• Hvidbrud

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Åh vill sooooova. Blir galen av att sova längst 1,5h i taget.... Lilla e är underbar men när klockan är halv fem och jag sovit tre timmar, avbrutet, så kan jag inte låta bli att ryta som en lejoninna. Grrrrr!!
    Nä, rise and shine, det känns som om ögonen sitter i fel ögongrop. Huvudvärken fixar kaffet..
    Ursäkta ego klag.

  • Hvidbrud

    Åh, bruttan! Vilken underbar BM! Jag sitter här och gråter av glädje för din skull! Vilken fin människa!

    Somnade inte i randläkarstolen, men jag hade inga hål (yes!) och e blev folktandvårdens nya tandtroll, personalen gullade så med henne!!

    Nu har jag lagat köttfärssås till hela familjen, maken har kommit hem och burar blöja på e sen ska vi soooova i en timme innan middagen. Längtar!

  • Hvidbrud

    Lanovia; fyra dagar har det varit såhär... Innan var det var tredje timme så ca. Då hinner man ju ner i djupsömn så det är ok, men dethär vlir man tosig av!

  • Hvidbrud

    Efter 13 timmar i sängen, käns det lite bättre. E är så himla mammig och har sovit som ett foster klistrad mot min mage. Så länge hon fick ligga där fick jag sova och det fick bli så inatt. Drömde om en thailändare med krossad käke som var gängmedlem. Vi skulle fly undan de andra gänget men det vat svårt, mina skor gick i sönder och vi sprang ut i skogen där lövkronorna var som ett tempel, så vackert! Vi kom undan och åkte slalom ner för en lång lång källartrappa. Sen vaknade jag och somnade om. Då hade han blivit munk men en gnistrande orange kappa. Hmm...

  • Hvidbrud

    Snor åt mig en kram ur säcken! Härligt att det gick så bra igår!

    Maken och jag leker utfrysningslekrn... Kul. Not. Han gnäller över att jag inte gör mer hemma ( som jag vet han har rätt i för jag gör typ ingenting... Jag ser inte skiten och jag tycker att det är hemtrevligt när det stökar lite, känner mig klaustrofobisk om det är sterilrent!) så igår tog han tag i skiten. (tror han hade en påse som han skulle se hur lång tid det tog innan jag tog den till soporna(hatar sånt!!!)) och gick och surade hela kvällen och vägrade att ens titta åt mitt håll. Grrr!!! Blir vaaansinnig! Och dödstrött på det. Nä. Så jag gick och la mig kl nio. Fy. Orkar inte se honnom idag. Blä blä blä för denna känslan.

  • Hvidbrud

    Godmorgon! Somnade vid ett igår ( var ju tvungen att se den gröna klänningen i soning först ) och efter en eller två uppvakningar var det morgon! Jihu! Huvudet känns inte fullt så blyfullt idag, solen skiner och sandlådan väntar på att Esther blir gammal nog till den... Hon sitter och leker med en tom köksrulle. Begär köpa dyra grejer när en rulle kan vara så kul? Man kan titta i den, titta på den, bita i den, rulla med den, trumma med den, skrika i den och just nu babbla l den! Kanske blir hon revulotionsledare när hon blir stor?

    Kram till er alla gulliga superdupertjejer!
    Nä, nu väntar kaffet!

  • Hvidbrud

    Daa; freya har kommit till Sverige nu, provade du nån av dem? De är "roliga" och sitter bra och håller bra och är skapta till större boppar med mindre omkrets. Try try try! Stabila är de också och håller i hundra år.

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan