• Villemoa

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Grattis igen till Jenny och Blompojken!

    Grattis också till namnsdagsbarnet

    Fin trådstart Daa

    lanovia: vad snälla kompisar du har som kommer med mat! Hur går det med lilla E?

    Själv sitter jag och väntar på att mannen ska komma hem med pizza, vi måste ju fira Sveriges två OS-guld

  • Villemoa

    Usch och fy och f-n! Här är det skit; jag har ont i halsen igen och har hostat i två veckor nu. Jag åker verkligen på allt skit som finns. Moa har ont i halsen, rosslig som bara den och feber. Mannen är förkyld han också. Har jobb upp över öronen men orkar ingenting. Dessutom fick vi glad gubbe igår på äl-testet men har inte ens orkat försöka få till bebis. Blä, blä blä!

    Daa: krya på dig!

    Blommis och Fru E: många kramar till er inför er nära förestående resa! Kliver också upp ur sanden och går med i kram-gemenskapen *kraxar hest: "Kom och håll om mig, släpp inte taget om mig..."*

    Kramar till alla! :-P

  • Villemoa

    Ja, det är just typiskt. Men skam den som ger sig!


    Daa skrev 2010-02-20 11:28:52 följande:
    Usch, Villemoa. Inget vidare det där. Krya på er ni också. Typiskt att ha ÄL när ni är så krassliga.
  • Villemoa

    Japp, fönstret är fortfarande öppet. Inom de närmaste 48 timmarna från att man får glad gubbe så har man störst chans att bli gravid. Enligt testet iaf. Men man kanske har större chans än så, vad vet jag. Vi får prova så får vi se om ca två veckor. Jag hyser dock inga större förhoppningar, så positiv är jag. Även om vi inte försökt så många gånger hittills sen missfallet är besvikelsen lika stor ändå varje gång det inte blir nåt.


    Daa skrev 2010-02-20 11:49:46 följande:
    Ja, det är ju så det brukar vara.Hur fungerar det med ÄL-tester? Är fönstret fortfarande öppet, så att säga, för den här månaden?
  • Villemoa

    Huvudet på spiken där; är så trött på alla kommentarer om att "vi har ju inte försökt så många gånger" och speciellt den om att "ni har ju ändå Moa". Javisst har vi henne, som vi älskar över allt annat. Vi älskar ju inte henne mindre för att vi vill ha ett till barn.

    Tack Daa, du är en klippa! *kramar tillbaka*


    Daa skrev 2010-02-20 12:12:48 följande:
    Ja, den där besvikelsen är grym. Längtan är alldeles för stor för att man ska kunna tröstas med ett "men det kan ta tid" eller ett "vi har ju inte försökt så många gånger" *kramar om*Då gör vi som vanligt: ni provar om ni orkar och så hoppas vi andra istället för er. *kramar om igen*
  • Villemoa

    Fru Bygg: jag har också en dotter som älskar In the jungle, har tom videobevis på mobilen då Moa sjunger för full hals

    Var till vårdcentralen med henne imorse, hon har ju haft feber i fyra dagar, inte pratat nåt knappt pga ont i halsen och hosta och massa som inte vill komma upp, knappt ätit och druckit. De tog halsodling men den visade inget. Läkaren trodde på "vanligt" virus. Passade på att kolla upp min hosta också men ingenting där heller, samma som Moa bara så både hon och jag har fått hostmedicin. Skönt att det inte var värre än så.

  • Villemoa

    Heja Blomman! Bra att du fick iväg ansökan!

    lanovia: det där med napp känner jag igen. Skulle ju heller inte ge Moa napp direkt men efter att vi fått turas om att ligga med lillfingret i hennes mun en hel natt sa jag till mannen att "imorgon får du allt gå till affären och köpa napp". Hon var två veckor då. Kan säga att den var en life saver! Vet precis hur det känns med de där mammademonerna.

  • Villemoa

    Är det någon som har några bra förslag på filmer som handlar om tonåringar? Ska arbeta med temat "Tonårsliv" med mina nior och behöver tips på filmer. Behöver inte vara svenska filmer eller nya heller för den delen.

  • Villemoa

    Ja den är bra. Kan du någon "mindre djup" film?


    passionsblomman skrev 2010-02-22 18:31:28 följande:
    Döda Poeters sällskap?
  • Villemoa

    Bruttan, vad mysigt med en liten tjej! Grattis bra smak har vi också eftersom Elvira ligger först på namnlistan om vi skulle få en tjej till
    skönt att du fick åka hem!

    Ninnis: många kramar härifrån! Gråt på du bara vännen.

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan