Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Det är väldigt väldigt bra att du har tid hos kuratorn.
    Boka flera i rad! Du behöver få ösa ösa ösa så saker och ting kommer ut. PUSS på dig gumman!


    Daa skrev 2010-03-01 12:33:26 följande:
    Men det är vad jag ska prata med hon kuratorn om idag.
  • passionsblomman

    Att hälsa på tråd-vännen var en riktig höjdare!

    Ett lyft i vår annars rätt begränsade vardag. OOOOOOOOOOH vad kul det är att mötas och inse att man tycker precis så mycket om varandra som man redan visste fast utan kropp...

    Och våra män gillade varandra och oss också!
    Jag är så GLAD att vi åkte!

  • passionsblomman

    Några fiskmåsar har jag inte hört, men i morse låg jag länge i sängen och lyssnade på vårtutande småfåglar utanför fönstret.

    Och vägarna är helt bara nu här. Det smälter undan fort som attan!

  • passionsblomman

    Haha! man KAN inte tala om bakslag när det bara är 1 mars.
    I maj, då börjar det vara bakslag. Tänk ordet "aprilväder".
    Bättre att ställa in sig på många fler snöflingor så inte varenda en blir en besvikelse. Dessutom brukar jag påminna om att de som kommer senare under vårvintern tar med sig massor av drivor när de smälter. Det skyndar alltså egentligen bara på tden för fjärilar och humlesurr och doft av Schersmin, Syren och Hägg. *POFF* så är den här!

  • passionsblomman


    I knew it!
    Daa skrev 2010-03-01 21:14:53 följande:
    Det var ett bra besök hos kuratorn. Känns som om jag pratar i 110 knyck, men hon verkar inte bli förvånad över nästan någonting jag säger. Kanske är jag ganska normal.Även den här gången blev jag förvånad över hur rationellt och klokt (bitvis) det jag säger låter när jag är hos henne. Varför kan det inte vara lika glasklart hela tiden? Ytterligare ett besök inbokat nästa vecka.
  • passionsblomman

    Jaa, och att det skulle vara klokt, insiktsfullt och glasklart när det väl kom ut ur själen!


    Daa skrev 2010-03-01 21:23:57 följande:
    Du visste att jag kan prata i 110 knyck, mitt ursprung till trots?
  • passionsblomman

    Jamen precis! Det finns där inom en men fördunklas av Åke Ågren och hans anhang. Det är ju därför det är så himla bra med det där proffset och ffa BOKAD TID då man SKA ösa och vräka ut allt så man får det gjort. Skitbra! Hejja hejja!

  • passionsblomman

    Ååh himmel vad galet trött jag är! Jag undrar om det kan vara sprayningen? Det står att man kan bli trött av den i bipacksedeln (jämte ungefär 25 andra småtrevliga biverkningsmöjligheter där ord som "känslomässig instabilitet" , "depression" och annat i den stilen får mig att undra vad läkaren menade med att vifta bort sambons oro för humörsvängningar så lättvindigt som hon gjorde...)

    Jag mår annars bra, men sprayen svider i näsan och jag sväller igen och nyser och blir täppt under någon timme efter varje puffning. Smakar äckligt som tusan också. Men men, måste man in i klimakteriet så måste man (helt sjukt, det sista man som barnlängtande vill in i är väl ändå klimakteriet!)

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan