Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Tack och lov för det Daa! *andas ut*


    Daa skrev 2010-03-05 15:48:42 följande:
    Blommis: Jag vet.
  • passionsblomman

    Bruttan, jag vill också åka skoter! Jag sa det idag till sambon medan vi körde bil mellan snötäckta fält med snön sådär scysst ihopsjunken att den är perfekt att köra på, full fräs i solen. det har varit ett stråande väder. Vi har iofs varit inne hela dagen och hejjat oss hesa i handbollens hetta. Jag tror min sons tid som utespelare redan är förbi och ett minne blott, ty den ungen tar skott som en liten flygande grön skottspole.
    Attt det ändå blev 2 förluster var inte hans fel. Och första matchen ledde vi i två tredjedelar.
    Tyvärr har vi svårt att orka hela vägen då vi är lite för få och de andra oftast har mellan 5 och 10 avbytare då i är glada om vi har 2....

    Och Bruttan igen: jag fick en hel låda praliner! jag har ätit allihop...

    Ninnis FYYYY vad hemskt att bli magsjuk! Jag undrade just vad du hade för dig och trodde jag glömt någon resa eller så...

    Nu har vi så just kommit hem eftersom vi stannade till hos morfar en stund efter matcherna, så vi lär elda lite om det inte ska bli en väldigt kall natt.

    Pyss pyss!

  • passionsblomman
    !!!!!!!!

    ..... !!!
    ingenjörsbruden skrev 2010-03-07 16:01:06 följande:
    har inte vågat o orkat skriva...men i onsdags när syrran var här o hälsade på....visade hon mig ett bamse stort blåmärke..... hennes man hade varit på henne igen, förra söndagen....fatta hur skogstokigt förbannad jag blev....ville inte att hon skulle åka tillbaka dit....men han var väldigt ångerfull o hade tydligen druckigt en del....så nu fick han inte dricka ngt för resten av familjen.Syrran verkade stark o känner att hon hade ett övertag på honom nu.....men jag är väldigt orolig.....Nu har han inte fler chanser....tycker själv att han inte var värd denna chansen ens....men besluten måste hon själv ta o jag känner att jag bara kan stötta henne.Hon vet att det bara är att kasta ungarna i bilen o köra hit...vilken tid på dygnet som helst.Denna veckan har varit lite väl mkt tycker jag.....hoppas på en väldigt ljus, glad o underbar nästa vecka!
  • passionsblomman

    EA, jag har också ont i halsen!

    Och din spänning är bara den tillräckligt läskig för att jag knappt ska stå ut. Min egen klarar jag inte att tänka på en gång.

    Jag har allvarligt funderat på en rejäl BT-timeout, för jag känner mig som att jag hamnat i en grå förfärlig bubbla där jag bara kan kika ut på alla andra som går i vårsolen och som lever sina liv som man borde. Jag har verkligen åkt ner i brunnen. Det är inte alls en massa medvetna tankar eller så. Mer som om någon lagt en filt över mig eller något. Precis som när PMS blir riktigt jäklig eller som jag hade det under depressionen.

    Jag har ingen lust att sitta och leta tusen biverkningar av hormonsprayen, men samtidigt är det ett sådant starkt förändrat känsloläge och i min bok ändå rätt logskt att det blir jobbigt även mentalt frör kroppen att kastas in i en ny livsfas-på konstgjord väg.
    jag tänker på att gå in i puberteten eller att bli gravid eller vad det nu är. Detta är ju klimakteriets hormonförändring. Kanske är det inte så konstigt.

    Men suger gör det!

  • passionsblomman

    Ea, de där aladåberna det pratas om, dem har jag inte så bra koll på...vad ÄR det egentligen som menas? Jag fattar såpass att det har med flytningarna att göra.

    Ninnis, det ÄR ju helt överspännande alltihop jöh. Det är väl därför strutsbeteendet varit utpräglat i tråden.
    Näje, ingen BT-paus! Jag kände bara att jag liksom fastnat i något så himla segt och jobbigtoch "ska jag då sitta där och älta också" typ att jag kanslke borde dels låta bli att negga i trådarna kanske OCh ta mig för något annat-något helt annat.

    Fast nu blev jag gald åt att något ändå händer här med allt sprayande, så nu känner jag mig inte så deppig alls längre! *vaddå instabil och vinglig*

  • passionsblomman

    Jag kan inte tänka mig något som engagerar mina läkare mindre än min frisyr och olika linjer. Det där skiter jag fullständigt i. Däremot ska jag nog ta och boka benvaxning och sådär nu framöver. Det är så himla mycket trevligare än rak-stubb. Om jag tordes skulle jag vaxa armhålorna också. Har någon av er gjort det?

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan