Inlägg från: Jessica87 |Visa alla inlägg
  • Jessica87

    Vi som gifter oss den 4/9 2010

    Undrar hur många tjejer förutom jag som kommer att stå brud lördagen den 4/9 2010

    Jag och min sambo skall gifta oss den 4/9 i Sigtuna mariakyrkan.
    Har fått hem inbjudnigarna och planerar att skicka ut dem i början av April.
    Vi planerar ett lite rock/pop bröllop med schlager till dansen så att alla känner att de kan släppa loss även de äldre=)

    Hur långt har ni kommit i eran planering?

  • Svar på tråden Vi som gifter oss den 4/9 2010
  • Jessica87

    Oj vi är änn så länge fem stycker brudar som gifter oss den 4 sep=)

    Vi skall ha smörgås buffe med olika sorters på lägg och röror och sallader som de kan ha till och göra egna smörgåsar av=)
    Sedan har vi beställt klännig, vi skall ev köpa hans kostym då de börjar "lansera" student konstymerna.

    det går så snabbt allt=)

  • Jessica87

    Nämen gud!!!! Gu va roligt=) Hehe. vart ska ni ha festen då? Vi skall ha den i folketshus ovan för gamla biokällan du vet=)
    Ååå, husby, där tänkte vi först också gifta oss men ändrade oss senare till Sigtuna=)


    FramtidaFruSandberg skrev 2010-03-17 17:44:09 följande:
    Min sambo och jag gifter oss också den 4/9 i Husby-Ärlinghundra kyrka i Märsta (härligt att äntligen hitta en till Sigtuna-brud Jessica87).Jag köpte klänningen i måndags *pirrig*, vi har bokat kyrka och festlokal samt utformat klart inbjudningarna (vi ska skriva ut dem och börja montera dem nästa vecka).
  • Jessica87

    Guud vilka vackra ringar=) Har du bestämt dig nu?


    Tattolady skrev 2010-03-17 08:40:05 följande:
    Vi ska med börja kika nu då dom "lanserar" karl har inte bestämmt sig än om han ska ha kostym eller väst eller bara skjorta.. Tycker det är skit svårt tror att väst blir bäst faktist... Måste ordna barnvakt och åka in och kika ska kanske in på söndag och även kolla på min ring :DHar två st jag ska kolla på!!www.albrektsguld.se/page.jspwww.albrektsguld.se/page.jsp
  • Jessica87

    =D
    Vi har bett om svar senast sista Juli men hoppas att de svarar tidigare så klart=)
    Jag har aldrig varit in i Maria kyrkan, fastnade för själva Siftuna, det är en så fin omgivning, vill gärna ta bröllops fotona i "byn" där=) Vi är inte många gäster har tänkt 50 men det kommer säkert att bli åtebud så kanske 40 gäster sammanlagt 42 med oss=P
    Så fort jag skickat ut mina inbjudingskort så kan jag lägga upp dem i galleriet så får ni se=) Är nyfikna på hur era ser ut också=)

  • Jessica87

    Haha, så typiskt=) Annars kan du ju när du skickat ut dem ringa till dem som inte har ert nummer=)


    Tattolady skrev 2010-03-20 20:08:58 följande:
    När jag beställt inbjudningskorten kom jag på att osa nr kanske man ksulle ha haft haha tur det bara är närmaste släkten dom har ju våra nr och allt ändå :D
  • Jessica87

    Hallå=)
    Nu har vi lagt upp inbjudningskortet på min blidgrej...
    Vi har skickat iväg dem och köpt kostym till min blivade man=)
     

  • Jessica87

    Hej hallå
    Snart är det dags! Eller om tre månader!!!!!!!! Har ni skickat in pappren till skattemyndigheten ännu? Hur gör man om man vill byta efternamn? Till ngt i släkten? Kostar det? Vad ks ani heta?

    Kraaam

  • Jessica87

    Lara C: Okej, nej jag vill inte ta hans efternamn och han ville inte ha sitt efternamn, jag vill behålla mitt efternamn som mellan namn och sedan ta ett namn från släkten ev min mormors eller min pappas=) Ringer skatteverket nu och frågar hur vi kan gå till väga.

    Skattemyndigheten: Nu har jag snackat med sakttemydigheten och de sa att om vi ska byta till någon av våra föräldrars namn. Tex om jag vill byta till min pappas efternamn så måste jag byta till det innan vi gifter oss. Alla har ett "gratis" namnbyte om de inte byt namn innan de bölir 18 och det har varken jag eller min sambo.
    Nu är det osäkert vilken namn vi ska ta min pappas eller hans mammas.

  • Jessica87

     


    sun moon skrev 2010-05-20 20:52:02 följande:
    Blir kanske inget bröllop för oss som planerat Min BM´s systers man gick bort i natt och han skulle vara vår toastmaster. Känns så fel att ha vårt bröllop med någon annan toastmaster. Men egentligen känns det fel också att skippa vårt bröllop. Vi väntar ett tag och ska fundera på hur vi ska göra. Ganska "glad" att vi inte har fått ut våra inbjudningskort för där stod hans namn och telefonnummer..  Känns också lite jobbigt att lägga av med planeringen helt nu när vi redan är lite efter med våra planer för att hinna till 4 sept. Jobbigt allt. Lider med min BM´s syster och deras barn som bara är 15 och 17år Vi vill så gärna gifta oss men kanske är det bäst att vänta.. 

    Jag beklagar verkligen sorgen, stackars barn och stackars systern som blir ensam med två barn i denna sorg, men ni har varandra.
    Förstår även jag att det måste kännas väldigt tungt att planeera bröllopet då han nu har gått bort. Men jag tror som förgående läsare att ert bröllop kan vara ett ljus i denna nu långa mörka tunnel. Något fint i allt det hemska.

    Jag beklagar verlkigen <3

Svar på tråden Vi som gifter oss den 4/9 2010