Inlägg från: nananana |Visa alla inlägg
  • nananana

    Orientalisk Bröllop! Del 3

    Hej tjejer! Jag googlade ordet zaffe (på jakt efter inspiration till mitt egna bröllop) och hamnade här :) Vad roligt att läsa om era planeringar, jag känner mig lite mindre stressad nu när jag ser att några går igenom samma sak:P haha. Jag är libanes och ska gifta mig den 24e april!!

  • nananana

    Jag bor i Malmö men jag och min fästman ska flytta till en liten stad utanför Malmö när vi har gift oss =) Du då?

  • nananana

    Chris: Tack så mycket, det är trevligt att få vara här!! Jag heter Iman egentligen men eftersom både det och Nana(mitt smeknamn) var upptagna så fick det bli nananana. Lite komplicerat att skriva märker jag nu så ni får gärna kalla mig för Iman eller Nana haha:)

    Åh vad roligt! Lycka till där nere! Jag önska jag också kunde gifta mig i Libanon, man har sjukt snygga bröllop där nere, men eftersom min fästman har hela sin familj och släkt här så blir det rätt mycket klydd ifall alla ska ta sig till Libanon för vårt bröllop. Jag har funderat på det förr men vi var tvugna att anpassa datumet till den tid då alla har semester, och good luck med att 200 pers ska ha semester samtidigt haha!:P

    Både jag och min man är muslimer så vi gifte oss på "papper" nyligen, nu är det bara själva bröllopsfesten kvar som blir av 24 april. Vi kommer ha vårt bröllop i en lokal utanför Malmö eftersom det var den enda i närheten som hade plats för 350+ gäster haha !

    Vad kul :) har du sett vilket fint väder vi har idag? Känns nästan som sommar :)

    Alexi: hehe tack:) Din man gör ett mycket bra val när han väljer att lämna Malmö. Det är inget ställe man vill bo på när man bestämmer sig för att gifta sig och så småningom skapa familj. Det har verkligen gått utför för den staden vilket är synd eftersom det är så fint.

    Ja det blir som sagt mellan 350 och 400 pers på bröllopet, så man kan nog kalla det för stort haha(stress!!!) Han har ju hela släkten här och jag har också lite släktingar här och sen så kommer några kusiner från Libanon och Grekland. Hoppas det blir bra.. haha. När ska du gifta dig ?

  • nananana

    Haha ja jag tycker också att det är kul, fast det känns samtidigt som om allt kommer bli kaos bara för att man är så många:) Hur stort blir det för eran del? Vi kommer ha en mezebuffé med kallrätter och sen sötsaker och efterrätter plus den obligatoriska tårtan då såklart:P Men ingen direkt mat man blir mätt på:P haha

    Min fästman har bott här i hela sitt liv nästan fast jag och min familj flyttade hit från Örebro(där jag föddes) för ungefär 10 år sen. Vad skönt att ni löste det så enkelt, jag vet många som har lite problem av just den anledningen. Att den ena bor utanför Malmö och att den då inte vill flytta därifrån. Trots att det är ett skitställe så verkar många stormtrivas ändå haha, påminner kanske om sina hemländer eller något ?

    Ja, och tiden går jättefort så ni kommer knappt hinna med något(känns det som) förrän det är dags för er tur.. Lycka till iallafall:)

    Haha vad kul! Det känns som om de flesta här på tråden har ett urrsprung i mellanöstern, eller jag kanske har missuppfattat det?

Svar på tråden Orientalisk Bröllop! Del 3