Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Grattis Jenny och Blompojken!

  • lanovia 08

    Oh det vattnas i min mun när jag läser vad ni skall äta Ninnis. Ni vet verkligen att sätta guldkant på en vanlig vardag.
    Mmm rödvin. Snart kanske jag vågar ta ett glas. Smakade faktiskt lite i helgen men vågar bara ta några munnar. Känner att jag är extremt lättpåverkad och vill verkligen inte hantera Lillan påverkad.

  • lanovia 08

    Jag har ingen aning om vad jag får att äta idag. Kommer hit några kompisar och de var mycket bestämda på att de skulle ha med sig mat till oss. För så skall man minsann göra när man hälsar på nyblivna föräldrar. Jag försökte protestera lite lätt men de envisades och jag kände att de gärna fick vinna kampen. Känns lyxigt att få middag levererad.

  • lanovia 08

    Andra dagen som maken jobbar och känner faktiskt att jag klarar av situationen själv. Nu har iof mina föräldrar varit här men ändå.

  • lanovia 08

    Vi fick supergod laxpasta av kompisarna. mumma var det! Och vad skönt det var att slippa tänka på mat en dag, bara få det serverat. Fler sådana besök.

    Ninnis, hur gick det? Lyckades ni hålla er vakna hela hockeyn? Jag lyckades inte ens hålla ögonen riktigt öppna under sprintern. Tur att lilltjejen var snäll även i natt, sov 6h utan att vilja äta.
    Störtloppet missade jag och det är jag nästan tacksam för, lät inte som något trevligt fall för Anja. Stackaren vad surt, så nära silver... Får vi se om hon kan fortsätta tävla?

  • lanovia 08

    Ninnis vad mysigt det låter att ta en morfar med hunden i knät.

    Fru Bygg vad jobbigt att du inte blir riktigt frisk. Förstår att ni inte riktigt orkade gå upp för att se hockeyn. Sover man vid den tiden är det inte lätt att motviera sig till uppstigning.

    Förresten hur var helgen när ni hade barnvakt och slirade runt själva? (du kanske redan skrivit det men jag har nog missat en del inlägg)

  • lanovia 08

    Blommis allt bra med dig? Hade pojken en bra födelsedag? Blev han glad för skidorna?

  • lanovia 08

    Jag var glad redan innan sedan satte jag mig och började läsa ikapp eran kamp att nå 5000 inlägg, nu sitter jag med ett stort leeende ni är tokiga hela bunten.

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan