Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Daa! {#lang_emotions_flower} En liten spirande grodd! Himmel och pannkaka vad stort och underbart och läskigt! Jag förstår mycket väl alla de blandade känslorna och du beskriver dem väldigt bra!

    Hjälp mig nu, ni har fått tre plus på hur många månader??? För det börjar kännas som att du är rätt lik min syster-som har fyra barn, men har haft nio plus i sina dagar. Hon har däremot till skillnad från dig mist sina väldigt sent alla gångerna, så för henne så är det inte "lugnt efter v 12". Hon har en väninna som gjort 7 ivf:er och hon hade så dåligt samvete inför henne att hon så lätt blir gravid. Ja, sa väninnan, men det är ju samma skit fast olika, för det är ju inte ett plus man vill ha utan ett barn. Så rätt!

    Nu käraste fina Daa, lägger vi detta i universums händer och hoppas och ber och tror och önskar att detta {#lang_emotions_plus} är det som leder hela vägen rakt in i din famn! *världens största kram*

  • passionsblomman

    Daa, shit alltså! tre plussar på nio pökar...typ. Det är ju alldeles hejdlöst många!
    Det är ju resultat på befruktning som går att jämföra med när alltihop läggs i skålen på ett ivf för tusan. men som sagt, det ska ju inte bara befruktas, utan visa sig livsdugligt också.
    Jag försöker tänka att det som inget blev det här försöket inte var det som skulle bli vårt barn. Men jag testar ju hellre minus arton gånger än får ett plus som sedan tas ifrån mig. HOPPAS detta är tredje gången gillt och det stora plusset med ffetstil nu för er!

    Heloise, sluta gråta! Du älskar redan lilla grynet mer än någon annan någonsin kommer att göra och har inget att ha dåligt samvete för. För röka har du ju slutat med eller hur? Och det är väl ungefär det jag tycker att man inte ska "göra mot bebbar" och inte supa arslet av sig heller, eller knarka.
     
    Nu ska jag sova och se om jag har magsjuka imorgon.

  • passionsblomman

     


    lanovia 08 skrev 2010-05-05 15:45:15 följande:
    Hur är det med Blommis idag?

    Med Blommis är det helt ok. Jag är lite ämlig och frusen och hoppas det inte betyder magsjuka på intågande, men än så länge är det lugnt. Jag och sonen är i pyjamas hela dagen iadg, läser Harry Potter, kollar film och lever på äggmackor. Det funkar och är rätt gött när ändå regnmolen hänger kolsvarta över Smålandshimlen.

    Här kan ni få lite riktigt dyngbra musik ifall ni har tråkigt:

    ">

  • passionsblomman

    Andbeyond, börja med att avhärda om du har plantor inne som ska ut. Dvs ta ut dem först korta stunder, sedan över hela dagen osv men ta in dem nattetid. Sedan, när de vant sig så kan allt vara ute men du behöver ha en bit fiberduk eller ett lakan eller så som du kan ha i beredskap om vädergubbarna spår frostnätter. Här skrapade sambon rutorna i måndags morse. men det är stor skillnad på ett skyddat läge på en balkong och utsatt läge mitt i en dtor trädgård.

    Var extra försiktig med Lobelian, som verkligen är frostkänslig.

  • passionsblomman

    Daa, isåfall tycker jag att ni ska ta kustvägen på östra sidan landet på vägen hemåt så ni kan stanna en jiten fläng (som min son sa om en liten sväng när han var yngre) i Småland också! Det är inte en hint utan en mycket stark åsikt!

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan