Inlägg från: sun moon |Visa alla inlägg
  • sun moon

    Vi som gifter oss den 4/9 2010

    Hej hej

    Vi gifter oss också den 4 september!!

    Burlövs gamla kyrka i skåne.

    Färgtema, ljusblått, grå/silver och vit/cremé alltså Mirandanallarna

    Klart:
    kyrka
    festlokal
    min frissa
    min klänning

    Prio 1 nu:
    Inbjudnkort
    fotograf

    Vi vet ca hur vi vill ha allt men har ännu inte bokat något. Både jag och min BM är hanska "veliga" av oss

  • sun moon

    Alla har våra telefonnr så vi hoppar över att skriva ut det i inbjudan..

  • sun moon

    Har provvikt en liten ask igår Har även testat att göra lite olika servettringar.. kul med lite pyssel.

    Jag ska även till frissan idag och klippa topparna och då ska vi samtidigt prata om håruppsättningen. Spännande.. jag har inte alls bestämt mig för hur jag vill ha det.

    Hur går det för er andra?

  • sun moon

    Vi tänkte först 1/8 men efter vi pratade med vår toastmaster igår så kommer vi att ändra till 1/7.

  • sun moon

    thebe: Vi har valt att ha buffé mest för priset och för att det kommer att finnas något för alla att äta. Potatisgratäng till och sallad. Ingen efterrätt utan enbart tårta.

  • sun moon

    Vi har helt stiljte i bröllopsplanerandet nu. Jag/Vi har så mkt att göra nu med flyttandet så det fnns inte tid till det. 

  • sun moon

    OjOjOj tiden går fort och vi har ännu inte lyckas komma längre i planerandet. Men vi blir av med vår gamla lägenhet 14/5 och min sambos bostadsrätt den 28/5 sedan ska allt bli bättre och lättare.


    Lägenheten blir uthyrd tidigare vilket innebär att vi slipper betala 2 mån hyra.. är så glad för det

  • sun moon

    Nope här går det inte framåt Försöker låta bli att känna mig stressad...

  • sun moon

    Pratat om vad vi önskar oss idag eftersom vi fick reda på igår att en "minsann inte" tänkte ge oss några pengar.. Så nu hoppas vi på att presentkort hos fritidsresor kommer att gå bra att önska sig.


    Jag ska också ta upp träningen idag Kommer att försöka träna 2 gånger per vecka på f&s och ev promenader för resten.. vill att mitt knä ska hålla...

  • sun moon

    Blir kanske inget bröllop för oss som planerat Min BM´s systers man gick bort i natt och han skulle vara vår toastmaster. Känns så fel att ha vårt bröllop med någon annan toastmaster. Men egentligen känns det fel också att skippa vårt bröllop. Vi väntar ett tag och ska fundera på hur vi ska göra. Ganska "glad" att vi inte har fått ut våra inbjudningskort för där stod hans namn och telefonnummer.. 


    Känns också lite jobbigt att lägga av med planeringen helt nu när vi redan är lite efter med våra planer för att hinna till 4 sept. Jobbigt allt. Lider med min BM´s syster och deras barn som bara är 15 och 17år Vi vill så gärna gifta oss men kanske är det bäst att vänta.. 

  • sun moon

    Vi har bestämt oss för att gifta oss den 4 september som vi har tänkt. Dock ska vi vänta med planeringen och skicka inbjudningskorten till efter begravningen nästa fredag. Har iaf hittat en fotograf och bokat datumet. 


    Jag kommer att ge min brudbukett till min BM´s syster efter bröllopet så att hon får lägga den på sin makes grav. Om hon nu orkar åka till vårt bröllop. Läste dödsannonsen idag.. usch vad det gjorde ont. :/ 

  • sun moon

    Så, nu är begravningen över och vi är tillbaka hemma i skåne igen. Väldigt fin begravning men mycket mycket sorglig.. Vi kommer säkert att åka upp till Norge igen senare i sommar. Känns nu helt rätt att vi gifter oss och har vår bröllopsfest precis som vi har planerat för M som gick bort hade pratat mycket om vårt bröllop och var verkligen en engagerad toastmaster. Personer som vi inte känner kom fram till oss efter begravningen och gratulerade till vår förlovning och stundande bröllop.


    Planerandet har tagit lite fart igen, vi har nu tittat igenom vad vi ska köpa i Sassnitz på lördag, vi ska lägga en förbeställning så att allt är packat när vi kommer dit. Räknade också på kostnaden, det blir 3728kr istället för att 7832kr om vi skulle köpt allt på systembolaget. vi har också räknat lite snabbt på vår budget och det ser ut som att vi ska klara den  


     

  • sun moon

    pillar med inbjudningarna.. 


    Har ni skickat era? Känns hårt att ta bort M´s namn från alla.. vet inte heller hur vi riktigt ska ha texten nu.. ska vänta tills min sambo kommer hem så att vi kan bestämma tillsammans.. 


    Hur långt innan hade ni OSA? Vi hade 1/7 innan man nu har ju inbjudningarna dröjt så det känns väldigt fort att ha de redan 1 juli.. Är 1/8 bättre?

  • sun moon

    Vi valde 1/8 Ska skriva ut dom ikväll när min älskling kommer hem från jobbet med svart färg till skrivaren. Jag har även inhandlar frimärken, blir dessa med två ringar. 


    Jag tror också att jag har hittat min älsklingsring, Smyckas, classic som heter Katja. Den är lika tjock och hög som min förlovningsring men den har 3 snedda rader med briljanter.. 2 i varje rad. 


    http://www.smycka.se/pics/articles/classic/katja_t.jpg


    väldigt liten liten bild på den...

  • sun moon

    åhh.. skrivaren krånglar.. men min BM ska skriva ut inbjudningarna på jobbet idag (om han får) Annars får vi åka till hans syster.. Jag har även köpt papper till att börja vika smålådorna. Ska ha dessa i färgerna ljusblått, grått och cremé.


    Igår var vi också och provade ut kläder åt min älskling, blir hyrd frackcoat, han var så fin i den  


    Idag är det SKOLAVSLUTNING!!!! Min stora kille slutar 9an om 40 minuter och min lillkille slutar 6an om 1 timme och 40 min, ska göra mig i ordning nu och gå till kyrkan. 


     


     

  • sun moon

    Jag vill gärna ha tips på "psalmer som inte är så kyrkliga"


    Funderar på chasing cars som solosång.. tycker det passar oss. Ska höra med min älskling ikväll och även läsa igenom texten ordentligt.

  • sun moon
    FramtidaFruSandberg skrev 2010-06-11 17:38:26 följande:
    varför vill ni ha psalmer som inte är så kyrkliga? Är inte helt poängen med att man gifter sig i kyrkan att det är kyrkligt?
    Ähh.. jag menar att de inte behöver sjunga om gud i varannan mening Vill ha psalmer om kärlek, närhet och lycka och visst får gud vara med på ett hörn
  • sun moon

    Vi har träffat vår präst igår och gått igenom hela vigsel. Vi ska träffa honom en gång till i slutet av augusti. Känns bra att ha pratat igenom allt.


    Vi valde tillslut psalm 21 och 84. 


    Hur går det för er andra?

  • sun moon

    Skor och ring är inköpt/beställd till mig Bara tiara och slöja kvar att fixa. 


    Vi har ännu inte fått iväg inbjudningskorten, jag måste verkligen ta tag i detta idag..

Svar på tråden Vi som gifter oss den 4/9 2010