• Äldre 9 Mar 11:58
    4048 visningar
    22 svar
    22
    4048

    ´Nå´n Umebrud som vet vart man ska söka efter ringar och klänningar?

    Jag tycker kjellins i umeå har varit superbt duktiga och har mycket fina ringar!

  • Äldre 9 Mar 15:02
    #4

    Sebastiána: västebottnisk-svensk ordlista... hmmm.. hur menar du nu?

  • Äldre 19 Mar 10:49
    #10

    Oj gör de??? Varför då och hur mycket tar de betalt för den tjänsten??? Känns som att vi brudar ska lockas att betala för allt möjligt...

  • Äldre 22 Mar 12:41
    #15

    Helt sjukt. Jag kan ju förstå att de tycker att det är jobbigt att det kanske kommer in många brudar varje år... och M2Bs och blir måttade och så och så provar de klänningar och kostymer och går därifrån utan att ha köpt något men har koll på måtten... eh... nej, vänta nu jag fattar inte alls. Det vore ju som att de på Lindex eller Twilfit eller ja... skulle ta betalt för att måtta ut rätt bh-storlek. Jättekonstigt! Även om 200kronor inte är så mycket pengar när man tänker på själv kostnaden på bröllopet så blir många sådana summor rätt mycket om alla butiker mm skulle ta ut dem. CRAZY!!!!

  • Äldre 23 Mar 14:51
    #17

    Väntar på något: Vill hon på änglalikt att man bokar tid för att komma in... och kika. Antar att man måste göra det för utprovning.

    Har hon på Änglalikt kläder för män också?

  • Äldre 13 Apr 13:03
    #22

    Guldsmedjan... på Renmarkstorget? Var någonstans är det... Jag har varit på Kellins, men jag visste ietn om att det fanns någon annan på den sidan.

Svar på tråden ´Nå´n Umebrud som vet vart man ska söka efter ringar och klänningar?