Inlägg från: Liilly |Visa alla inlägg
  • Liilly

    Augusti brudar 2010

    Jag ansluter mig också!


    Vi gifter oss den 8/8 och vi har precis kastat oss in i bröllopsplanerandet. Tanken var att vi skulle vänta till nästa år men eftersom vi planerar syskon känns det dumt att gifta sig när man har en liten. Vi vill ju åka på bröllopsresa själva.


     


    Skulle få låna restaurangen där jag jobbar då de har stängt på söndagar men nu är det lite tveksamt, ska få svar imorgon och jag är skit nervös. Imorgon ska vi prova klänning och köpa grejer inför bröllopet :)


     


    Åh vad jag är lycklig. Jag är som på rosa moln (som ni tidigare pratat om) Sen vi bestämde oss för att gifta oss i sommar har jag drömt om bröllop varje natt, flera gånger. Kan inte slå bort tankarna på bröllop och planerar och planerar. Idag har jag gjort vigselprogram (nästan klart men vi är inte helt säkra på mat ännu)


    Vi kommer ha 20 gäster och vår budget är 30 000 sen ska vi ju på bröllopsresa så småningom med men det är inte inräknat i budget.

  • Liilly

    Åh! Idag har jag köpt klänning. Det var ingen tvekan! Så fort jag såg den (min BM plockade fram den) visste jag att det var klänningen jag skulle ha. Sen när jag provade den... jag ville inte ta av mig den. Och den kostade bara 2100:- =) Kan det bli bättre? *lycklig*

  • Liilly

    7 augusti


    8 augusti
    Liilly


    14 augusti
    lyckan ler

    21 augusti

    28 augusti


     


    Tror vi har bestämt plats för vigsel nu... Men vi måste kolla upp så det är okej först bara :) En halvö, en bit bort bara. Jätte mysigt!

  • Liilly

    7 Augusti
    Trollmor 86
    Kickelina
    Lelay
    IdaEric
    Superstarfia
    Astro


    8 Augusti
    Liilly


    14 Augusti
    Moi Mokulat
    E o D Tholin
    germanbride
    Mrs Kay
    Empa83


    Annika Hbg
    Skimmra

    21 Augusti
    Varmiz
    VanessaB
    HeRo
    cire

    28 Augusti


    cplusj 
    lyckan ler
    Pemzan


    Tjena


     


    Idag har vi fixat med alla papper (vigselförrättare, namnbyte och hindersprövning)


    Skönt att ha det klart

  • Liilly

    Vad kommer ni betala för fotograf? Vi håller på leta billiga men det skiljer sig så mycket i pris. Vissa "billiga" kostar 7000:- medans andra billiga kostar 3000:- Det är ju så sjukt stor skillnad på summor. Nu har vi i alla fall hittat en som tar 3000:- för vigsel, efter vigsel, mingel och porträtt. Men tror inte vi behöver ha med alla de grejjerna så det kan eventuellt bli billigare. Positivt är dock att man får alla bilder högupplösta på cd med :)

  • Liilly

    Vi behöver inte beställa bilderna från honom sen utan får ju alla bilder högupplösta på cd, redigerade och klara. Kommer betala 1900:- för bara porträttsfotton (plus cd och redigering)


    Då kommer det dock inte ingå något album eller så tror jag, men tror det blir billigare Attt besälla det någonannan stans ifrån...

  • Liilly

    Åh! Den tårtan låter jätte god! Kanske också ska göra en sån...

  • Liilly

    Åh så gott det låter!


    Är det vit överst och mörk underst?
    Med kladdkakebotten låter det också riktigt gott men är osäker på vad chokladtryffel är för någonting...

  • Liilly

    Låter mums! Får bli en sån tårta tror jag.. Får väl ta och provbaka en. Frågan är väl om det är svårt att förminska receptet... Får ta och dela på hälften för tredjedel blir ju lite krångligt.


    Hur länge klarar den sig i frysen sen?


     


    Idag har vi varit och beställt ring. Fick beställa i strl 16 men min nuvarande ring är 15,5. Får helt enkelt se om jag kan ha den eller ej. Annars får de skicka in den på förminskning. (16 är minsta storleken man kan beställa där tydligen) Hoppas hoppas att jag kan ha den!

  • Liilly

    Jag har primolut-nor hemma och kommer nog äta dem om jag ska ha mens då... Men kommer grav-testa innan i hopp om att vara gravid...

Svar på tråden Augusti brudar 2010