Inlägg från: trollsländebrud |Visa alla inlägg
  • trollsländebrud

    Augusti brudar 2010

    Jag hoppar in här med. Vi ska gifta oss den 14 augusti på Gräddö, utanför Norrtälje, Vi har bokat festlokal (ska gifta oss i trädgården med skärgården som bakgrund:)), catering, bröllopstårta, kläder (har marskalkarnas kostymer att hyra kvar men det har jag överlämnat helt till min m2b), personal. Kvar är blommor, musik, trycksaker så som vigselprogram, festprogram, placeringskort osv. Känns som om dom stora bitarna är klara. Buketten tänker jag göra själv, ha gjort två stycken förut åt vänner så det känns bra, som att det inte blir något problem, ska bara bestämma var jag ska köpa blommorna ifrån. 
     Vårt osa är på måndag den 14/6, det är typ tio sällskap som inte har svarat ännu (har bjudit ca 120 personer) så vi får se om man  måste mana på dom efter osa't eller om dom svarar i tid?
     Kan inte fatta att tiden gått så fort, känns som om det var nyligen vi bestämde oss för att gifta oss (var förra augusti, då hade vi varit förlovade i tre år). 
     Ska till sömmerskan nästa torsdag för att sy in klänningen, spännande, har den hemma men har inte haft den på mig sen jag köpte den, kan inte sätta på mig den själv, snörning i bak...
     Jag har ett par skor som jag ska ha på mig under vigseln, som kostade 200 kr (!) men som jag inte kommer kunna ha på mighela kvällen så jag letar efter ett till par som är skönare och jag kan dansa i. 
     idag tänkte jag fixa lite av trycksakerna till festen, är en pysslare så jag fixar sånt själv.
     Det är verkligen underbart forum det här så man kan vältra sig i sitt kommande bröllop, ens närmaste skulle nog gå under annars...:)

Svar på tråden Augusti brudar 2010