Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Ja HURRA för Anna Haag!
    Tyvärr missade jag målgången, satt och ammade och stensomnade. Vaknade lite senare av att maken stängde av TVn o tyckte det var dags att lägga sig.

  • lanovia 08

    Härligt att höra.

    Som ni sa till mig, tvätten går ingenstans.

    Fru Bygg skrev 2010-02-19 12:40:31 följande:


    Är faktiskt förvånad över hur ofta man kan mysa med maken fast att man har småbarn. Det är ju dock massa annat som man inte hinner med hemma (som städa, tvätta mm), men det gäller ju att prioritera!
  • lanovia 08

    Förmodligen gör de inte det om han missat det.

    Usch för kraschen i super-G. Där trodde jag nästan att han skulle dö.
    Och ännu mer frågar jag mig hur de är funtade som kastar sig ut ivissa grenar. De är ju enbart lek med döden känns det som.

  • lanovia 08

    Då har jag äntligen en stund för mig själv orkar nog inte skriva så mycket här vill bara titta in och säga hej.
    Idag har E varit vaken 8h och hon har bara velat äta precis hela tiden. Till slut var jag helt förtvivlad kände att min bröst var totalt tomma och redo att gå sönder.
    Maken var ute o fixade lite ärenden, bla köpte han ny bh:ar till mig då en viss liten fröken även idag testade att spy rakt ner i klyftan
    När han kom hem hittade han mig gråtandes. Jag var så hungrig att jag höll på att krevera. La ifrån mig E ett tag för att fixa macka men då skrek hon så jag fick dåligt samvete och började gråta istället (och jag kan säga att hennes skrik brukar inte stressa mig).
    Vi kom fram till att det var dags att börja testa napp. Hon skall självklart få mat när hon behöver men mina bröst behöver inte vara napp däremellan, vilket vi misstänker är fallet just nu. När jag väl tittade på henne med napp i munnen så började jag gråta för det, för vad är jag för värdelös mamma som inte matar mitt barn??
    Suck vad man är hopplös ibland!

  • lanovia 08

    Daa, gött att du fick en plats i styrelsen. Kommer du klara galant! jag tror på dig!!
    Krya på dig.

  • lanovia 08

    Blommis skönt att ansökan är klar. Då är det "bara" att skicka in den.

  • lanovia 08

    nej nu är det dags för oss att fixa mat här.

    Och förövrigt måste jag säga åter igen jag har verkligen världens bästa man (för mig). Utan honom hade jag inte klarat dessa matmarathon.

  • lanovia 08

    Ni är underbara! Behöver man ett leende är det bara att gå in hit och läsa.

  • lanovia 08

    Tack alla för erat stöd. Jag vet att man inte är dålig för att man använder napp till sitt barn, men ibland sätter mammademonerna igång.
    Har varit på BVc idag och hon sa att jag inte skulle låta E äta så mycket. För bådas skull måste hon bort från bröstet mellan varven.

    Idag har jag lyckats göra mig själv stolt. Vi var som sagt hos BVC idag, innan dess så lyckades jag hålla tjejen lugn med hjälp av napp så jag fick i mig lunch, lyckades ge henne mat och gå med hunden. Det var ett pussel och knåpande för att få ihop tiden med det gick. Var så nöjd när jag satt i bilen.

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan