• Daa

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Kram, Fru Bygg. Skönt att du är piggare idag. Ha det så fint hos föräldrarna.

  • Daa

    Visst skulle det vara himla typiskt med ännu fler graviditetsbesked? Men Ninnis, du har slagit in på en väg som är riktigt bra och det är starkt av dig att ha kommit dithän. *peppar Ninnis att fortsätta med det positiva tänkandet*

    Jag tycker också att det är en bra idé att skylla på veckopendlandet.
    *peppar vidare*


    Ninnnis skrev 2010-03-10 09:39:20 följande:
    Med facit i hand kan jag ångra lite att jag var så öppen gentemot den "yttre" vänkretsen med att vi skulle starta barnverskstaden. På kvällens tjejmiddag till exempel, då ska jag träffa tre tidigare kollegor. De vet att vi har försökt sedan bröllopet och kommer såklart undra om det har hänt något eftersom vi inte har setts på ett par månader. Jag har ingen lust att berätta mer eller prata om det med dem, så jag får väl dra till med att "det visst inte var så enkelt att skaffa barn när maken veckopendlar" eller något. Samma sak imorgon då jag ska träffa två gamla pluggkompisar. Den ena ex-kollegan blev gravid på första försöket (två veckor efter p-pillerstopp), och det skulle inte förvåna mig om någon av de andra har blivt gravid, så jag får verkligen användning av mitt positiva tänkande...
  • Daa

    Nästa steg, alltså. Hur känns det nu?


    passionsblomman skrev 2010-03-10 18:30:47 följande:
    Jag har förresten alldeles just tagit min första spruta! Skönt!Alltså, inte att ta sprutan utan att det inte var mer väntan när det gäller sprayandet utan det momentet är klart.Det är nu VUL igen på tisdag och beräknat ÄP och hela killivittetn under v 12 någon gång.
  • Daa

    Fru E: 14 ägg, det är rätt bra, eller?
    Hoppas också på många romantiska möten ikväll.
    *kramar om*

  • Daa

    Vi kom oss aldrig iväg, faktiskt. Precis innan jag vaknade stod jag fortfarande iförd något halvdant som jag inte alls ville ha på mig medan jag försökte pussla ihop din telefon.
    Fast jag tror att vi hade kul innan vi började göra oss klara för utgång.
    Det var en trevligare dröm än den natten mot måndag: då var jag krigsfånge hos "judejägaren" i filmen Inglorious basterds, om någon har sett den...


    Ninnnis skrev 2010-03-10 12:47:21 följande:
    Det måste ha varit min gamla telefon, den var ett gammalt ruckel som jag hade ärvt av svägerskan. Min nya, fina Sony Ericsson Aino får du vara rädd om Vad tog du på dig? Hade vi kul? Klart vi hade förresten!
  • Daa

    Förmodligen kommer berg-och-dalbanan innehålla ganska stora nivåskillnader. Men känslan att det går framåt kan lösa ganska många knutar av frustration, tänker jag.
    För tillfället i alla fall.
    Skönt att höra att det känns bra.

    Själv kan jag omöjligt förutse hur det kommer att kännas framöver när det är dags för BIM/BOM-funderingar igen, men tänker passa på att njuta av att må bra just i detta nu.


    passionsblomman skrev 2010-03-10 20:11:24 följande:
    Daa, just nu känns allt bara bra. Känner mig gladare än på länge faktiskt. Kanske för att nu händer det åtminstone något igen. Hela hösten la vi ju bara ner alltihop och lät det vila för att kunna ta beslut och sådär. Nu finns det ingen återvändo, så nu är det bara att hänga med på tåget liksom.Men man lär väl hinna åka några varv i berg-och-dalbanan innna den stannar.
  • Daa

    Postade för snabbt.
    Tänkte skriva något om att det kanske är något åt det hållet du upplever?


    Daa skrev 2010-03-10 20:17:23 följande:
    Förmodligen kommer berg-och-dalbanan innehålla ganska stora nivåskillnader. Men känslan att det går framåt kan lösa ganska många knutar av frustration, tänker jag. För tillfället i alla fall. Skönt att höra att det känns bra. Själv kan jag omöjligt förutse hur det kommer att kännas framöver när det är dags för BIM/BOM-funderingar igen, men tänker passa på att njuta av att må bra just i detta nu.
  • Daa

    Fint, passande namn.
    Fin bild.
    Intressant att ta del av dina tankar.
    *kram*
    Fru sy skrev 2010-03-10 18:17:48 följande:


    Det blev en hel del skrivet som kanske inte är såintressant för er egentligen, men det kändes liksom skönt att skriva av mig lite.Förlåt förresten om jag gjorde det jobbigt med ännu ett "FRU-namn" Visste inte alls vad jag skulle ta för namn och kunde därför inte alls komma på något annat.Nu skall jag se om jag hittar en fin bild, kanske underlättar lite iaf att inte blanda ihop oss...
  • Daa

    Villemoa: skönt att den här dagen varit bättre. Hoppas det ordnar upp sig med allt som känns jobbigt. Tänker på dig.

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan