skräddarna att de inte skulle hinna i tid...

    Och eftersom de inte skulle hinna fick vi möjlighet att avboka (vilket man tydligen inte fick eg men jag stod på mig lite) De verkar ändå väldigt seriösa (jag "hotade" med att inte rekommendera dem...) och fick tillbaka mina pengar dagen efter vi hade avbrutit köpet.

    Ska alltså tillägga att jag inte haft problem med Suiopia, utan det är alltså deras skräddare som inte svarat på deras mejl om statusförfrågan... Tydligen har de haft leveransförseningar nu på slutet men det skulle vara på väg att lösas.

    Hoppas de tgår bättre för dig!

Svar på tråden Suitopia, någon som beställt?