Inlägg från: Mrs spades |Visa alla inlägg
  • Mrs spades

    JUNI 2010 nr 4

    Lägg till oss också. Vi gifter oss den 19 juni i knäbäcks kapell i Skåne, middagen hålls på Blåsingsborgs gårdshotell.

    Vi har nog garanterat minsta bröllopet i denna tråden, åtta gäster, bara föräldrar och min lillebror.

  • Mrs spades

    Jösses vad många som gifter sig den 19 juni? HAr ni valt datum efter kronprinsessans bröllop?

    Själv påpekade en kollega till mig att det var Victorias bröllopsdag cirka en månad efter att vi bestämt datum, snacka om att jag e lost, haha.

  • Mrs spades

    Skall ni ha buffé eller trerätters? Vi skall ha trerätters som restuarangen/hotellet lagar, men vad skall man ha? Har totalt hjärnsläpp när det gäller maten, ingen fisk eller skaldjur iaf. Någon som har något tips?

    Sen håller vi på att vela om vi skall ha dessert eller tårta. Tycker det är godare med dessert men det känns som om det ska va tårta på ens bröllop.

  • Mrs spades

    Jag skall helt klart ta min mans efternamn, han heter Johnn och jag Jonsson så det är inte så mycket att fundera över tycker jag. OCh jag behöver inte ändra min autograf heller.

    JAg vill ha en liten enkel rund bukett med gerbera, min favoritblomma. Skall ha kort klänning och tror att en rund bukett passar bäst till. Vill inte heller behöva betala en massa pengar för blommor som ändå dör efter några dagar.

    Däremot har jag ett annat problem. Vi har bara våra föräldrar som gäster och alla vet om det förutom min svärfar. Min m2b verkar inte vilja berätta för sin pappa vilket är mycket frustrerande. Hjälp!?!

  • Mrs spades

    var snäll och ta bort oss från listan, blir inget bröllop inte i år iaf, kanske nästa mannen har fått kalla fötter. Har fått ringa och avboka allt..

Svar på tråden JUNI 2010 nr 4