• Fru Bygg

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Leksi; glömde säga det innan! Grattis ännu en gång till sonen! Skönt att allt har gått bra! Vilket bra namn ni bestämt er för, lille Alfred! Njut nu av varandra!

  • Fru Bygg

    Åh, nu blev man riktigt hungrig!
    Vi ska laga laxwok ikväll, det är också mkt lätt och gott!

    Glömde säga förresten att nu har vi sålt vårt lilla hus. Vi skrev kontrakt i fredags och försäljningen gick jättebra. Vi är superdupernöjda!

    Hur går det med er husförsäljnings Fru E?

  • Fru Bygg

    Tack blommis. Nu är det ju bara fem månader till vi flyttar... =länge!

  • Fru Bygg

     


    Ninnnis skrev 2010-05-10 15:57:10 följande:
      Det var riktat till mitt eget inlägg, inte ditt Fru Bygg

    Hoppades på det!

  • Fru Bygg

    För Ninnnis skull....skulle det vara. Annars kan det ju misstolkas, fast det är klart är ju glad för Ninnnis också!

  • Fru Bygg

    Idag ska Ella och jag på Vernissage på hennes nya dagis. Ellas killkompis D (som också ska gå på dagiset) kommer hit först med sin pappa och fikar med oss. Sen får vi skjuts av dem till dagiset för maken har bilen idag. Snällt va?

    Skickar en massa kramar till goa fru E också! Härligt med många äggblåsor! Håller tummarna för dig på fredag och främst på måndag!!

    Håller fortfarande tummarna hårt för Daa! Det kommer att gå alldeles utmärkt gumman!

  • Fru Bygg

     


    lanovia 08 skrev 2010-05-16 13:29:51 följande:
      Vet ni redan var Ella skall gå på dagis? men än skall hon inte börja väl? Eller??

    Vi har valt ett privat dagis i området som vi ska flytta till och vi ville vara ute i god tid för att hon ska få en plats där. Ellas kompisar D och H ska också gå där och kommer förmodligen hamna i samma grupp. Ella ska börja dagis i januari 2011, så det är ett tag till.
    Hur gick babysimmet?

    Det är väl inte konstigt att man har lite svackor i humöret när man har barn. Det har jag också haft, det är ju en stor omställning.

  • Fru Bygg

     


    Leksi skrev 2010-05-16 19:18:48 följande:
      Om jag ska vara ärlig så känns det faktiskt rätt kluvet... Jag älskar min lilla plutt över allt annat och han är helt underbar och ljuvlig, men jag har lite svårt att få tillvaron att gå ihop. De här hormonerna vill inte riktigt släppa taget om mig och jag gråter titt som tätt. Försöker njuta, jag har ju längtat efter barn hur länge som helst och älskar bebisar, förstår inte alls varför jag reagerar på det här viset. Men han är vaken i princip hela dagarna och ammar ofta, ofta så bara att hinna tvätta sig eller äta blir ett stressmoment. Det är man ju inte van vid, men jag visste ju att det skulle bli så. Har dåligt samvete för att jag inte tar tillvara på dagarna mer och så går allt runt i en dum cirkel.  Och på onsdag börjar maken jobba igen, hur ska det bli då?

    Det är väl inte så konstigt att du känner så Leksi. Det är ingen som tvivlar på att du älskar din lille plutt, men det är en stor omställning att få barn oavsett om man är helt förberedd och har längtat till det. Alla säger att det är en omställning, men det är så mycket mer än man någonsin kan ana. Förstår att du känner dig orolig för hur det ska gå när maken börjar jobba, men det kommer säkert att gå bra. Jag tycker att 10 dagar är för lite för papporna när det är första barnet, men man klarar det.
    Om det är ngt du vill prata om så finns vi alla här! *kramar om hårt!*

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan