• Daa

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Blommis: Hoppas verkligen att du slipper biverkningar.
    Tycker också att det var en mycket märklig inställning från läkaren. Det borde väl vara bättre med en liten förvarning? "Jo, det kan komma att bli en del humörsvängningar av den här behandlingen."

  • Daa

    Jenny: Hur känns det idag? Hoppas att du får känna dig ännu bättre den här dagen än igår! *kramar*

  • Daa

    Sonja: nu börjar det kännas mycket med snöskottningen, eller hur? Fast på morgonen pulsar vi bara genom snön och kollar så att plogkarmen inte är för hård och hög att köra genom.

  • Daa

    Ninnis: härligt med balsam för själen! *kommer ihåg lukten av häst och blir nostalgisk*

    Det glädjer mig att höra att livet känns bra just nu.

    *kramar om*

  • Daa

    Men JÄTTEGRATTIS, Villemoa! Åh, vad roligt! Åh, vad skönt för er! Ingen besvikelse den här gången, bara härliga förväntningar.
    *kramar om och dansar runt*

  • Daa

    Sonja: förstår att du kan hämta glädje och styrka i den bilden.
    Så väldigt söta.

    *känner värmen spridas i bröstet*

  • Daa

    *viskar till Ninnis* Långhelg. April. Norrbotten.

    Har man tur med vädret under en apriltripp till Norrbotten börjar man allvarligt fundera på om man ska flytta dit. Eller hur, Sonja?

  • Daa

    Idag körde jag fast när jag skulle svänga in på den oplogade och igendrivna byavägen för att hämta samåkningsgrabben. Samåkningsgubben i framsätet tyckte att det var ganska kul, men lite besvärligt att jag fastnade.
    Just då kom traktorn som skulle röja vägen. Insåg genast att det var min makes kompis, som senast igårkväll fick dra upp makens bil som var farligt på väg att glida ner i ett dike efter att han kört fast på vår löjligt mycket snötäckta infart.
    Traktorföraren log från öra till öra och konstaterade "Det verkar gå bra för dig och maken." Han hade alldeles för roligt.
    Men det får jag väl bjuda på.

    Så räddade jag hans morgon. Nu har jag förvarnat maken om att han med stor sannolikhet kommer att bli retad av sin kompis.

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan