Inlägg från: källerudd |Visa alla inlägg
  • källerudd

    Juli 2010

    Jag har missat en hel massa i den förra tråden. Har ingen tid att ta igen och inte tid att hänga med här heller...men har iaf hittat hit. Det är helt klart för mycket just nu.

    Så jag tar en paus..jag tittar helt enkelt in när jag har tid och hoppas på att kunna hänga med i alla diskussioner snart igen.

    Lycka till med all planering..

  • källerudd

    Hej alla!!

    Nu gör jag ett nytt försök att orka med bröllopet. Var ett bra tag sen jag var här och har missat allt i denna tråden...Vi har valt hus och väntar nu på ritningarna, men ritaren sitter fast i thailand...

    Så nu har vi hunnit med lite på bröllopet oxå, fotograf är fixad, kocken lika så, låtarna som min syssling ska sjunga under vigsel, middag och fest är bestämda, ringen skulle vara klar idag (har dock inte hunnit hämta den)...En viktig detalj saknas fortfarande, att det ska vara så svårt att fåt tag på en präst :s

    Fick mail igår och min klänning är klar. Underbart, 8:e maj ska den provas...har dock svårt att hitta någon som kan följa med mig till den stora staden...

    Hoppas allt flyter på fint för er andra!!!! Kommer inte orka uppdatera mig. Men hur ligger ni andra till planeringsmässigt. Nästa sak som vi måste göra är att beställa tårta, blommor och börja med skalen till festhäften och namnlappar till bordsplaceringen...+ 100 andra små saker =)

    Vill passa på att säga ett stort grattis till sarahkka76 =D

  • källerudd

    min m2b ska ha frockcoat på sig..troligtvis någon mönstrad. Så det inte blir helt svart. Det är inte bokat ännu så får se, men det lutar åt detta iaf.

    Alkohol ska vi oxå infröskaffa i tyskland...

    Hur har ni gjort med dukning. har ni skaffat lite av allt ni behöver för att provduka och se om det blir bra?! eller...

    Vi ska ha buffé med förrätt och efterrätt sen ska vi ha tårta. Jag funderar lite på hur mycket tårta man behöver beställa...skulle ni beställa tårta till 72 personer el kan man minska antalet portioner något??

Svar på tråden Juli 2010