Inlägg från: Jenny Malmö |Visa alla inlägg
  • Jenny Malmö

    Augusti brudar 2010

    Ansluter mig till tråden. Vi gifter oss 14 augusti! Längtar! =)


    bobods skrev 2010-05-26 18:08:49 följande:
    Jag tror faktiskt att det är vanligare med 100 tusen än 30 Vi har en budget på 85 och då räknas inte bröllopsresan med (ca 30.000 extra alltså). Ja, vad är det som kostar egentligen? Eftersom vi har en gästlista på 100 pers kostar bara buffén 20.000. Sen bjuder vi på alkohol till maten och en brudskål vid ankomst. Min klänning gick på några tusen och inbjudningskorten till 100 pers drar iväg också med papper och frimärken, för alla blommor räknar vi med 4000, vi köpte en skräddarsydd kostym till min m2b för 3500 osv osv osv...  Jag vet inte vad du menar med det "rosa skimret" men vårt bröllop handlar inte om att vi ska visa upp oss eller att vi har ett extra stort bröllop för att vi är nykära (har varit tillsammans i 5 år) utan vi vill helt enkelt bjuda alla på en riktig ordentlig fest! Jag tror att det är antalet gäster som gör den största delen av vår budget. Men som alltid slår jag ett slag för att man ska lägga budgeten där man har råd, inte ett öre mer. Skulle ALDRIG låna för ett bröllop, och det tror jag de allra flesta håller med om

    Det skulle kunna vara jag som skrivit det! Det kan lätt bli en hel del av det...Vi lade budgetet på 80 000 med en absolut budget på 100 000. 80 håller vi inte, men 100! Bröllopsresan är inte inräknad. 55 bjudna gäster. Vår kostnad steg dels pga att vi ville hålla oss inne i Malmö. Utanför hade vi kunnat hitta billigare. Sen så fixar lokalägaren (restaurang) all mat, dryck, dekorerar osv. Vi har dock en tanke om hur vi vill ha det och lägger till egna dekorationer. Det ska bli skönt att inte behöva tänka på något på bröllopsdagen utan bara låta det flyta på och njuta!


    Våra blommor går på drygt 5000 och då skippade vi blommor i kyrkan. Vår blomsterdekoratör är inte billig, men det kändes bara så rätt! 


     


    Det viktigaste att påpeka är det bobods sa "som alltid slår jag ett slag för att man ska lägga budgeten där man har råd, inte ett öre mer. Skulle ALDRIG låna för ett bröllop". Fira kärleken!

  • Jenny Malmö

    Vill också vara med! =)


     


    7 augusti
    Trollmor 86
    Kickelina
    Lelay
    IdaEric
    Superstarfia
    Astro
    Sörön 10
    Katarina Michael  
    Orsakullan
    Kalmarbrud75



    8 augusti
    Liilly

    13 augusti
    Romaste

    14 augusti
    Moi Mokulat
    E o D Tholin
    germanbride
    Mrs Kay
    Empa83
    Annika Hbg
    Skimmra
    lyckan ler
    Huslycka


    Jenny Malmö

    21 augusti
    Varmiz
    VanessaB
    HeRo
    cire
    Glaca
    Ingvarsson
    Pernillamo

    28 augusti
    cplusj
    Pemzan
    Tjena
    VB blivande VD

Svar på tråden Augusti brudar 2010