Inlägg från: EnilemmE |Visa alla inlägg
  • EnilemmE

    Augusti brudar 2010

    VB blivande VD skrev 2010-06-15 03:20:30 följande:
      alla blommor vi skulle ha skulle gå på max 2500:-min bukett 1500 rosor gerbera och murgrönatärnans bukett 3002 corsage 300visst närmar det sig!!!
    Det priset har vi oxå fått. Det var för brudbuketten, 1 corsage, 1 tärnbukett och 1 näbbukett. Din bukett låter lite likt den jag ville ha innan, men jag tror jag har ändrat mig efter att ha sett ett brudpar i tidningen!
  • EnilemmE

    Vi kommer nog oxå skriva ut våra fest- och vigselprogram på BM's firma. Måste sätta mig med dem snart bara, för det känns som det är en sång grej som jag kan komma på i sista minuten. Bättre att ha det klart långt i förväg och bara korrigera i slutet!

  • EnilemmE
    starfish skrev 2010-06-19 14:52:03 följande:
    hittade precis den här tråden, har inte ens märkt att den gamla blivit stängd:Pgifter oss 28/8. gubben är i tysklnad just nu:P
    Här är en till tråd som gick ut nyligen, som jag har för mig att jag sett dig i oxå?!

    www.brollopstorget.se/Forum-1-9/m3770524.html

  • EnilemmE
    starfish skrev 2010-06-20 16:38:59 följande:
      ja alltså jag menar att jag missat att den gamla stängt och att det kommit en ny;)
    Okej. Jag hittade in i denna tråden efter den andra, så här har jag inte varit med så länge!
  • EnilemmE
    cire skrev 2010-06-20 19:48:39 följande:
    Idag är jag trött, jag blev hippad i går! Hade en helt fantastisk dag. Men jag blev helt tagen på sängen för jag hade min jobbhelg och tänkte att denna helgen kan det ju inte bli. Men så fel jag hade...Vi var och gjorde fånarna på gården i Säve, åt lunch i slottskogen, dansade salsa på Lazar´s dansskola, var på world class och hade spa och sen gick vi ut. Och dessutom hade de fixat hotell som vi sov på! Jag kan inte önska mej bättre vänner
    Vad härligt!

    Jag vill helst inte att min hippa ska vara redan nu.. Vill ju gå och våndas lite inför den tillsammans med allt det andra!

  • EnilemmE
    Astro skrev 2010-06-22 21:30:12 följande:
    Jag har omvänt problem! Folk frågar om vi inte behöver hjälp med något, men jag är ett sån kontrollfreak att jag inte kan komma på något att delegera... Vi kommer ju självklart behöva hjälpe med praktiska saker som att fixa i ordning lokalen, städa, bära dit allt vin etc. Men festhäften och sånt är ju så kul att göra, det vill jag ju göra själv!  
    Så är fallet här oxå!
    lyckan ler skrev 2010-06-22 22:23:52 följande:
      Tråkigt att så många inbjudna inte ens bemödar sig med att svara på inbjudan... Men vadå reserverna? Har ni en lista med reservgäster? Som får komma om andra tackar nej? Det har jag aldrig hört talas om. Vad säger dessa gäster om det? Jag hade själv (som reservgäst) tyckt det var ganska trist att bli bjuden på det sättet. Man duger liksom inte i första gallringen... Förstår du vad jag menar? Inget illa ment mot dig, glaca, jag blev bara så förvånad när jag läste ditt inlägg. Helt nytt för mig, att göra så.
    Tycker oxå att en reservlista är lite skumt.. Man bjuder väl de man verkligen vill ha med på sitt bröllop, man bjuder inte folk för att fylla ut??! Vi har iofs ett par som vi funderat på att bjuda hela tiden, men inte kommit överens om ifall vi verkligen ska bjuda. Nu ska jag bjuda in dem lite i hemlighet, för det är sambons gamla barndomsvän och jag vet att han skulle bli väldigt glad om de kom. Så det får bli en överraskning för honom, om de nu vill komma och alltså inte känner sig andrahandsutvalda! :-O Så är inte riktigt fallet iofs..
  • EnilemmE
    Orsakullan skrev 2010-06-23 19:05:37 följande:
    Sitter och kikar runt lite efter inspiration på Morgongåva åt min bm. Ska ni ge någon sådan och vad?? Är lite sugen på slipsnål + manchettknappar i silver med personlig gravyr på men då får han dem på bröllopsdagen så att han kan använda dem. Han ska inte ha vigselring så då tänkte jag istället gravera in vigseldatumet i slipsnålen. Men som sagt, har inte bestämt än, tacksam för inspiration!!
    Jag ska ge min BM manschettknappar med våra flickors namn på. Ska köpa från www.sagaofsweden.se

    Jag tänkte oxå att han kan ha dem på bröllopet, så jag hoppas lite på att han "glömmer" fixa egna, så jag kommer lite som räddaren i nöden på the big day!

  • EnilemmE
    Orsakullan skrev 2010-06-23 21:48:15 följande:
      Vad fina de var! Ska du ha de runda eller de rektangulära? Såg att det fanns slipsnål också. Har kikat på olika ställen men inte bestämt än vad som ser bäst ut :) Den sajten hade jag dock aldrig sett innan! Har du (bra) erfarenhet av dem sen innan?
    Jag har aldrig handlat där, så jag kan inte uttala mig om dem. Jag hade sett ut ett par kvadratiska manschettknappar, men de finns visst inte kvar, så nu kanske jag måste leta vidare.. Sur jag blir! Tur vi började prata om det, så jag inte hade märkt det vid ett senare tillfälle..
  • EnilemmE
    Orsakullan skrev 2010-06-23 22:02:56 följande:
      Jag tycker de rektangulära är superfina! Såna kan jag tänka mig att köpa :)
    Jag vill att de ska vara blanka på ovansidan och inte matta.. De kvadratiska var precis som de runda, fast kvadratiska då!
Svar på tråden Augusti brudar 2010