Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Åh EA, nu skrev jag iofs redan i den andra tråden, men shit altså. Jag börjar nästan gråta över alla dina små embryon! & eskimåer och ett guldägg...

    Det här MÅSTE ju båda gott!

  • passionsblomman

    *rycker upp Daa ur sanden med ett fast grepp i nackskinnet*
    Hörru! Vi skulle ju hålla huvudet högt och ssjunga numera, har du glömt det?
    Det blir så jobbigt att vara dubbelikt därnere under sanden. Det räcker att man ibland är under isen tycker jag!

    Ingis, tänder i underkäken*smälter* Det är ju bara det gulligaste som FINNS med de där flinen och två små risgryn bara därnere!

    Jag är inte en sådan där kvinna som gurglar och piper över barn sådär i allmänhet, även om de är så fina så fina, men risgrynsleenden, det är något alldeles särskilt!

  • passionsblomman

    Sonja, då har du en GLAD make därhemma nu då!

    Skickligt av svärmor att tom fixa rätt size på dojjorna!
    Jag är vaken. Det brukar jag inte så här dags. men min son försov sig lite imorse och hans kompis hade glömt ryggsäcken här, så stackarn hade både bråttom och två väskor att släpa. Då var det tur att jag har bilen idag (handboll ni vet) så jag skjutsade ner honom till skolan.

    Nu - kaffe!

  • passionsblomman

    Ninnis, SKIT och piss med ont i bihålorna!

    Jag har inte fullt så ont i huvudet nu- spraydosen är ju halverad nu, så jag tror på att det är därför. Men den finns där ändå, lite i bakgrunden mest hela tiden och i framgrunden rätt som det är. Men men, det kunde ha varit värre...

  • passionsblomman

    Åh vad gräsligt!

    En svägerska till min mamma har sjukdomen långt framskriden. Hon har i perioder varit så dålig att hon inte kunnat ät själv och så. Men det har visst blivit lite bättre, men HELT vidrig sjukdom!

  • passionsblomman

    *sjunger med Daa* "...Det är vattenpumpen Gerd, det är vattenpumpen Gerd, det är vattenpumpen som har slutat gå.
    Inte ska vår vackra värld rasa smammn lilla Gerd, för en vattenpump det måste du förstååååååå! Jag har inte alls kört vårdslöst, jag har tagit det så kugnt. Därför känns det nu så orättvist och tungt, att du gråter lilla vän, för jag kommer till dig sen. Jag ska bara byta vattenpumpen Gerd. JAAA jag ska bara byta v-a-t-t-e-n-p-u-m-p-e-n Geeeeeeeeeeeeeerd!"



  • passionsblomman

    Ja , det är då de kollar folliklarnas storlek och antal. Kanske kan de göra en sådan där mindre sinnesundersökning okså, på ägg-innehavaren menar jag, när de ändå är igång?

  • passionsblomman

    Näää, det nämnde du inte.

    jag brukar sjunga den när vi är ute och åker bil. Min sambo tycker varje gång att det är lika konstigt att jag av någon anledning lärt mig just den sången.

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan