Inlägg från: miris |Visa alla inlägg
  • miris

    Juli 2010

    Hej. Får man kika in här? Jag och min blovande gifter oss den 3:e juli. Det börjar närma sig!! Känner att det vore bra att prata med andra som gifter sig ungefär samtidigt. Det är säkert en massa som vi glömt och inte tänker på att det ska göras..


    Så hur går det för er med planeringen?

  • miris

    Ja, hjälp.. Det mesta ÄR ju klart.. men det känns ändå som att det är SÅ mycket att göra på något sätt. Känns som att vi glömt något. Jag får nog strukturera upp dagen lite på papper, så jag ser vad som är klart och inte.


    Jobbigt när man tänker bröllop dygnet runt och t.o.m. drömmer om det! I natt drömde jag att jag skulle gå in mina skor (det behövs, för aj vad ont jag fick när jag bara provade lite hemma) och jag gick med dem ute i högt gräs och höll på.. Och sen var de (såklart) förstörda av gräsfläckar. Minns dock inte hur det slutade. :)

  • miris

    Just nu är det lite pyssel med bordsplaceringskort/servettring och festprogram som det spånas på.


    Och så letar jag bilder på brudfrisyrer för fullt. Ska till frisören om en vecka för provuppsättning. Vet inte vad jag vill ha! Det är så svårt. Vet dock vad jag inte vill ha. ;) Ingen stram uppsättning, ingen tiara eller krona eller blingbling. Vill ha det ganska naturligt och hängande, men samtidigt känns ju det så tråkigt. Vet inte vad man kan göra för att det ändå ska se "festligt" ut. Jag hoppas verkligen att min frisör har en massa idéer! :)

  • miris

    Just det! Det måste vi också bestämma ja.. Har varit så uppe i låtar till vigseln, så vi har lämnat det lite. Svårt! Alla fina låtar vi kommer på har krossad-kärlek-text så det är inte så passande. ;)


    Mia 77 skrev 2010-05-08 14:53:47 följande:
    Vet inte om diskussionen varit uppe tidigare, men vilken låt ska ni ha till er första dans som gifta?
  • miris

    rosesarered - sådana ljusslingor har vi också tänkt ha! Vi ska ha festen på en loge med bara en lampa. Skulle vilja ha sånt runt om. Hoppas på att kunna låna, men har inte kollat än.


    Iaf så såg jag att Granit har sådan ljusslinga. Men den var nog inte så lång och kostar 399:- så det skulle bli dyrt att ha så mycket.. (Kolla granit.com - inredning - lampor & slingor)

  • miris

    kärleken9 - jag menade iaf "valsen", Fast vi ska dansa "tryckare" eller liknande till en lugn låt istället.


     


    Har ni alla era klänningar klara? En kompis syr till mig. Spännande, men nervöst. Skulle vilja att den var klar nu, så att jag vet hur den kommer bli, men gissar att den kommer bli klar i sista stund..

  • miris

    Detta med drycken är ju SÅ svårt! Visst, man kan ju räkna en viss mängd till maten om man t.ex. BARA hade vin. Men om man har öl också är det svårt för man inte vet vad folk väljer. Sedan är det säkert en hel del som kör.


    Men det svåraste är ändå baren.. Vi ska ha bar med billiga priser 10-15 kr. Omöjligt att veta hur mycket som går åt!


     


    Pappa har redan varit i Tyskland och handlat en hel del. Vi får räkna på det och sedan köpa till på systemet.


    Nästa helg ska vi åka till min hemstad, där vi ska gifta oss. Då är det SÅ mycket som ska göras; träffa frisören, floristen (en kompis till mig), solisten (också en kompis), kolla drycken, se ut en vigselplats (vi ska vara vid mina föräldrars stuga utomhus, men har inte bestämt plats), kolla över logen där festen ska vara - bord, stolar, hur borden ska stå, hur vi kan dekorera.. Ja, ALLT måste bestämmas då känns det som. Sedan åker vi ner nästa gång 1 vecka innan bröllopet och stannar där. Så det gäller att ha mycket bestämt nu när vi är där. Roligt förstås! Men mycket att göra på några dagar..

  • miris

    Kärleken9 - vi har iaf "bara" 4 timmar med bil hem. Så det är väl lugnt om vi måste åka fler gånger. Vill dock helst inte dra med vår dotter på 2 år i onödan. Hon kräks i bilen! :/


     


    Har ni andra bokat någon bröllopsresa? Vi vill åka någonstans.. Men har lite problem att bestämma hur vi gör med dottern. Vill inte åka i från henne längre än en långhelg max, men vill hellre åka på en resa längre tid. Så ska vi ta med henne? Gha, detta är svårt.. Kanske får bli en helg i Sverige bara vi, på hotell och mys. Och sedan åka utomlands med dottern..

  • miris

    Hur menar du med "hur mycket"? Hur mycket det får kosta eller hur mycket vadå? :)

  • miris

    Tänkte också på det först. Hur mycket man ska skämma ut. INTE ALLS är mitt svar då. :) Usch, jag hoppas mina kompisar har en snäll möhippa för mig. Jag känner mig lite lugn med vissa kompisar iaf. I en del av kompiskretsen har det varit 2 hippor förut och de har varit snälla. Vi har picknickat, fått manikyr, ätit på restaurang, dansat salsa o.s.v. Bara haft en underbar dag. Det hoppas jag på. Det är inte ett dugg kul att bli utskämd, bara hemskt, hemskt jobbigt tycker jag.


    En annan nära vän vet hur jag vill ha det också, så jag får hoppas att de är de som styr upp. :)

Svar på tråden Juli 2010