• Pumpkin

    Fruar - sommarbröllop 2008

    Tufftufftuff tufftufftuff TOOOT TOOOT – Nästa anhalt: Tråd nr. 17!

    Nu är vi äntligen gifta allihop och våra stora dagar blev det vi ville att de skulle bli. Men bara för att vi nu äntligen blivit fruar betyder det inte att vi släpper taget om BT och varandra, så här fortsätter vi snacket - om allt vad livet innebär!

    Välkomna {#lang_emotions_kiss}

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3604278.html


  • Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008
  • sommarbrud 080802

    Angående löften i Thailand som jag sktev om.
    Såhär ligger de till:

    Vi sa redan från början när vi kommit en bit in i bröllopsplanerandet att på vår 5:e bröllopsdag skulle vi avlägga
    våra egenskrivna löften till varandra. Och vi kände båda två att Thailand är vårt land och paradis så vi ville göra det där.
    Vi ville inte avge dem framför alla som var med under vigseln,utan mer privat.

    Så nu är planeringen i full gång att ta reda på priser och spana in andra som gjort detsamma och få tips och råd.

    Vi funderar lite på vilka vi vill ha med, och vi har tänkt att våra föräldrar ska med iaf om de vill.

    Men har även kommit in på banan att vi vill ha med den ena bestmanen och fotografen (de är bröder och väldigt nära oss) och jag skulle vilja ha med mina systrar med familjer (två av mina tärnor) Jag är helsäker på att jag skulle vilja ha med alla dem,medans mannen säger detsamma men tvekar eftersom de är så pass lång tid kvar.

    Där är vi väldigt olika och jag har tro de eller ej redan fixat ihop en liten inbjudan till detta. Satt och hade de tråkigt en kväll så satte mig och lekte lite och fick då till en bra som jag är jättenöjd med.

    Jag skulle gärna vilja skicka ut dem redan nu eller i sommar iaf. Och det så att de kan spara och börja planera lite.
    Ja menar de kostar endå endel att åka ner till Thailand och eftersom vi isf kommer vara så många,så vill jag vara ute i god tid.

    Vad tycker ni!? Är de alldeles för tidigt att skicka ut dem nu i sommar?

  • Pumpkin

    furillen: Nja, så värst tungt vet jag inte om det är, har inte gått upp så mycket i vikt. Dock är man ju jäkligt osmidig och magen är i vägen mest hela tiden. Ska bli otroligt skönt att få ut ungen, som är en riktig vilding!

    Englali: Håller tummarna för ett plus! sommarbrud: Ja, han har mycket hyss för sig den lille pojken - göra mammas mage sned och allt vad det nu kan vara. Buffas, sparkas, peta, armbågas osv. Kom uuuut! Foglossningen är OK, inte så farligt alls faktiskt. Det som är jobbigt är att sitta, vilket oftast är väldigt obekvämt.

    Ikväll åker vi upp till Skellefteå för att kika på ett par hus imorgon! Och så ska maken träffa en potentiell arbetsgivare på söndag, så det rullar på och vi känner oss hoppfulla
    Här är husen vi ska kika på:

    www.hemnet.se/beskrivning/642997
    www.hemnet.se/beskrivning/613620

    Löftesceremoni i Thailand låter hur mysigt som helst! Men med tanke på att det faktiskt är 3 år kvar så ja, jag tycker nog att det är lite tidigt att skicka ut inbjudningarna redan i sommar. Jag skulle nog ha väntat till nästa sommar faktiskt, på två år borde man hinna spara ihop till en resa


  • furillen

    Pumpkin, kollade också in snea magbilden såg helt härlig ut!
    åh vad kul med husvisningar. det andra huset låg väldigt fint vid vattnet. men tyckte första verkade lite finare interiört, på bilderna iaf. superhärligt kök, som gjort för blommiga porslinsmuggar och enormt badrum.. hoppas det går bra! och för maken med jobbsamtal också!

    Sommarbrud. ja det är ju inte bara att jag inte är fast anställd utan jag frilansar. föröker just nu se om det går att förlänga mitt kontrakt över första möjliga dagen att söka havandeskapspenning. lite av ett långskott men värt ett försök iaf!
    löftesceremoni låter verkligen fint! håller nog med pumpkin om att det är lite väl tidigt att skicka ut inbjudningar nu. men eftersom det är familj kan du väl berätta era planer redan nu om du känner dig orolig att de inte ska hinna spara / kunna komma? så att alla vet i supergod tid ändå? jag hade nog skickat inbjudningarna 1 år innan tror jag. fast det är ju du som känner gästerna

  • Englali

    Näe... ingen bebis den här månaden heller, känns så tråkigt!!! Vi får väl kanske snart börja söka ytterligare hjälp, annars är risken att jag deppar ihop totalt. Jag orkar inte vara i det här negativa tråkiga, det tar på krafter och humöret.
    A jobbar o jag ligger här mitt i natten och grubblar... fy så mycket jobbiga tankar det är!

    Pumpkin: Kul med husen, jag har spanat in dom. Ni skulle visst vara med och buda på ngt av dom också va?!

  • furillen

    Englali, usch vad tråkigt! känner verkligen med dig!
    kram

  • Pumpkin

    furillen: Ja, läget på det första är ju fantastiskt, men när vi väl var och tittade på det igår så blev det verkligen NEJ! Alldeles för mycket att göra trots priset och det ligger för avsides helt enkelt. Det andra huset ska vi dock buda på Englali: Japp, vi ska buda på det andra huset, det som är lite nyare. Vi blev kära båda två

    Fy så tråkigt att det inte blev något den här månaden heller! Har ni testat ÄL-tester?


  • Snitte- 5/7-2008

    Härligt att det bli budgivning!! :) raporrt till oss sen :)

    angående förnyelse av löften,, vi ska nog göra något liknande efter 10år men jag vet inte om vi får till utomlands... jag skulle nog också medela muntligt nu och lixom höra mig för om de skulle kunna tänk sig att spara ihop till en thailandsresa om 3 år och sen säga att inbjudan kommer närmare utsatt datum.. men det måste vara sååå kul att planera!!! ska du ha brudklänning?

    Englali: äsch och skit också att det inte ville bli något den här månaden! förstår att det måste ta på krafterna något oerhört!!!! :( men då satsar vi på en 2011 bebis och januari/februari istället! :D kram till er båda!!

  • sommarbrud 080802

    Tack för era svar

    Vi har nu diskuterat detta och kommit överens om att vi tar de muntligt först och kollar om intresset finns. Finns intresset så kommer de en inbjudan senare som sagt.
    Tusen tack för era svar!

    Snitte:Jag ska ha brudklänning igen är de tänkt. Är såå lycklig över detta. Kan inte få nog utan tar chansen då och då och drömmer mig bort. Åh vad jag längtar!

    Englali: Vad tråkigt.. usch! Men se då kan ni som Snitte också skrev få en bebis till 2011. Wiii! Styrkekramar till er!

    Pumpkin: Jätteroligt. Håller tummarna hårt för er att ni får huset. De ser jättemysigt ut.

  • Englali

    Tack för allt stöd tjejer, vi får se vad som händer framöver. Nu ska vi prova annat, det ska bli både akupunktur och zonterapi/homeopat för oss båda. Vad gör man inte!?

    Pumkpin: Äl-tester har jag använt i 2 år... nu kör vi bara det digitala från Clearblue för exakt avläsning. Jag får fullt utslag varje månad och min cykel är numera som en klocka igen... men vad verkar det hjälpa!?!
    Hoppas allt går vägen med budgivningar och allt så att ni snart är husägare!

  • Snitte- 5/7-2008

    sommarbrud: det måste vara suuuuperkul att planera bröllop igen! det är verkligen nåt av det roligaste som finns!


     


    Englali: skönt att du har koll på ägglosningen iallfall, snaaaaaart är det dags I know it! Eran bebis väntar bara på exakt rätt tillfälle att "flytta in"


    Hur går det med erat hus föresten och alla renovering? 


    Vi kikar och kikar på hus men ännu inget som har passat... hoppas "vårat" hus också dyker upp snart!


     


    Kram kram

Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008