• sagr

    hårborttagning

    Min kompis köpte en liten Epila hårborttagnings laser för hemmabruk och tycker att den är superbra. Men det var för mindre område som tex ansikte, bröstvårtor osv. Men den fungerar. Har man tid då kan man hålla på tills man blir hårfri. Är det något mer som har köpt något liknande? jag funderar också att köpa.

  • Svar på tråden hårborttagning
  • sagr

    på vilket sätt farligt? det är enkel teknik. Det är bara lite opraktisk för stora områden annars är den grymt enkelt och bra.
    undrar bara om det finns något liknande men som man kan behandla lite större område utan att spendera massa tid?

  • sagr

    vist att man måste kunna hantera men den är som bärbar telefon.
    det kan inte säljas om den är farlig. tror inte på det. sorry

  • sagr

    Ja, det är klart. Värmer upp dermisen ca 70 grader och det är tillräckligt högt värme att proteinet som byger hörsäcken blir förstård. Om det är farligt så skulle inte finnas en ända läkare på jurden. Trokigt att du har så negativ inställning. Man måste ju våga leva.

  • sagr

    Nu har jag bestämt mig att köpa den Epila och hittar en sida www.worldwide.nu/ och jag köper den på faktura. Klarna är väl det väletablerade förätaget och har 3000 butiker.
    Jag återkommer om mer hur det gick?

  • sagr

    Ja, det är klart. Lyxigt och proffsigt är bäst. Är man lite självstendig så kan man fixa själv också. Min Epila är här och jag har provat den. Jag är super nöjd. Den är inte världs praktiskt för stort område men för mindre grymt bra och enkel. Som en bärbar telefon. Det känns ju eller det gör ont, specielt om man har gruva hårstrå. Men vaxning är nästan värre. Varför ska man komplicera enkla saker? Super nöjd! Våga LEVA TJEJER!

Svar på tråden hårborttagning