Inlägg från: Jenny står brud 090801 |Visa alla inlägg
  • Jenny står brud 090801

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Hej tjejer.
    Oj vad här skrivs, som vanligt kanske man skall tillägga

    Själv har jag sportlov nu, vilket inleddes i Göteborg. Medan vi var på melodifestivalen fick vi rutan sönderslagen (på vår nya bil) och en väska snodd. Tur att jag hade tömt den på alla värdesaker iaf. Annars var det en mysig helg där med kompisar.

    Kusinen fick barn för några dagar sedan, och visst blev det en liten med det namnet som jag alltid tänkt mig. Men på något sätt har jag faktiskt lyckats släppa det, och ist kommit på lite andra fina namn. (Som jag absolut inte kommer säga till henne)

    Indianerna verkade vara på intågande i helgen, tendenser till att de var riktigt nära. Men de dök aldrig upp. Har fortfarande ont i brösten och är alldeles finnig. Är på dag 30 idag, så imorgon blir det att ringa till gyn igen.

    Imorgon skall vovven opereras, hon har fått en "knöl" under ena bröstet så veterinären tyckte att vi skulle ta bort den. Så ni får gärna hålla tummarna för att det inte är något farligt imorgon.

  • Jenny står brud 090801

    Om det är tumhållning för mig, får du gärna hålla tummarna. Även vissla. Det är klart att det skulle kunna vara uteblivna indianer pga av lyckliga omständigheter. Men det tror jag inte, vågar inte ens hoppas på det. Jag hoppades ju på att kroppen skulle fatta själv den här månaden utan tabletter. Men det blir att fortsätta... frågan är bara vad som händer nu. Om det blir fortsatt med provera eller om det blir något annat? Något som har en aning eller gissning?


    Hvidbrud skrev 2010-02-24 21:20:35 följande:
    *Klar att hålla tummar*får man vissla, eller är det omöjligt att indianerna uteblivit pga lyckliga omständigheter?
  • Jenny står brud 090801

    Usch idag är det en jobbig dag. Har lämnat in vovven hos veterinären för en stund sedan för en knuta jag hittade på henne. Så nu sitter jag och hoppas allt vad jag kan att det inte är en juvertumör, och om det visar sig vara det under operationen hoppas jag allt vad jag kan att det inte är en elakartad. Är så tomt här hemma utan min lilla tjej, hon är ju bara 4 år så jag borde få ha henne länge till...

  • Jenny står brud 090801

    Tack ninnis. Blödig ja, har gråtit konstant sedan jag lämnade henne. Tårarna vill liksom inte sluta rinna...

  • Jenny står brud 090801

    Tack för alla kramar, de behövs idag!
    Jag sitter här och väntar på att de skall ringa från veterinären, men inte hört något ännu. Borde kanske hitta på något att göra för att få tiden att gå men har liksom ingen lust. Får kanske bli en film till...

    Fru E skrev 2010-02-25 13:42:01 följande:


    Jenny-har du tagit något test utifall att?Konstigt att den inte vill komma igång när du fått tabletter två gånger (visst var det två ). Vet faktiskt inte vad de gör sedan men en koll av hormonerna i kroppen är kanske bra.Annars kan jag passa på att göra lite reklam för akupunktur min akupunktör hävdar att han behandlat många liksom du saknat indianer.
    Japp, jag testade i morse. Men det var negativt som väntat. Försökte ringa gyn innan men de hade sportlovsstängt ons-fre. Alltså kan jag inte ringa förren på måndag igen.

    Har läst vad ni skrivit och skickar massa kramar till alla som behöver och vill ha!
  • Jenny står brud 090801

    Nu har vi fått veta att operationen har gått bra, vi ska hämta henne om en timme. Slocknade helt av utmattning när jag fick veta, vad jobbigt det är att vara orolig. Nu kommer (bara) 1 veckas oroande innan vi får svar på proverna om det var en elakartat tumör eller inte. Så ni som har hållt tummarna för oss idag får gärna fortsätta med det ett tag till, ni andra får gärna göra oss sällskap i "tummhållningsklubben"

  • Jenny står brud 090801

    Ja det skall vi verkligen göra. Så skönt att vi är hemma båda imorgon oxå, och att vi inte har massa inplanerat i helgen. Vi ska bara ta det lugnt och ta hand om henne. Hon är en liten cockerspaniel.


    Daa skrev 2010-02-25 18:43:07 följande:
    Skönt att operationen gått bra. Ni får pyssla om gumman ordentligt ikväll (vet jag vad det är för ras? ).*fortsätter hålla tummarna*
  • Jenny står brud 090801

    Ja, visst är det skönt med lov!! Dessvärre är mitt slut när din börjar. Men bara 4 veckor kvar till påsklovet


    Villemoa skrev 2010-02-25 21:37:08 följande:
    Jodå, det går an. Oj vad positivt det lät men eftersom jag bara har ett terminsvikariat så har jag gått in med den inställningen att inte engagera mig FÖR mycket. Jag kan lätt göra det annars, både på gott och ont. Men, ungarna är mysiga (finns ju undantag förstås) och kollegorna är helt okej, vissa bättre än andra men så är det nog på det flesta arbetsplatser.Bäst trivs jag på jobbet när det är lov
  • Jenny står brud 090801

    Nu är vi hemma hela familjen. Så skönt att få hem vovven. Dock går hon runt med tratt och skall göra det i två veckor, vilket inte ger en sådär jättenöjd vovve. Men hon är glad och pigg ändå. Så här långt ser allt bra ut, veterinären sade att man tar bort fler godartade är elakartade tumörer på hundar så vi hoppas såklart att det är en godartat. Men som jag skrev innan så gäller fortsatt tumhållning...

  • Jenny står brud 090801

    Ja vi har ledigt innan påsk, alltså v.13


    Villemoa skrev 2010-02-25 21:53:01 följande:
    Vi har påsklov v.14, har ni v.13?Jenny står brud 090801 skrev 2010-02-25 21:50:50 följande:
Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan