• Celebr­ation
    Äldre 1 Mar 21:00
    6928 visningar
    32 svar
    32
    6928

    Bröllopsnatten

    Hej!

    Jag bär på en fråga som jag tror att jag inte är ensam om men jag har inte kunnat hitta något svar på den...

    Hur gör man om man märker att man kommer ha mens kommer på bröllopsdagen???
    Kan man på något sätt skjuta upp den?

    Tacksam för svar

  • Svar på tråden Bröllopsnatten
  • Rufsas
    Äldre 1 Mar 21:02
    #1

    Jag är lite i riskzonen för detta också. Funderar på att gå till gynekologen innan och få tabletter som skjuter på mensen. Problemet är att man kan få ont i magen och mensen kan forfarande dyka upp som gubben i lådan...

  • Rufsas
    Äldre 1 Mar 21:05
    #2

    Oj, startades det två trådar om det här?

  • Rapsbr­ud
    Äldre 1 Mar 21:07
    #3

    Japp, det kan man. Finns tabletter, t.ex. Primolut-Nor, som du kan få av din gynekolog som man kan flytta på mensen med.

  • Rufsas
    Äldre 1 Mar 21:09
    #4

    Har du eller någon annan provat dem? Vad har de för biverkningar?


    Rapsbrud skrev 2010-03-01 21:07:03 följande:
    Japp, det kan man. Finns tabletter, t.ex. Primolut-Nor, som du kan få av din gynekolog som man kan flytta på mensen med.
  • Celebr­ation
    Äldre 1 Mar 21:15
    #5

    Skönt att andra också undrar :)

    Tack för svaren.

  • Äldre 1 Mar 21:15
    #6

    jag vill inte vara taskig eller nåt nu men ;)

    När jag gifte mig första gången, fick jag på bröllopsnatten först världens frossa sen höll jag på att svettas ihjäl (för manan drog upp termostaten) sen frossa igen. Så höll det på, alla nervspänningar släppte och då vart jag lite dålig ;)

    Så försök tänka på det, att inte stirra upp er för mycket innan och på bröllopsdagen, för då riskerar natten att bli en aning trist.

    det är något jag tänker på nu inför mitt andra bröllop.

    On topic p-piller borde väl funka också och då slipper man ju ev.pms innan

  • Rapsbr­ud
    Äldre 1 Mar 21:16
    #7

    Ja jag provade dem men det var typ 2006... Har för mig att de funkade bra för mig då i alla fall, tänkte få nya utskrivna nu inför bröllopet & bröllopsresan. Kommer inte ihåg att jag fick några biverkningar men sånt är ju väldigt individuellt.

  • Astro
    Äldre 1 Mar 21:20
    #8

    Jag har testat att skjuta upp mensen en gång och det funkade fint, mensen kom senare, men jag fick biverkningar på humöret, jag blev ganska nedstämd och ledsen. Det kan man ju få av den typen av hormoner, så jag skulle kanske inte riskera mitt humör för bröllopsnatten. Jag menar, risken är att man ändå inte orkar med så mycket sex den natten, och det går ju faktiskt att ha samlag även med mens, även om det kanske inte blir så mycket förspel koncentrerat till musen....

  • Rufsas
    Äldre 1 Mar 21:25
    #9

    Jag personligen tänker mest på dagen plus dagen efter (vi åker på bröllopsresa förmiddagen efter). Hur vi har det på bröllopsnatten? Ja, sex då är bara ett plus men jag räknar nästan med att vara för trött. Hoppas att jag blir positivt överraskad.

  • Rapsbr­ud
    Äldre 1 Mar 21:31
    #10

    Hm, jag tänker mer att man inte vill ha mens på bröllopet för klänningens skull, jobbigt att gå och oroa sig för eventuella missöden liksom... Mina förväntningar på bröllopsnatten är nog ungefär som Rufas.

Svar på tråden Bröllopsnatten